you are on my mind

sov morgon imorse började inte förän klockan 10. hade idrott först teori och sedan line-dans.
och sedan engelska och matte. fick tillbaka våran matteprov G+ som alltid, har fått det på alla, varför lyckas jag inte med ett ända VG där? men jag får väll nöja mig med det. efter skolan tog vi skolbussen till lund där jag,lizette,louise och ida var lite. tog bussen hem vid halv 5 och satte mig vid datorn. har nyss kollat room raiders och nu är det pimp my ride. har även skrivit av engelsk glosorna tills imorgon som jag snart ska försöka plugga in antar jag.
är även själv hemma just nu, pappa och bror är på cross och mamma är ute med hunden.
hoppas ni haft en bra dag.
dagens outfit
linne från MQ
kofta från vila
tights av sebbe.


plugg och dator


yesterday

blev inget fixat på rummet som det var tänkt, åkte istället in till lund med pappa för att handla skor (gladiatorskorna nedan) men fanns dom? nej slut =(
på vägen hem åkte vi in om mcdonalds för att handla mat till bror och blev även en paj till mig. somnade redan vid halv 11 igår, var super trött.


skulle handlat denna skon, men den var helt slut såld.


GRATTIS EMELIE.

börjar med att gratulera emelie som fyller 17 år idag, grattis.
måndag idag, vilket betyder kort skol-dag 08:20 - 11:10,hade matteprov gick väll helt okej.. de sista uppgifterna var bara svåra. sedan vård och omsorg där katarina gick igenom lite lagar sen fick vi fylla i ett papper med lite frågor.
gick med och åt eftersom jag ändå missade 17 över bussen, sen gick jag till bussen och åkte hem. har lagt upp bilderna från i lördags på min bilddagbok och facebook, men dom kommer även upp här (antagligen ikväll) har inte lagt upp alla än, idag måste jag försöka fixa här på mitt rum lite och duscha o.s.v
pusss


friday night

i fredags var jag i lomma med en massa folk.
tog bussen från staffanstorp till lund runt 6 tiden med krissy,emil,linus,mattias och timmy.
sen bytade vi till lomma bussen och gick och mötte allt folk.
krissy fyndade också en massa på hemköp, haha!
var hemma klockan två då jag somnade direkt.


alltid i sista minuten.

är ganska stressad just nu, och håller på att fixa mig, väntar på att badrummet ska bli ledigt.
blev ganska sent igår men det var trevligt och jag berättar om det sen och idag blir det nog inte så mycket mer av mig här heller, men bilder & text får ni senare för jag håller på att ladda min kamera nu!
ha en jätte bra dag för det ska jag ha, pusss


förlåt

jätte dålig uppdatering, jag beklagar! men har inte haft min egen data igång på ca 2 dagar, har inte orkat eller haft tid eftersom vi har slutat 4a två dagar i rad. pappa ska köra mig idag, även linus,mattias och timmy. för lizette har sovit hos sin syster i arlöv så hon kunde inte åka med :( men vi får ses i skolan istället,
börjar skoldagen med nationellt prov i engelska, uppsats! skriva som satan, inte direkt vad man är sugen på såhär tidigt på morgonen.
åker om en halv timme och jag har redan varit klar i ca en halv timme.
mer uppdatering sen, ha en super dag!


PLAY THAT FUNKY MUSIC

sovmorgon imose det tackar man aldrig nej till.
danne väckte mig med 15 stycken sms, lyckat! haha. jag steg upp och fixade mig då iallafall och sedan mötte jag lizette på rydbergsstig och tog bussen in till lund och idag kom vi med 12an, vår favorit buss eftersom det stannar utanför vårt hus (gud vad vi är lata) började med idrott där vi hade teori, skulle igentligen hoppat hopprep också men det fanns ingen sal till det så istället slutade vi 45 minuter tidigare, och fick då en lång rast som vi spenderade ute i det härliga vädret. engelskan började halv 1 och vi hade prov på matilda boken, tyckte det kändes bra och vi fick sluta när vi var klara. och slutligen matte gjorde inte någonting direkt,läraren gick igenom lite och sedan snackade hon med alla en och en och berättade lite hur allt gick i de olika ämnena. efter jag och ida skrämt lizette åkte vi med 12an och slutligen hem. har ätit och pluggat lite på engelskan, är riktigt trött och ska snart försöka ta mig upp från sängen och prova lite kläder till lördag.
dagens outfit (+ röda ballerina och jeansjacka)

jag och lizette

ursäkta mitt flabb.. haha!

vilken tur att ida är så snäll =(

I wanna kiss you, but if i do i might miss you

har tagit fram kläder till imorgon, börjar inte förän 10 så det hinner bli lite varmare innan jag går till bussen.
och jag hoppas verkligen att det blir fint väder imorgon, går i skolan mellan 10-15. har tre lektioner,
dock engelska och matte som är dom tråkigaste och idrotten imorgon är också tråkig (teori och lång hopprep)
jag längtar tills helgen kommer, ska bli riktig rolig helg, bara vädret håller i :)


har hört denna låten flera gånger på radion idag,dom säger att detta är låten som kommer vara populärast i sommar.

stay the night

skolan mellan 08:20 - 11:00, hade endast två lektioner matte och vård&omsorg. på vård&omsorg tog vi blodtryck,tempen och pulsen och fyllde i ett sånt papper som man gör på sjukhus, så vi fick lära oss det, mycket att komma ihåg.
jag gick med dom andra och åt men självklart var det inget gott sen tog jag bussen hem, fixade lite och sedan somnade jag ju självfallet (det är inte så ovanligt längre) klockar är snart redan åtta och snart ska man sova igen.
blir lite sämre uppdatering nu på veckodagarna eftersom det är skola hela dagarna sen har man en massa annat att göra. hoppas att ni haft en bra dag!

dagens outfit.


sunshine

har nyss varit och träffat krissy, lämnade hennes mobil som hon glömde här igår.
nu ska jag snart byta om (IGEN) och gå ut och olja altanen.
senare får jag se om jag ska träna lite idag, jag ska iallafall plugga, engelska..suck!
och ikväll går "..och så kom polly" på tv på 3an klockan 21:00 tror jag det var så den ska jag kolla på,
imorgon är det skola igen men det blir en lugn dag 08:20 till 11:10.
kommer mer inlägg sen,ha en underbar dag i det vackra vädret

lägger in en bild på mig och mina kusiner (nästkusiner för att vara mer exakt)
bilden är jätte gammal kan inte ens minnas när den är tagen, men det är iallafall i simrishamn
hemma hos eva och tommy, och jag saknar er tjejer, men på lördag ses vi!

Chiquitita

när jag hade skrivit här gick jag ut och satte mig i solen med mamma, vi tog oss vars en cider och satt och snackade om allt. mysigt och skönt i solen!
anna,maja och morfar kom hit och jag gick in och började fixa mig, kammade håret och sminkade mig.
jag och maja satte på hennes favorit låtar "ont det gör ont med lena philipsson" och "baby goodbye med EMD" och till dom dansade vi, vid halv 7 gick vi upp i gatan för att möta emelie och danne som kom med bussen sen kom även max. gick sedan till bråhög och mötte krissy. och gick sedan hem till mig.
jag åt medan dom andra väntade på mitt rum, när jag kom ner satt vi där och snackade lite sen gick vi ut och spelade buzz, tjejerna mot killarna.. gissa vem som vann? självklart vi.
senare kom linus och efter det frida och sist oscar, vi satte på singstar och sjöng för fulla muggar. blev en blandning mellan svenska hits, abba och high school musical. och alla sjöng verkligen på, ibland lite för mycket till och med haha!
vid halv 12 blev krissy och frida hämtade och då drog vi andra fram madrasser över hela golvet och satte på the eye som är en skräckfilm, 10 i 1 började alla packa ihop sig och linus&oscar gick åt ena håller och vi det andra, följde emelie&danne till bussen och sedan följde jag max genom åkershus och slutligen gick jag hem och gjorde varm choklad och bulle. är jätte trött nu och tänkte nog sova. tänkte göra lite nytta imorgon.
ska försöka få tag på lite bilder av frida sen eftersom hon hade bäst kamera så ni kanske får se lite bilder senare.
sov gott.

maja tar glittrigt läppglans på sina läppar.


bättre sent än aldrig

min dator och mobil har haft lite problem att sammarbeta så har inte fått några bilder till datorn, men nu så funkade det så här får ni 3 bilder.
tisdagens outfit- jeans tights, gul tunika, blå/gul kofta, ballerina skor, skinjacka och pannband.

onsdagens outfit-
vero moda jeans, peak tröja och gantkeps (+ väst och ballerina)

ida, skolan i fredags.


alone

jag var ute på en joggingtur innan idag som blev 1 timme lång, tog med mig hunden också faktiskt men det var nog sista gången för han orkade ju inte springa hela tiden så det var bara jobbigt.
somnade i sängen i ca 20 minuter sen och nu har jag precis duschat och klätt på mig, strumpbyxorna gick precis på, dom är nog i minsta storlek har haft dom i flera år men packade inte upp dom från paketet förän ca en vecka sedan.. haha!
nu är jag super hungrig och vill ha mat så jag ska gå upp och se hur det blir.
kommer mer sen!
min outfit blev en sido bild.

LÖRDAG

hejhej, jag är redan uppe och har ätit och fixat mig ganska tidigt för att vara mig faktiskt, jag vaknade redan vid 10 idag men låg kvar och drog mig väldigt länge,eller tills det knackade på dörren och jag gick för att kolla vem det var, det var min faster,kusin och min fasterns nya killes son. sen gick jag och åt frukost, pappa hade handlat hem bullar.
nu har jag bara väntat på att min ipod skulle laddas klart som den nu har gjort så nu ska jag bege mig ut på en joggingrunda eller bara gå snabbt, vi får se vad det blir!
igår var blev det föresten tv och film tittande med emelie,danne och max. kollade först på singing bee sen blev det filmen som kom efter tror den hette the beach så när vi hade sett mer än hälften satte vi på mamma mia istället men såg bara halva sen följde jag dom till bussen som gick klockan ett och sen följde jag max genom åkershus och sen träffade jag marcus och bara sa hej och när jag sedan gick hem genom åkershus igen så kom tobbe gående där framme så vi snackade lite sen gick jag hem och la mig.
nej nu måste jag ut och springa sålänge jag har lusten kvar.
puss

haha måste bara säga att jag har radion på och där sa dom nyss att en busschaför i frankrike stannade bussen för att rädda en groda på vägen och fick darför sparken, så kan det gå! 
och sedan sa dom att en kille hade smak av granbarr i munnen och då trodde dom att det berodde på något (minns inte riktigt vad) men sedan började han hosta blod också och fick därför undersöka det och då såg dom att det växte granbarr i lungorna på han.


äntligen helg

dålig uppdatering, jag orkarde inte uppdatera igår var verkligen helt slut.
och nu är det fredag och helg skönt.
dagen idag gick ganska fort var endast 9 stycken i klassen. ida förhörde mig och louise på tyska och vi var så duktiga (ironi*) haha. det blev ganska mycket fel men bra gissningar och jag kom med massa ord som inte ens existerar, haha.
tog 12an med louise till boutolfs satt & skrata åt kim och mattias hela vägen, eller mest mattias :) på boutolfs gick vi in om mormors bageri och handlade bulle sedan tog vi 3an till stationen och sedan tog jag bussen hem.
har bara suttit här nu och snart måste jag dammsuga mitt rum och städa lite.
pusss.

ROA DAG IMORGON

jag vaknde för typ en timme sedan, fattar inte hur jag ska kunna sova inatt.
iallafall min dag har varit bra började med svenska där vi skulle läsa en bok men jag och lizette satt och somnade i sofforna. sedan hade vi datorkundskap hade prov i excell och jag fick MVG,alla rätt!
maten var faktiskt god idag,men det var ju spagetti och köttfärssås.
sedan hade vi engelska där vi fick ny bok och lämnade in dom gamla,och slutligen medicinsk grundkurs där vi fick tillbaka våran prov och jag blev faktiskt godkänd, haha. sedan började vi jobba med caset ( ett uppdrag om att lösa en trafikolycka) och jag är i samma grupp som tom,my,elin och jacob nu. så vi började jobba på det och herregud vad jag skratade, skratade så mycket att jag började gråta.
när lektionen slutade skulle vi ta 12an men den kom aldrig så vi fick ta taxin istället, haha var väll en ganska rolig färd!
orkar inte berätta tyvärr,
men imorgon har vi ROA dag (räddning och ambulans) mellan 8:30 - 12:00
så då kommer brandmännen o.s.v

skoltrött

jag kom  hem för en stund sedan men jag lägger in inlägg senare för jag är så himla trött att jag inte orkar just nu.

VEM ÄLSKAR INTE SKOR?


1. skopunkten 299 kr
2. skopunkten 249 kr
3. skopunkten 299 kr
4. skopunkten 299 kr
5. bianco 550 kr
6. bianco 700 kr
7. bianco 650 kr
8. bianco 1300 kr
9. hm 149 kr
10. hm 98 kr
11. hm 198 kr
12. diechmann 229 kr
13. diechman 169 kr
märks det att jag gillar gladiatorskor?


knästorp

har varit med mamma på ikea idag handlade lite smått och gott, alltså sånt man aldrig får nog av.
sen har jag varit ute och sprungit till knästorp och tillbaka idag också.
känns så skönt och man känner sig så nöjd efteråt, och vädret är fortfarande underbart!
funderar lite på vad jag ska ha på mig imorgon, så snart ska jag gå och leta fram något ur garderoben sen platta håret.
puss.


första dagen i skolan

är hemma nu efter första dagen i skolan som gick bra.
hade idrott,engelska och matte.
på idrotten hade vi redskap och skulle prova på en massa stationer. och sedan skulle vi vara två och två och göra två egna program med hjälp av lite saker, så det blev en blandning av kullebyttor(stavning?),julande, hoppande o.s.v.
maten var ingen höjdare,är ni förvånade? inte jag iallafall.
har ännu inga läxor denna vecka så det känns bra, så jag tänkte ta en jogging runda om en stund.
tänkte komma med bilder men det går inte att ladda upp bilder på denna datorn, är på datorn där uppe och inte på min egen.
vi hörs nog senare


vipan

jadå jag är vaken, fast hade gärna sovit just nu. fick en bra väckarklocka imorse (haha daniel bomba med sms+ringde) så tillslut fick jag gå upp! ska ta på mig idrotts kläder nu eftersom vår första lektion är idrott, och jag hoppas att vi inte får någon läxa till imorgon!
slutar klockan 3 idag så det blir inget bloggandes tills dess iallafall,
ha en bra dag


hejhej

blev en hyfsat lång joggingrunda, sprang först på mossen sen sprang jag till knästorp och tillbaka sen blev det en tur på naturstigen också sedan hem.
här hemma var anna-johanna och gunnel, så jag låg ute i solen och snackade med dom. senare kom även farmor och morfar.
det blev mcdonalds mat idag jag tog kyckling sallad med bröd och läsk. super god sås i salladen!
ikväll har jag solat lite, duschat och inte så mycket mer, just nu håller jag på att måla mina naglar.

träning

jag är vaken, har bara inte hunnit skriva än.
jag har nyss tagit på min träningskläder och väntar på att mamma ska komma hem så jag kan ta hunden och sticka ut och springa, eller så kanske jag går och möter henne? vi får se. jag ska iallafall ut på en jogging runda nu,
uppdaterar senare puss!

:'(

jag fattar verkligen inte hur en ända skola kan hålla ihopa oss, känns som om centralskolan var vårt band som höll fast oss som nu har gått isönder, jag saknar allt så otroligt mycket.. allt var så mycket bättre och man var så mycket närmare sina vänner då än nu, om jag hade fått börja om på nytt eller spolat tillbaka tiden då den var som bäst hade jag gjort det, för jag vill inte ha det såhär jag vill ha den gamla centralskolan, när man var där ville man bara därifrån men som man säger man inser inte vad man har förlorat förän det är borta.. det är verkligen sant det talessättet.
centralskolan var verkligen den bästa tiden i mitt liv.
kan inte fatta att den tiden verkligen är över, att allt verkligen är slut och att det inte går att göra något åt, vi lever vidare varje dag som går och vi kan inte stanna tiden och stå stil även om det är våran högsta önskan.
när jag sitter och läser denna texten fylls mina ögon av mina tårar för det är så himla synd att allt verkligen är slut.
jag vet inte vad jag ska skriva mer, finner inga ord och ingen mer utväg mer än att leva vidare varje dag som går och tänka att det var bra så länge det varade.

inne till varje pris


har nyss kollat på filmen inne till varje pris. den var väll sådär, har sett bättre iallafall.
drack varm choklad och åt vitt bubbel choklad till filmen.
filmen cyklade jag och pappa och hyrde på filmkedjan innan,
jag har inte mer att säga idag så vi hörs imorgon!
sov gott alla.

ÖNSKEOUTFIT

så himla lätt och så himla snyggt
och så kan man byta ut linnet till alla olika färger, funkar alltid.


LÖRDAG

och så lördags bilderna från mig.
var ju först på grillning hos familjen törnqvist och därifrån finns inga bilder,när jag kom hem snackade jag med lite folk sen kom krissy&emil hit och sen max och efter ännu ett tag kom oscar,linus och mattias och sist nathalie.
jag började med att voffla krissy's hår och sedan natha's. linus och mattias stack ganska snabbt igen men vi andra stannade, tillslut hamnade vi framför tvn med buzz. girlz( jag,krissy&natha) mot emo (emil,max,oscar) självklart vann ju girlzen. sen satte vi på singstar. efter ett tag gick natha och sen max också men jag,krissy,emil och oscar sjöng vidare sen stack dom efter ett.







FREDAG

fredagsmiddag med tjejerna, säger allt med bilder!




ute i solen

hejhej. just nu sitter jag ute i solstolen med datorn i famnen och kollar när pappa grillar, visst är det underbart med bärbar dator? iallafall jag och pappa har varit på nova lund innan och handlade träningsbyxor till mig och så handlade vi frapino på espresso house! sen körde vi hem och jag oljade trädäcket runt poolen, kännder mig faktiskt ganska duktig.. haha! ikväll blir det bara slappa här hemma, ska nog ut och springa en sväng också, och eventuellt klippa rasmus.
ha det så bra så länge, puss

jag hatar att komma på rubriker

godmorgon eller godmiddag?
jag ligger iallafall fortfarande i sängen med datorn i famnen och har en jäkla huvudvärk :(
ingenting bestämmt idag så jag får se vad som händer, kanske bara ligga hemma och mysa, hyra en film och äta något gott? ja vi får se vad som sker. och bilderna kommer någon gång under denna dagen.

chingeling

har nyss lagt upp en massa bilder på bilddagboken,tänkte lägga upp bilder här med från både fredag och lördag(idag) men jag orkar faktiskt inte för klockan har passerat 3 så ni får vänta tills imorgon då ni får en massa trevliga bilder :)
så kicka in då och kommentera nu hade jag tänkte sätta på en film och sova.

viva la vida

nu har klockan slagit 16:20 och jag sitter här framför datorn igen, när man väll sätter sig så är man fast, tyvärr! haha.
det var några timmar sedan jag skrev sist och jag har faktiskt hunnit göra mycket, jag åt då somsagt frukost sen tömde jag diskmaskinen och diskade upp gårdagens disk.
sen gick jag ner och satte på mig träningskläder och började gyma, sprang på löparbandet, vibererade och boxades. efter det städade jag mitt rum eller rättaresagt vek in allamina kläder,
sen har jag sutit ute på trappan och snackat lite med folket och valt kläder till kvällen som jag snart ska prova så jag hoppas att det blir bra ni kanske undrar vart jag ska ikväll? jo famijen är bortbjudna till familjen törnqvist på grillning, mysigt! senare vet jag inte riktigt vad som händer faktiskt, vi får se vad det blir av kvällen
puss så länge
jag bjuder på några webb bilder på mig just nu


lördag

godmorgon,eller ja för ett tag sedan men har legat och dragit mig i sängen! idag har jag inte riktigt bestämmt vad som händer så jag tar allt som det kommer, men nu ska jag äta frukost! puss

jag älskar er

ville bara berätta hur underbara tjejer jag har,
ni är sånna riktiga vänner och vi finns alltid där för varandra i alla lägen,
i både vått och tort som man säger.
vi kan lita på varandra och vi kan göra allt ihop.
ibland bråkar vi men det tillhör vänskapen och man lär sig alltid något nytt efter ett bråk,
men vad som än händer vet vi att det alltid kommer lösa sig för vi håller ihop
och kämpar för vår vänskap.
ville bara att ni ska veta att ni är bäst och att jag älskar er i all evighet!
<3 i alla lägen


tonight

kom hem från mormor och morfar för en liten stund sedan, har vofflat håret innan sen cyklade jag hem till lizette och hämtade min tunika sen vidare hem till mormor&morfar för att snacka och hälsa på.tog med morfar ut på en promenad hem till mig och nu ska jag fixa mig sen träffa girlsen och grilla <3
hörs ikväll!


TYSKLAND

hann inte uppdatera igår men ni förstår säkert varför när jag skriver om min gårdag som var helt underbar.
min väckarklocka ringde 08:30 för tidigt för att vara mig men jag var tvungen, jag steg upp klädde på mig,sminkade mig och fixade håret sen åt jag lite frukost.vid frukosten satt pappa och läste horoskop och på mitt stog det att jag hade otursdag och då tänkte jag direkt på att jag skulle åka båt, så jag skrev att avskedsbrev till mamma innan vi åkte, haha!  pappa hade sagt att josefine och mats (släktningar från simrishamn) skulle komma klockan halv 10 men sen ändrade han sig till 10 men dom blev lite sena och kom inte förän 20 över 10. vädret var helt underbart och vi började köra. körde genom typ hela danmark kändes det som iallafall till rødby och tog båten därifrån till tyskland, vi skulle ställt oss i ruta 7 men dom låtsades inte höra det eftersom det var så lång kö i den rutan och tog därför ruta 3 eller 4a så vi kom med en hel båt tidigare. på båten handlade vi dricka och dom andra åt macka sen gick jag och josse en sväng på båten, när vi kom fram i tyskland åkte vi till Border shop och handlade sprit och godis. var klara där efter ett bra tag och lastade in sen fick alla ta av sig jackor/tjocktröjor eftersom det blev så varmt, vi körde till båten och den gick inte förän om 20 minuter så jag och josse gick ut och solade sålänge. vår termometer stog då på 27 grader! båten kom och vi körde ombord och på båten åt vi mat, ostshcnitzel bearnise (stavning?) det var iallafall super gott och mättande. vi kom i land efter ett tag och började köra, vi körde in om köpenhamn och kollade runt där, mysigt värre! sen körde vi vidare hem och var i staffanstorp vid halv åtta, vi lastade av och sen körde dom vid kvart i åtta så då gick jag upp till familjen nilsson och sa hej sen vidare hem till gunnel och där satt jag och snackade i över 2 timmar.
när jag sedan kom hem satt jag i soffan och snackade med mamma och pappa sen gick jag och la mig.
tack för en super bra dag!



movie star

har nyss kollat på filmen i could never be your woman.
tyckte den var jätte bra, typsikt "mig" film, mycket kärlek. hihi
här får ni några klipp från filmen när dottern gjort om några kända låtar, hon har en underbar röst!
den första låten vet jag inte riktigt vad den heter orginal men den andra är britney spears-ops i did it again, gillar verkligen hur dom gjort om låtarna! lyssna på texten..



om ni har svårt för att höra vad hon sjunger,skriver jag kanske texten imorgon,om det önskas!

?

jag vet inte riktigt vad som hände, men mina två senaste inlägg kom i fel ordning, fattar inte varför?
men men, mest så att ni vet det !

dålig uppdatering

jag har inte varit så bra på att uppdatera idag, tyvärr!
men jag har iallafall varit på obs med mamma, fick en klänning och en tröja, tänkte lägga upp bilder men min dator och mobil kan inte sammarbeta idag så jag får inte in några bilder på datorn..
jag och mamma åt även på obs, det fick bli mcdonalds.
när jag kom hem provade jag mina kläder och fixade lite sen kom natha hit så gick vi en liten sväng runt i staffanstorp sen skiljdes vi och gick hem, jag gick och mötte lizette efteråt vid åkershus och vi gick en sväng på torget mötte vi mikaela och tilde så vi gick till ica och satte oss och snackade,sen efter ett tag gick jag och lizette, jag följde henne hem och sedan gick jag själv hem och tog mig en varm dusch.
vi får se när bilder kommer på mina inköp och kvällens klädsel och om det kommer men sålänge kan ni få dagens klädsel som jag lyckades fota innan digital kameran dog.

tur i oturen

ni hade tur, datorn och min mobil kom tillslut överens och här får ni mina köp plus kvällens klädsel.
klänning från bikbok

tröja från bik bok

kvällens klädsel
svarta jeans tights, gul tunika, kofta, halsduk, skinjacka,ballerina skor och pannband.


090408

tiden bara rinner iväg, klockan är redan 16:24 och jag har nästan inte gjort någonting alls idag.
har precis sattit ihop en lite enkel men ändå snygg önske outfit som ni får senare. håller på att ladda min ipod just nu, funderar på att kanske träna lite senare, men nu måste jag fixa mig för mamma vill till obs.
mer kommer senare. ha en bra dag så länge

jag saknar dig.


nothing else i can say


godnatt

nu har jag suttit här ett tag, klockan är nu 01:53 ska spela lite spel med danne nu sen sova.
så kommer nya inlägg imorgon.
sov gott.
p.s saknar the hills! snart nya avsnitt hoppas jag..

hemma spa

har precis haft ett litet hemma spa här hemma, rakade först mina ben, sen smörjde in dom med någon olja. och efter det smörjde jag in kroppen med body loution, efter det tog jag bort mitt smink och tog någon sorts face mask i huvudet och sammtidigt målade jag mina naglar, fransk manikyr. nu ska jag sätta mig och läsa sofis mode och äta banan.
ha det super!

mölle

efter jag skrev här sist fixade jag mig då, blev inte direkt träningskläder som jag skrev ändrade ut träningsbyxorna mot ett par jeans. pappa fixade fika (baguetter,saft och bananer) sen började vi köra, jag är ur-usel på namn och minns inte vad det hette minns bara att det var nära mölle. det tog iallafall en timme att köra ditt så mycket kan jag säga, när vi var framme parkerade vi bilen och började gå en lång bit i skogen, och skogen hade ju inte världens bästa stigar heller utan det var stenar,träd,lera,branta backar o.s.v allt som inte var lätt som sagt, var en kämpig bit att gå.
och träffade många turister längst stigen, när vi väll var framme, ja vad ska man förklara att det är var för något.. det var iallafall en gubbe som byggt en massa höga saker av trä som man kunde gå i, väldigt smala vägar måste jag tillägga. jag lägger upp bilder under så ni förstår bättre för jag kan inte förklara.
klicka på ALLA SMÅ BILDER för att få dom större
  
   

   
 


  
  

   


när vi sedan kom till bilen körde vi in till mölle, väldigt mysig by eller vad man ska kalla det,
där handlade vi glass och dricka.
mölle

vi var hemma igen i staffanstorp runt halv 6 tiden, så det blev en riktigt heldag.
pappa och jag körde direkt ut till willys för att handla mat,
blev kyckling kebab i pita som jag lagade!
efteråt övningskörde jag ut till vesum för att lämna mat till jesper och sen körde
vi till shell och tankade.

god middag

hejhej.
blir ett snabbt litet inlägg, för jag ska iväg med pappa och jesper nu. jag vet inte om det är någon skog eller vad det är vi ska till, vi ska iallafall ut i naturen. vädret är lite sisådär idag. solen skiner men det blåser, pappa har gjort med baguetter och köpt bananer. men nu måste jag klä på mig träningskläderna. vi hörs senare, ha en bra dag.


myspys!

nu har jag precis sattit mig i sängen med datorn i famnen.
innan jag hamnade här gjorde jag en kopp varmchoklad, tog på mig myskläder, tog bort smink och smörjde in huden och tände ljus. så nu sitter jag i mörkret med några tända ljus, mysigt mysigt.
varm choklad

tända ljus

myskläder


och tillslut en lite mindre trevlig bild, såhär kan det gå med nya skor.
 (klicka på den för att få den större)

nej nu ska jag spela röj-flaggor med daniel,så vi hörs! och sov gott.

23:23

nu ska jag vara generös och ge er lite mer bilder.



take me somwhere we can be alone

kom hem för bara en liten stund sedan, har varit ute och gått med sofie och nathalie.
vi möttes alla utanför bråhög och gick bara runt och snackade, gick även in om nöjesmagasinet för att handla lite godis på turen.
nu håller jag på att gå runt med mina klacka skor, tänkte gå in dom lite så jag inte får skoskav när jag börjar gå med dom.

man ser dock inte på bilden att det är så höga klackar, men dom är höga och väldigt svåra att gå i.
min övriga outfit är ett par jeans,en kofta,skjorta,midje skärp och en klocka.

a love story

nu är jag nästintill klar, jag har städat mitt rum, gjort fint i min garderob, dammsugat och dammtorkat.
har även plattat mitt hår och sminkat mig.. nu återstår dagens kläder åhh vad sånt är jobbigt! jag får se vad det blir och ni kanske till och med får en bild senare.
sen ska jag möta sofie och natha.

ni får en liten mini bild.
togs med webbkameran till visningsbild för det går inte fota normallt med webbkameran och varför vet jag icke.
nu måste jag fixa kläder.
puss.


måndag

skulle precis lägga upp ett nytt inlägg med en video i, men det gick inte så bra.. där skulle finnas en knapp som hette "uppdatera" fast den rutan fanns inte där,så jag får försöka fixa det senare.
nu hade jag tänkt gå och plocka undan kläderna i mitt rum,ha det bra sålänge!

PÅSKLOV

nu är jag vaken, eller faktiskt för ett tag sedan.. hamnade inte i sängen förän kvart över 3.
jag väntar på frukosten nu, eller på att äggen ska bli klara så jag kan lägga dom på min macka.
pappa kom nyss ner och sa att om jag inte hade något att göra kunde jag måla trädäcket runt poolen, eller olja det men jag får se om jag orkar det, ska även försöka få undan alla kläder som ligger överallt i mitt rum.
nu måste jag gå och fixa mig.

game

klockan har nu slagit 02:28 och jag är ganska trött. sitter och lyssnar på låten förlorade min kärlek som spelas om och om hela tiden.
har nyss spelat spel på msn med daniel.
blev först röj-flagor, gick väll både bra och dåligt, men sista omgången sög! sen spelade vi även sten sax både och det gick inte alls bra för min del, haha.
och nu sitter vi och snackar om hur sugna vi är på kebab, hade inte sutit fel just nu..mums



linn torkar rumpor

ni kanske undrar om min rubrik? och det är faktiskt daniel som hjälpte mig att komma på den rubriken, han tyckte det var passande till den linjen jag går för han tror att allt inom den linjen går ut på det. haha.

idag har jag spenderat hela min dag hemma. mest legat i sängen om jag ska vara mer exakt. ikväll träffade jag natha en sväng och vi gick till linus för att träffa han och tobbe men dom hade gått till nöjes så vi orkade inte vänta. jag och natha skiljdes åt vid henne och jag gick till torget för att träffa lizette och sofie. satt där en stund sen kom linus och tobbe ditt, vi gick då vidare till bråhög för att möta rasmus. vi stog där och snackade ett tag sedan följde linus mig hem.

klämmer in en bild på mig och linus från -07


TODAY

vaknade för ett tag sedan men har inte kunnat röra mig av sängen p.g.a. denna mensvärk. gör så satans ont :(
ska ligga här ett tag till sedan äta frukost och sedan vet jag inte riktigt vad som händer, pappa kom med lite ideér men vi får väll se vad det blir och vad jag orkar.
/ L

en gång i tiden var du min

stressigt

igår var det underbart väder, pappa och bror var på cross och mamma var ute med hunden. jag gick upp och gjorde frukost vid 12-tiden sen ringde jag familjen nilsson och där var mamma. så jag klädde mig och gick ditt.
morfar och christel var även där, så vi satt ute i trädgården och bara snackade. stack därifrån runt 3 tiden och då gick jag hem till mormor, där var även gunnel. och christel hade även kommit ditt. efter bara ett litet tag åkte jag med gunnel hem för hade fått skoskav.. sen kom även morfar och jonas hem till oss. vi satt och snackade ute i solen. bara ett litet tag innan bussen gick blev det bestämmt att vi skulle till lomma, så jag blev väldigt stressad för jag hade inte klätt mig, inte ätit inte sminkat mig inte fixat något alls! så jag sprang runt i hela huset och letade efter saker jag skulle ha med, tog på mig bikini för krissy skulle få mig att bada haha. när jag äntligen blev klar var det bara att gå till bussen, mötte natha på rydbergsstig sen kom bussen, där satt redan krissy,emil och max. och några stationer efter hoppade oscar på. åkte till lund C och gick till lomma bussen, där mötte vi även daniel. hoppade av lomma busstation och gick in på hemköp och handlade dricka + grill. sen till stranden och hittade ett ställe, kände även på vattnet men det var iskallt lika så sanden men max badade ändå! sen började vi grilla, gick väll sådär men jag fick en korv i mig iallafall, natha skulle även möta sin kompis så hon gick med emil och daniel till busstationen och emil&daniel fick gå in och handla en till grill.
men hur det gick med det vet jag inte för en stund efter dom kommit tillbaka började jag och krissy gå mot ica för att möta emelie, och påvägen tillbaka gick vi in om och handlade dricka. att bara gå ditt och tillbaka tog ca 50 minuter. så när vi kom tillbaka var natha,hennes kompis,oscar och max på väg hemåt. så vi sa hejdå till dom och gick vidare till emil och daniel. nu hade vi tändvätska och vi gjorde en stor eld som vi kunde värma oss på, vid kvart över 10 gick vi mot bussen och då var det väldigt kallt.. tog bussen till lund 20 i 11, sa hejdå till daniel i lund och sedan kom bussen till staffanstorp 13 över 11. men på lomma bussen glömde emil sin väska med kläder,mat,busskort,bankkort och allting i, vi försökte ringa någon sån skånetrafiken men dom hade ju självklart inte öppet, så när staffanstorp bussen kom frågade han chafören om han hade kontakt med lomma bussen, det hade han inte men han kunde fixa.. men när vi satt ni bussen såg vi att lomma bussen kom bakom så han frågade chafören om han kunde springa bak och kolla om den fanns där, och där fanns den,riktig tur. direkt när jag kom hem la jag mig med datorn i famnen under mitt duntäcke för att värma mig.






dagens outfit

i det vackra vädret bar jag min nya tröja från pappa, ett långt linne, strumpbyxor och ett par solglasögon och totalt osminkad.


sooo fetch.

ordet fetch har jag fått från filmen mean girls, har inte sett den filmen på evigheter men ändå har jag det ordet i huvudet, haha. iallafall den klänningen + den väskan hade inte sutit fel!


min start på mitt lov

igår mötte jag kimmy och nathalie vid kyrkan sen cyklade vi vidare till citygross och väntade på johanna. när hon sedan kom handlade vi det vi skulle mashmellows, choklad, bland-godis, chips, dippa, cider och energidricka.
sen cyklade vi runt en massa i staffanstorp blev lite klydd o.s.v men hamnade tillslut hemma hos mig i mitt rum på golvet tillsammans med en massa tända ljus och vi sittande runt omkring. satte på en gammal skiva och lyssnade på den sammtidigt som vi grillade mashmellowsen på ljusen. senare tog vi fram spel, blev först julia spelet bara för tjejer "din hemliga beundrare" sedan min pojkvän. haha såna gamla spel, hade mycket roligt till dom speciellt när kimmy skulle säga 4 djur med horn så säger johanna en ledtråd " ett djur på tre bokstäver" kimmy: " åh jag vet!! en fågel" haha.
senare åkte även en gamal karaoke skiva fram med fullt av gamla låtar. och runt halv 12 kanske kom linus och oscar och hälsade på. dom stannade till alla gick hem runt ett tiden. tack för en trevlig kväll. <3




L


GODNATT.  / L

gårdagens

eftersom jag inte hade tid igår att uppdatera så mycket så tänkte jag göra det nu, det blev ingen kvällsrunda i det fina värert p.g.a att vi hade prov idag, och det var tvunget att pluggas till.
nu är veckan över och så himla skönt att få alla prov gjorda och dom har ändå kännts hyfsat bra så man får väll hoppas på ett helt okej resultat iallafall.
tänkte visa gårdagens outfit nu.

PLUS dagens outfit..


mamma och pappa var även och shoppade igår, fick ett par jeanstights plus 5 hudfärgade strumpbyxor av mamma och två t-shirtar av pappa, tack både två!

tröjorna från pappa och jeanstightsen från mamma.


inlägg om kvällen + bilder kommer imorgon för jag är sinnes trött nu och orkar inte skriva mer.
godnatt

mitt sagoland

Jag gick förbi dig på stan, såg ut som du var glad
du gick med din nya som jag tror du har
och du såg mig nog innan jag vek av
försökte spela cool som att allting var normalt
men i själva verket är jag kvar i mitt skal
och jag vill tränga ut dig men du kommer tillbaks såklart
i mitt sagoland tar du mig i hand igen
inga fler bråk och gråt - där är vi sams igen
och dom spelar våran låt
Tar av oss våra skor och vi tar en liten dans till den
men när jag vaknar upp så saknar jag ditt ansikte
tänker på den dan du stack - för mig: det bara fanns inte
varför kan jag inte bara ta och glömma dig
varför kommer du tillbaks i mina drömmar säg
inatt tänkte jag på när vi gjorde våran grejer
hur blir jag hel igen efter du tog sönder mig
jag tömmer mig över dom ackorden som jag lagt
låter pianot spela ända tills det blir kolsvart
och låter stråkarna ta oss iväg till vår plats
kan inte släppa dig - det enda som jag tänker är att

En gång i tiden var du min, men nu är du bara en dröm
jag ser oss ibland i mitt sagoland där vi ses och umgås en stund
men jag vaknar upp i min ensamhet i vårt så kallade rum
vill bara somna om igen och vakna upp i min dröm

Var ett tag sen vi sågs - har knappt tänkt på det
men för ett tag sen var det vi
vi var en enhet, vi var singular
förenas på en vinterdag - det jag minns finns kvar
inom mig och det brinner svagt
kommer nog alltid vara så för allt jag har
påminner mig om dig och det känns
vill inte sälja sängen men älskling jag skäms
när nån annan ligger i den, det blir så fel
men jag måste gå vidare för egen del
det var mitt egna fel - borde gett mer
men det är lätt att va efterklok - lätt att se
i backspegeln och skilja rätt från fel
måste bara släppa dig innan det växer mer
men i drömmen är det vi mot dom
vi var lyckliga som vin och sång
så jag strosar till en solnedgång
men när jag vaknar är det tomt inombords - vill bara somna om


hej igen

har fortfarande inte pluggat något mer, och klockan börjar bli mycket. men provet är om gerentologi och demens. så man kan tänka sig mycket själv, fast jag har ju iförsig läst i boken och där står mest sånt som man redan vet eller som man förstår att man måste göra i den situationen så behöver bara plugga in åldrandets indelning och vad dom gör, riskgrupper(men det förstår man nästan själv), mognadsfaserna och det, vad som gäller åldersförändringen och minnena. under praktiken har man ju själv träffat på dementa och vet då hur man ska arbeta med dom. så vi får hoppas på det bästa imorgon när vi skriver provet.
nu ska jag snart ut och gå en sväng med vänninorna och få lite frisk luft.
puss och kram.

sitter på datorn här uppe och det funkar inte att lägga upp bilder här av någon konstig anledning.

min lediga dag

vaknade runt 10 tiden fast låg kvar i sängen ett tag sen gick jag upp och gjorde frukost.
jag har läst igenom i boken dom sidorna vi ska ha prov på imorgon och sammanfattat det och nu ska jag läsa in allt det också. jobbigt!
har även varit ute i det härliga vädert med hunden, blev en hyfsad lång runda. hoppas att detta vädert kan hålla i nu..
puss och kram


hårband

hårband på detta sätt, i like it! och jag kör själv med det ibland .
ett stort plus på en snygg detalj


min dag

svenskan var inställd idag och därför började vi klockan 10.  första lektionen hade vi data och där satt vi bara och surfade på internätt. lektionen efter var engelska och där redovisade vi vår matilda bok. sen slutligen prov i medicin och det känndes bra. morfar och mamma kom och hämtade mig, vi körde hem till mormor och morfar och efter ett tag körde mamma hem och vi andra hämtade gunnel (mormors syster) och sen vidare till citygross för att handla. sen släppte dom av mig hemma där jag knappt han innanför innan jag gick till bråhög för att möta rasmus. på vägen hem gick jag inom mina kusiner och anna sorterade så jag fick lite pennor till skolan,tack för det! när jag kom hem satte jag mig vid datorn och snackade även lite med lizette, sen blev hon körd hit så gick vi ut i det sköna vädert och snackade. gick förbi james grill och där var krissy,helen,emma m.f så vi stannade där för att snacka med dom, efter ett tag kom även emil. tiden gick och det började bli kyligt så vi begav oss hemåt runt åtta, och då lagade jag middag, blev friterade lökringar med dippa. mums! nu ska jag bara fixa lite vid datorn, ledig imorgon fast ska plugga så längtar inte direkt.
dagens outfit
bruna leggings,vit tunika,vit kofta,brunt skärp och brunt hårband

och lite andra bilder från dagen..



bilder man glömt lägga upp

gårdagens outfit.
jeans - only
linne - björn borg
kofta - koola anna


girls night out kvällen då pappa och maja släppte av mig på busstationen.


måndags i skolan, (holger är idas bror) hahah


en säker bussresa till skolan.


en fredag kväll hemma hos mig med sofie,rasmus,tobbe och marcus.


dagens middag


lökringar med dippa lagade jag till middag.

härligt.

underbart vackert väder idag.
den perfekta dagen, skolan gick bra, vädert är varmt och skönt och ledig imorgon. kan det bli bättre?
outfits och bilder kommer senare för nu ska jag ut och gå i det sköna vädert med lizette.
puss och kram

igår kväll


sängen, jordgubb/vanilj paj, matilda, datan

RSS 2.0