i miss you..

Idag är en slappe dag känner jag. Det är en massa bra på Tvn, Filmer o.s.v och jag har handlat ostpopkorn också. Nu ska jag nog gå och ta en varm och skön dusch sen ta på mig myskläder eller något i den stilen, i love it!

be right back

sitter och spelar lite musik, ska kolla igenom bilder på bilddagboken, har över 60 personer som lagt upp. Sen svarar jag på kommentarerna jag fått och uppdaterar! hörs snart


done

nu ska jag äta tacos sen bli sminkad, Så hinner inte uppdatera mer innan jag drar så blir senare eller imorgon. ha en trevlig kväll.

färger

nu ska jag leta fram kläder, Allt jag berättar är att det gäller dessa färgerna:


frisyr

har nyss lockat mitt hår, det är dock inte klart än. För ska även ha en detalj i. Avslöjar senare!


mord

Sitter och kollar på reprisen av "Kvällsöppet med Ekdal" just nu, Där dom diskuterar mordet på therese, om mördarnas straff som bara blev 1 år & 8 månader. Det är ett kort straff, Visst dom är bara barn/ungdommar men dom har ju redan förstört sitt liv ändå, genom att mörda en ung flicka. Och det var inget dom blev tvingade till att göra för dom valde det själva.

programet för er som vill höra vännerna tala ut, även morbrors och flickans(ena mördarens) advokat och en massa andra, Även en kille från programet inlåst som berättar hur han tänker när han gjort skit:
http://tv4play.se/aktualitet/kvallsoppet?videoId=1.1300946

göteborgs köp

skor från Belle shoes

runda örhänge i silver från ur & penn

vitt långt linne från gina tricot


problems

ny header. Bilderna ser konstiga ut och texten är hackad för att jag har fått förminska dom så mycket så att det skulle få plats, Men jag ska fixa det senare!

göteborg och tv inspelning

igår var jag uppe tidigt, redan klockan 6! vid halv 7 drog vi till Göteborg. jag,natha & pappa. Vi var inne om Kungsbacka för pappa skulle inom någon kund, Så jag och natha fick lite fika att äta på medan han var inne hos dom. Det blev varmchoklad och kanelbulle från Statoil. När vi kom till Göteborg släppte pappa av oss i stan. Vi gick till Nordstan eller Femman som det också kallas. Vi fick vänta lite eftersom klockan bara var kvart i 10 och dom öppnade inte förän 10. När dom väll öppnat börja vi gå i affärer. Mitt inne i centret hade dom även byggt upp en volleyboll plan med läktare där ett gäng spelade. Så vi satt där imellanåt och kollade också. Pappa kom sen och hämtade oss vid kvart i 1 för att vi skulle åka och äta lunch. Blev på Johanssons Krog (tror jag den hette) där man fick buffe. Jätte gott och vi krängde jätte mycket, Kina mat, Salladsbar,pannkakor.. När vi ätit klart körde vi tillbaka mot stan och pappa skulle till någon kund vid byggnaden "läppstiftet" så vi gick bort till Femman igen och handlade det vi skulle. Sen gick vi tillbaka dit pappa lämnade oss och vi åkte hem.
När jag kom hem va Frida och Tessi här, Jag bytade om snabbt sen körde vi in till malmö till SVT huset för att kolla på Tv inspelningen till Robins. Som ni kan se på lördag 21:30 på 1an. Kan hända att vi kommer med för vi var uppe på scenen. Det var klart vid 9e tiden och då åkte vi hem, Jag kollade inlåst, duschade, raka benen sen somnade jag nästan direkt. NU: ska jag tömma diskmaskinen.

tisdag

natha kom ju somsagt hit så gick vi ut och väntade på att frida skulle bli klar,När hon va det så mötte vi henne på torget sen kom tove och matte också. Och medan vi väntade på max så gjorde jag och natha en lite cheerlider dans (stavning?). När max kommit gick vi till la dolce vita & väntade på lundgren och linus. Stog där ute & snackade ett tag sen började vi gå. Tillsist börjde alla gå hemåt och jag,frida och max gick till frida för aatt max skulle hämta sina byxor. Där blev vi och spelade skip-bo och drack kaffe. Blev rätt svårt att spela eftersom vi körde att man inte fick säga Ja,Nej eller svära för då fick man ta extra kort. Jag vann dock 2 av 3 gånger så jag är nöjd. Innan jag skulle gå hem ritade frida sveriges färger på kinderna på mig. Nu ska jag lägga mig och se Tv  tänkte jag och sen somna. Godnatt!

alltid

hur lyckas jag? blir alltid av med min mobil, jag borde ha en sändare på den. Nu måste jag gå och vända upp och ner på huset och se om jag lyckas hitta den innan Natha kommer. Wish me good luck!

lets play some music

 


en simpel tisdag

nu ska jag laga köttbullar sen fixa mig för natha kommer sen, och efter det ska vi möta frida!

just nu,

har varit dålig uppdatering Igen. men det går i perioder. Igår var jag med Emil,Kim och Sara. Dom kom hit här sen körde vi ut till mcdonalds och dom hämtade mat sen körde vi vidare till Nöjes och hyrde en film som vi såg här hemma hos mig sen. När dom stuckit la jag mig i soffan och somnade till Tvn. idag har jag bara varit ute med hunden och lämnat filmen, Och nu ska jag lägga mig och kolla lite tv. Later!

ska göra en ny header också, jag lovar!

try to sleep

jag kan inte somna, kan det bero på en stor klump i magen som gör att jag bara vill spy? ingen aning om varför heller.

you are not alone

nu har jag fixat mig. Spets tights, stickad tunika och linne. Väntar nu på att min pojkvän ska komma. ha en bra kväll!

tights

i <3 tights. till en enfärgad tunika kan ett par tights göra en outfit hur snygg och festlig som helst.


nelly.com

annorlunda men snygg!

Right now

Sitter och kollar Marathon med Brooke knows best. Därför dålig uppdatering.

it takes more

jag är så trött att jag snart somnar sittandes, så det blir bara ett snabbt inlägg. När frida slutat skolan kom hon inom här. Men hon blev hämtad lika snabbt igen, Så jag tog det lungt framför datorn sen gick jag och duscha sedan fixade mig. Efter ett tag kom Frida hit och senare gick vi ut. Va ute en liten stund sen stack jag hem igen så kom min Emil och Dennis hit. Kollade på lite olika program sen stack dom nyss. Mer uppdatering imorgon. Godnatt!

outfits

lite olika outfits från veckan.

måndag


tisdag


onsdag


fredag

TISDAGS

i tisdags var vi i metodrummen på omvårdnaden. Vi skulle kolla varandras blodtryck,Puls och temp.

vet inte varför jag ser sur ut? ignorera det.


gympa

här kommer lite bilder som är tagna på idrotten för någon vecka sedan,
bild 1. när vi hade massage
bild 2. när vi övade livräddning


no pictures

tänkte precis lägga upp lite bilder, men så funkar det inte på denna datorn, Typiskt! så ni får vänta tills jag är på min egna.

Fakta

Nu är veckan äntligen över och ingen skola på 6 veckor, det gillar vi! Gjorde mitt sista prov idag också, Äntligen är alla över. I början vet jag hur jobbigt jag tänkte att veckan skulle gå med 5 prov och en massa annat men den har bara blåst bort med vinden. Har massa bilder att komma med så det läggs in lite då & då under helgen, Dom från mobilen kan jag Inte lägga in nu eftersom jag inte är på min egna dator.

i am calling you

bloggen kommer somsagt inte i första hand just nu. Håller på att plugga till mitt sista prov nu. Veckan bara springer iväg, Kan inte fatta att det redan är Fredag imorgon. Sammtidigt som jag håller på att plugga just nu lyssnar jag på denna Braá låten.

skit bra!
men måste återgå till mitt pluggande nu i Människan socialt & kulturellt innan alla Tv program börjar.


saknar min emil.. 

plugg plugg plugg

har nyss haft mitt matteprov och sitter nu och väntar på att jag ska få ha mitt Social psykiatri prov så att jag sedan kan få åka hem. Ska bli skönt att komma hem men ändå inte eftersom jag ska plugga idag också, Hela veckan ut,Usch!

to mutch

Jag känner att jag inte hinner med bloggen just nu, Har inte uppdaterat på hela helgen för har haft en lugn helg och vilat upp mig inför denna sista veckan innan höstlovet. Skolan är såklart sämst på att planera & lägger allt i den sista veckan, Därför har jag 5 prov denna veckan och det betyder alltså att jag inte riktigt har tid med detta just nu. Men när denna veckan är slut så är det lov och då ska jag uppdatera så ofta jag bara kan och ta en massa foton. Har även lite foton nu som jag ska lägga upp men dom kommer efter hand när jag får tid. Har även sovit hos min älskade pojkvän inatt, det bästa som finns. Att vakna upp vid hans sida! thihi.. Som sagt tillbaka till pluggandet nu, Hör av mig när jag får tid

det är dax för fredags mys.

kom precis hem från skolan. Gick rätt snabbt att komma hem idag. Martinas mamma körde mig hem till staffanstorp, Tack för det. Om cirka en halvtimme kommer Frida hit, Får inte glömma att platta håret heller! Sen ska vi hem till mina kusiner och äta middag där, Mysigt! vet dock inte vilken tid vi ska dit men någon gång blir det väl. Hörs senare!


Kom även att tänka en sak innan idag, Vi tjejer går ofta runt och snackar om hur stora svin killar är, men tjejer tänk efter.. vi kan väll också vara stora idioter/svin. Kanske inte på samma sätt som vi säger att killar är men på ett annat sätt. Girls we are not perfect!

snart helg

har sovit hos emil inatt, därför har jag inte uppdaterat. Han och hans syster kom och hämtade mig igår så åkte vi hem till dom, minns inte riktigt när vi somnade men gav han massage innan vi sov iallafall. imorse när vi vaknade låg vi kvar och drog oss lite sen fixade vi oss sen körde han mig till skolan, tack darling! Oerhört tråkig dag idag i skolan, Började halv 9 och slutade 12, Har nyss ätit lite. Ikväll är det mammas pojkar, får inte missa det.

mys kvälls outfit


myspys

nu har jag poppat popkorn, tagit läsk, tänt massa ljus och nu ska jag sätta på en film, MYS! saknas bara en person brevid mig, e <3

jag saknar dig bara mer & mer för varje dag som går.

hade även skolfoto idag, dock kommer det ta 3 veckor innan dom kommer hem. Men natta fotade lite med sin kamera, fast alla är inte med på dom men en del iallafall,så dom kommer jag lägga upp här såfort jag får dom! Ska upp och skicka power pointen nu så vi kan visa den imorgon, sen ska jag plugga in det jag ska säga på redovisningen.

tisdag

hann inte uppdatera mer igår, var på ikea med mamma & anna sen kom lizette hit och sov här. Efter skolan gjorde jag vår power point presentation som är tills imorgon, Nu händer faktiskt inte så mycket. Skulle egentligen till emil och sova där, men så blir det inte.. vi hörs!

is this how it should be

mina händer är kalla som is, min kropp skakar.. åh!

schema

blev lite ändring på schemat idag eftersom vi fått en extra lektion nu ett tag, Trafikkunskap.

school

Godmorgon, Har duschat och fixat mig ska bara klä på mig sen är jag nästan färdig. Går i skolan mellan 8:50-15:05. Min längsta dag! hörs senare

back to the time

stack till lizette lite innan sju, kollade Tv och i reklamen kom sofie också, Hon stannade tills klockan blev åtta och då såg jag & lizette på ensam mamma söker, Sen när det slutat gick vi ner till ankedammen snabbt och sa hej till några vänner sen gick jag hem direkt igen. Precis när jag kommer innanför dörren ringer emil och säger att jag ska komma ut så jag gick ut och stog där ute och snackade lite med honom, När han sedan stack gick jag in och satte på filmen jag hyrt, Såg den med pappa. Så nu har den precis slutat.

Fired up

filmen jag hyrt:

Två stjärnor i skolans fotbollslag, Shawn och Nick, kommer på den briljanta idén att anmäla sig till tjejernas cheerleader-läger. Som de enda killarna på lägret kommer de kunna välja och vraka bland tjejerna.

















home sweet home

Är hemma från malmö och lund nu. Har varit med pappa, Vi har även handlat hem mat som han håller på att göra nu, Sen ska jag mötta lizette och det blir nog att vi går en runda och snackar. Men ska vara hemma till åtta igen och se ensam mamma söker, Sen har jag hyrt film också som jag ska sätta på efter, och till det tänkte jag tända ljus och bara mysa i min säng.

dresscode

jeans-vero moda
tubtopp-HM
kofta-gina tricot
klocka-jetset
halsband-kicks


ska man skrata eller gråta?

Skor fråg Alexander Mcqueen. Kan inte säga mer än att jag tycker dom är så j*vla fula.

tråkig söndag

har nyss pluggat lite matte, Fan vad svårt det har blivit nu, Fattar inte ett skit!! och idag, händer inte ett skit. plugga,träna och tv antar jag att det blir då.

yesterday

Godmorgon. Det blev rätt dålig upptadering igår också, iallafall under kvällen. Jag stack till malmö med mamma och morfar runt 4a tiden för att kolla lite kläder, Sen åkte vi till burger king för att äta. När jag kom hem hoppade jag in i duschen direkt och fixade mig sedan, När jag var klar kom natha hit så gick vi hem till lizette. Satt först i köket. Snackade,åt godis och drack läsk. Sen gick vi in och såg både fotbolls matchen & körslaget.

Gårdagens klädsel.



its to late

Måste sova nu. Godnatt!

två måsten

dagens måste är att se de två programmen. Svenska hollywood fruar är dock repris men jag missade det sist!

nej nu ska jag tömma diskmaskinen. Lite nytta får man väll göra.


fredags mys

Igår stack jag till torget vid sex och mötte lizette,frida,tessi och martina. Satt där ett tag sen kom även krissy och emil (hennes emil). Efter ett tag blev det riktigt kallt och jag&lizette gick hem till henne för att hon skulle hämta pengar och vi skulle värma oss. Jag bäddade ner mig i sängen ett tag, Sen fikade vi lite och sen satte vi på en massa gammal musik, Det blir man alltid pepp på. Halv 11 gick vi ut för att hinna till nöjes innan dom stängde, Gick förbi bråhög där dom var. Men jag och lizette gick till nöjes för att hinna och sen kom dom dit. Satt utanför och bara snackade lite sen drog vi oss hemåt.

Outfit.

lårhöga stövlar (syns knappt på bilden) tights tunika kofta sjal armband

en klädsel

onsdags kvälls outfit.


metodrummen

Jag går ju omvårdnad och i Tisdags fick vi öva på att sätta på katetrar. Det är faktiskt rätt svårt, Att hålla det sterila sterilt och det rena rent. Jobbigare än vad man tror för det är riktigt noga.

när jag var assistent.

När jag själv satte katater, Ser dock sur ut fast är koncentrerad.



Tisdags

Såhär såg jag ut i tisdags. Morgonbild!!


äntligen

Åh, har inte skrivit här på evigheter känns det som. Iallafall på några dagar. Har inte riktigt haft tid för det och jag har inte orkat med datorn överhuvudtaget. Det går i perioder! så nu ska jag ta igen med lite bilder och text.

sweet dreams

Nu ska jag gå och lägga mig, Men först ska jag läsa igenom Bubblerooms tidning. Skola imorgon 10:15-14:20. Godnatt

Födelsedagar

Ska passa på att gratulera några nu också,
Grattis till Tessi som fyllde år igår och Grattis till Morfar och Krissy som fyller år idag.
GRATTIS.

news

sov ju hos emil inatt och vid 1 körde han mig hem, Så satt jag vid datorn, kollade Tv, duschade, fixade mig o.s.v sen åkte jag till nova med mamma,anna och albin. Fick ett par tights och ett par lårhöga stövlar. Har även pluggat matte idag, gick lite sisådär detta kapitlet är mycket svårare. Ikväll kom även emil hit en sväng, kollade big mommas house 2 och lite O.C sen stack han. Hade ju 2 månader idag.

bilder på lårhöga stövlar. snyggt!


all the tears i cry



älskling

nu har jag precis fixat mig och snart kommer emil och hämtar mig så ska vi köra hem till han, blir väll film och mys och imorgon har vi två månader, thih <3
godnatt alla.

kvällens


tråk söndag

har varit med pappa lite överallt idag, Först var vi i Ystad sen Malmö. Va hemma om imellan, På vägen hem stack vi in om Genarp och handlade med pizza hem. Jag tog kyckling sallad. Nu har jag duschat och lite så, Inte ett skit på tv idag. Så vet inte vad jag ska göra, Kanske sätta på en film och lägga mig och se. We will see.

FREDAGS

bilder från fredags hemma hos Tessi.








tack för kvällen brudar <3


överraskning för mamma

Mamma trodde att hela familjen skulle iväg och bowla igår och efter det gå ut och äta, Men det var ju inte sant. Vi alla var fixade och skulle ta på oss ytterkläderna då dörren öppnas och in går alla på ett långt led och sjunger, Min morbror går först med svenska flagan i topp. Mamma blir jätte paff och överraskad och folket bara svämmar in och hon säger "det tar ju aldrig slut" hihi. Mest överraskad blev hon nog när hon såg hennes arbets kamrater också, Och när alla är inne säger hon "men vi ska ju bowla?" men så blev det inte. Alla hade med sig mat, Smörgås tårta till de vuxna och hamburgare till barnen, Kladdkakor, Chips, Godis, Läsk och allt man kunde önska sig. Vi åt, umgicks och bara hade trevligt tillsammans. Efter ett tag gick jag,Anna-Johanna och Felix ner i källaren och sjöng sing star sen gick vi upp och åt efterrätt. Vid 9e gick vi ner igen och kollade Körslaget och då kom även Mikael ett tag. Sen gick vi upp och hämtade godis och då kom även Robin, Så jag,anna-johanna,felix och robin satte på filmen som gick på 4an, Hemma bäst! såg typ halva sen blev vi bortskickade för att de vuxna skulle sjunga sing star. Vi hade då sattit oss där uppe. Man hörde tyvärr dom ända upp och jag & anna-johanna bestämmde oss för att gå ner och visa dom hur det ska se ut, haha! så vi gick ner och sjöng lite, Anna-johanna gick hjälpa Gunnel lite och jag fick hjälpa Ewa. När vi kollade på körslaget låg maja även och somnade i mitt knä så jag bar in henne i min säng så hon sov hos mig inatt, Hon vaknade vid halv 10 så jag satte på Scooby Doo till henne, Sen åt vi frukost och så.


ego pic från igår




godnatt

Nu har alla gäster gått, Har haft överrasknings fest för mamma idag. Har inte kunnat skriva något här eftersom hon kanske kollar. Jag orkar inte berätta just nu för jag är lite inne i "vänner" och maja ligger brevid mig så vill inte väcka henne, Så nu ska jag stänga av datorn, Men skriver mer imorgon. Sov gott.

im done

äntligen klar. Såhär blev klädeseln, plus massor med smycken, Håret snyggt och så. Är mycket nöjd hihi.

kärlek

tur att jag och mamma har så roligt och är så snälla mot varandra :)

you dont need to worry

har städat och fixat mig hår nu, även valt kläder stog mellan två val, Men den ena kändes snäppet bättre, Så vi får hoppas på att det blir bra.

Hårfix. osminkad och allt jepp..

resultat.

nu ska jag fila mina naglar sen sminka och klä på mig, Återkommer med outfiten sen om inget annat dyker upp mellan.

lördag

Nu ska jag försöka slita mig ifrån datorn. Jag ska städa mitt rum mest för att jag har kläder överallt känns det som, Får inte glömma att fila mina naglar heller så jag inte bryter dom på bowlingen ikväll, See you later!


dresscode

detta hade jag på mig igår hos tessi.


girls night

jag vaknade vid 10 idag, jag har faktiskt slutat sova bort mina helger. Kom hem vid tolv igår från Tessi. Hade en mysig kväll bara vi tjejer, Åt tacos till middag, sen chokladpudding, Vi sjöng karaoke, Spelade buzz, Körde "jag har aldrig" och bara snackade en massa tjejsnack. Så himla mysigt. Tessi fick också presenter av oss eftersom det är hennes födelsedag imorgon. Bilder kommer senare, Jag hade bara min kamera uppe lite så jag har knappt några foto så får vänta tills jag får av frida och martina.

Right now

nu har jag duschat,rakat benen och kommit på vad jag antagligen ska ha på mig, står mellan 3 olika plagg! så vi får se vilket som blir bäst på. Nu ska jag föna håret och sen platta det.

dagens


Girls just want to have fun

Min pojkvän kom till mig igår trotts allt, vi hade det jätte mysigt framför tvn, Idag hade jag håltimme första lektionen så började inte förän 09:50 och slutade lite innan två. Nu ska jag börja fixa lite och ikväll ska jag hem till Tessi på tjejmiddag för att även fira hennes födelsedag, Blir endast tjejer ikväll och det ska bli riktigt trevligt och skönt. Vad jag ska ha på mig än har jag inte riktigt bestämmt, vi får se vad jag hittar. Återkommer senare.


min stora dröm är att ha dig här.

hade kort dag idag, sen har jag fixat lite saker som jag tyvärr inte kan berätta än, inte förän imorgon kväll eller lördag. Så ni får vänta. Vet inte riktigt vad jag ska göra, hoppades på att träffa emil men så blir det nog inte.. Vi hörs senare.

1 oktober

min buss går om 20 minuter så ska snart ge mig av,
Idag har jag på mig detta.
tunika från Vila
jeans tights från Gina Tricot
Skärp från Cubus
Skor från Skopunkten
och mitt hår har jag gjort en fläta i och dragit upp.


RSS 2.0