mitt 18-års kalas










kalas

Idag har vi haft kalas för mig. Detta hade jag på mig

Imorgon bjuds det på bilder!


kalas

nu har jag fixat färdigt det jag ska, hoppas jag. Ska snart börja fixa mig..Ska ju ha 18-års kalas för mig idag. Inte ett dugg sugen vill bara lägga mig ner och sova bort allt och vakna på måndag och gå till skolan. Men det funkar icke så, Får försöka peppa upp mig. men hur?

godmorgon

Hej. Fick bullar till frukost idag också, Anna är så generös. Nu ska jag plocka undan mina sopor och dammsuga mitt rum.

Bild: Stiff somnade i mitt knä igår kväll.


i live my life for you

You know you're everything to me and I could never see the two of us apart. I want you to know I need you like I've never needed anyone before. I will always be with you and there is nothing we can't do As long as we're together.

vår kollektion


bloggfix?

Nu har vi precis slutat med fixandet av hallen, det tar ju sin tid och måste vara klart tills imorgon men vi har kommit väldigt väldigt långt nu, Har städat i storerummet också så det är gjort bara toaletten kvar som jag får fixa imorgon när jag vaknar.

Skulle ändra om på min blogg också, men det funka inte som jag ville!! så jag får göra en försök snart igen och kolla om jag kan lyckas då annars får den va som den är.

lättare för er

Nu har jag skapat några få kategorier bara för att ni ska kunna hitta bättre här i min blogg. Dock är där inget i dom än, men från och med nu läggs alla mina inlägg i rätt kategori.

..

Jag har varit uppe sedan kvart i 10, har ätit frukost med mina kusiner eftersom dom är här. See you later maby!

idag

Dagens klädsel

 

Emil har nyss varit här och kollat filmen på 3an med mig, Nu har jag tagit på mig myskläderna och ska gå och tvätta bort mitt smink.


uppdatering

Nu är jag hemma igen, eller har varit hemma ett tag men har myst och lekt med lille Stiff. Har inte uppdaterat så bra eftersom jag knappt har varit hemma eller haft tid denna veckan. Detta är nästan den enda kvällen på lovet som jag är hemma själv iallafall. Rätt tomt och tråkigt men ändå! Jag tror jag ska upp och sy ihop hålet jag har på min klänning eftersom jag kanske ska bära den i helgen!

hel dagar

Idag har jag och sara varit i malmö, på entré. Gick i klackar så våran fötter var helt slut efteråt. Sedan vi kom hem har vi bara legat i min säng nästan, har bakat också. Och jag har klockat undan på mitt rum. Nu har vi sattit på O.C också.

Jag Älskar Dig Snäckan!

måndag

Är med sara nu, maja är också här men hon har somnat.. uppdaterar senare när det finns tid & möjlighet.

födelsedags presenter


Av min familj fick jag:

- Hello Kitty Inneskor

- Tjockt armband

- Kuvert/hand väska

- Resa, vart jag vill/när jag vill

- Svart kofta

 


Av Sara fick jag:
- Blå tunika
- Ett armband & örhänge


Av Emil fick jag:
-Lacoste parfymen Love of Pink


har inte haft mitt kalas för släkten än


now

Nu har jag solat, kan tyvärr inte duscha än..har ingen dörr där så får vänta tills alla gått(!!!) så nu ska jag kolla igenom mina lådor och rensa bort lite saker och vika in ännu mer kläder och så kanske jag fixar så jag kan lägga upp bilder på presenterna jag fick i onsdags eftersom någon bad om det. TTYL!

igår


mys lördag

Godmorgon!
Sitter här och äter frukost och kollar lite på Tv.

Igår köpte vi pizza och åt tillsammans med mina kusiner hemma hos dom. Sen under kvällen skjöt vi pil, kollade melodifestivalen, kollade på film, jag och maja dansade, åt popkorn, fick massage och en massa annat. Det slutade med att maja låg och somnade i mitt knä och vid 11 drog vi hem och jag gick och la mig direkt..


something right

I believed that love was overrated 'Til the moment I found you.


fixning

Nu ska jag snart lägga in mina nytvättade kläder i garderoben sen plocka undan i resten av rummet, Ska nog göra en semla innan det också. Är det inte typiskt tjejer att behöva plocka undan kläder från sitt rum varje dag? bara för vi har så svårt att bestämma oss..haha.

har även lagt in bilder på några kläder jag fått(kolla inlägget under), har inte blivit på mina presenter än men det kommer så småning om.

saknar min älskling.


nytt



lördag

Klockan är bara 12 och jag är pigg och vaken. Jag vaknade redan vid halv 10, har slutat att sova bort dagarna nu. Håller på att se lite av gårdagens repris av Lets dance.


skol outfit


längtar efter dig

Jag har inte hunnit visa lite saker som jag skulle gjort idag, men det kommer.
Har varit i skolan idag, som alla andra vecko dagar. Jätte tråkig dag! när jag kom hem somnade jag och senare stack jag,mamma och pappa till ikea och handlade lite. Fick världens godaste doft ljus. Kunde inte sluta lukta på det, Det ska tändas när jag myser med min älskling. När jag kom hem blev det nöjes och godis inhandlades. Senare stack jag till emma blev lite film och lite tjejsnack. Nu är jag rätt trött så ska se filmen"i hennes skor"tills jag somnar. Godnatt

ute

En liten bild från igår på Två Kockar. När alla står upp och sjunger för mig.

Kanske bjuder på några få bilder till senare, om jag får dom skickade.

Tyvärr så hade ingen kamera med så vi fick använda oss av våran mobiltelefoner


18 februari

Då var snart denna dagen också slut. Har inte alls varit på blogghumör därför dålig uppdatering.
Nu har jag sattit på en film som jag antagligen somnar till. Rätt tomt utan min älskling vid min sida inatt..

Någon hade kommenterat och frågat vad jag fick när jag fyllde år men det kan jag berätta/visa sen. Förmodligen imorgon. Då ska jag även visa vad mamma shoppat till mig idag.

sweet dreams.


18 års dagen

eftersom det var min 18 års dag hann jag inte uppdatera något igår. Älskling hämtade mig efter skolan så handlade vi lite lunch. Sen tog vi det bara lungt och vid halv 6 åt vi, hela familjen + älskling då ju. Blev tacos. När vi ätit gick älskling och duschade medan jag fixade mig och sen väntade vi på bobban. När han kom körde vi ner till två kockar och träffade resten blev totalt 12 personer och hade en super trevlig kväll. tack till alla dom som var med och gjorde den oförglömlig<3

MIN FÖDELSEDAG


18 år!

bild nästan 1 år gammal


morgon

Jag har varit vaken sedan 5.. Vaknade då och kunde inte somna om så låg och väntade tills min familj kom "smygandes" lite innan 6 haha alltid lika roligt att höra på ;) så kom dom in med presenter och frukost + ljus. Frukosten tog jag med upp och åt med pappa och ringde mina kusiner. Som dock sov. haha! Nu har jag fixat mig och ska snart gå till bussen och efter skolan hämtar älskling mig.

slut på denna dag

Nu har jag precis färgat min brors hår också. Nu ska jag föna mitt eget hår sedan plocka undan på mitt rum och sen väntar en film.

tiden flyger iväg

Jag kan verkligen inte fatta att jag snart blir 18 år. Rättaresagt imorgon. Hur kan tiden gå så fort?den bara rinner iväg. Jag skrev ju precis på min facebook en månad kvar, vart tog den månaden vägen?kändes som om det var igår jag skrev det. Helt otroligt.


tisdag tisdag tisdag

Var på gastelyckan efter skolan med sara och martina sen tog vi bussen hem. Väll hemma försökte jag låta bli och somna, och jag klarade det. Sen kom lizette och hennes pappa&bror och hämtade mig så körde vi till citygross,handlade sen hem till lizette så färgade jag hennes hår. Hann tyvärr inte se resultatet men var mest utväxten ändå så. Påvägen hem gick jag inom gunnel och bara snackade lite och nu har jag precis kommit ut ur duschen.

lördags

Eftersom vårt internet har klyddat har jag ju inte berättat om lördagen vilket jag lovade er.

Runt fem tiden kom min älskade pojkvän hit och hämtade mig så körde vi hem till han och hämtade hans föräldrar och körde in till Malmö. Hittade parkering och gick sedan bort till resturangen. Där åt vi gott och hade det allmänt mysigt. Väldigt god mat bjöds det även på. När vi var klara där och klockan började bli mycket gick vi bort till bowlingen. Hittade skor,handlade dricka och satte oss på plats. Sedan drog bowlingen igång. Och så dåligt var jag faktiskt inte..haha! när vi var klara där körde vi hem till dom och kollade film tills jag och emil skulle hämta hans syster och kompis och köra dom in till malmö. När vi kom hem igen åt vi massa gott och tittade på tv.
Dagen efter låg vi och mös hela dagen i sängen till en massa tv program sen körde han mig hem.

Tack för en underbar helg.

Älskar dig emil<3

skit internet

Vårt internet har inte fungerat därför har jag inte kunnat uppdaterat något.

filmdax

Pappa är nere på konsum och handlar något gott som vi kan äta till filmen som börjar på feman nu, Romy och Michele - blondiner har roligare! uppdaterar senare igen om gårdagen.

yesterday

outfit för igår kväll. Dålig bild p.g.a dåligt ljus.


alla hjärtans dag



present från mamma.

nästa

Har nyss packat klar, älskling är påväg hit och ska hämta mig sen ska vi hem till han och hämta hans föräldrar sen ska vi in till malmö och äta på resturang + bowla. åter imorgon.

min pizza

Min hemma gjorda pizza. Blev riktigt god!

lördag

Har nyss duschat, gjorde en kropps peeling och hårinpakning också och nu sitter jag med face mask i huvudet som snart ska tvättas bort igen sen ska jag fixa mig

fredags kvällen

Emil har precis stuckit. Innan dess var vi och hämtade min bror ute hos timmy. Annars har vi haft en mysig kväll med film,godis och tv-spel. ska lägga mig och kolla film nu sen sova.


pizza

Nu ska mästerkocken alltså jag laga pizza, See you later!

dresscode


färgning

Jag har förresten färgat underhåret. Så här får ni en liten webb-bild sålänge som jag bara tog snabbt igår.

nytt inlägg

Då var denna veckan äntligen avklarad. Fick tillbaka matte provet också och jag blev faktiskt godkänd, det trodde jag aldrig så nu är det svåraste avklarat, känner mig rätt stolt faktiskt. Haha. Helgen ska iallafall tillbringas med älskling. Återkommer senare igen.

nytt inlägg

Då var denna veckan äntligen avklarad. Fick tillbaka matte provet också och jag blev faktiskt godkänd, det trodde jag aldrig så nu är det svåraste avklarat, känner mig rätt stolt faktiskt. Haha. Helgen ska iallafall tillbringas med älskling. Återkommer senare igen.

.....

Nu kan man inte ens se tv i detta j'vla huset, hur ska man nu tidsfördriva kvällen?..går nog fan och lägger mig!!!

ointressant

Nu har jag plockat undan på mitt rum. ska bara bädda sängen också. Har hängt upp rosorna jag fick av älskling på tork med.

H&M




Vill ha allt detta! Speciellt den svarta koftan, den randiga kjolen och ja skorna!


torsdag

Jag är redan hemma. Slutade redan 10 i 11 idag, riktigt skönt när det sen bara är en dag kvar sedan helg. Idag ska jag bara göra lita nytta. Försöka uppdatera mer. Vi får se vad det blir av det. Återkommer.

skola

Har nyss sett klart sommaren med göran. Haft lång skoldag idag också, Hade idrott där jag va personlig tränare. Jag och Martina körde slut på terese och sara, haha hämnden är ljuv. Nu händer inte mer idag, Imorgon är det kort dag. 2 lektioner.

dagens


färgning

det är många som bett innan om bilder på förändringen av mitt hår efter jag färgat det.
Här har ni två bilder. Dock blir det aldrig precis likadant på bild som i verkligheten. Man ser inte så mycket skillnad här på bilderna.

boring

Har pluggat lite till provet imorgon nu, bara läst igenom lite har bara några få saker jag ska klara av att få in också. Började se filmen Sommaren med Göran innan också, ska se klart den när min bror är klar. Vilket jag hoppas är snart eftersom jag är så uttråkad!!

@@@@

Fan vad trött jag blir..På vintern och bussar. Det är så jävla kallt ute, man kan inte ens vara ute i några sakunder utan att frysa ihjäl och bussarna bara är sena hela jävla tiden. Man kan förstå med någon enstaka minut men fan inte längre sen när den väl kommer ska det ändras chaför o.s.v så jävla onödigt. Åh och nu måste jag plugga till nästa prov som är imorgon, men det är det sista för denna veckan så något positivt iallafall.

Hjärtat


En Dröm Som Är Sann.


broken

Har precis kommit ut ur duschen. Gjorde en hårinpackning och kropps-peeling också! Använde peelingen jag fick av emils familj. Om ni ska köpa peeling så köp den, den luktar underbart! Den kommer från LdB(se bild nedan)

Nu ska jag packa upp väskan och hänga in alla kläder. Sen kanske jag gör en ansiktsmask också. Och matten har jag fortfarande kvar..


så ser den ut. Rekomenderar!!


matematik

Nu har jag plugga lite Matte, Tråkigt men måste göras eftersom jag har prov imorgon. Skrev av allt kortfattat som jag måste kunna till provet,Nu är det bara att läsa på det,försöka få in det i min skalle och kunna det imorgon! Good luck till mig säger jag bara.

måndag

Ser sjunde himlen nu. Sen ska jag vila, måste plugga också. Tyvärr!


senaste köp





foundation.nagellack.tights"ihop dragna".tights med paljetter längst ner + halsbandet som syns på outfiten några inlägg ner. med röd och vit randig tröja.

 


modehuset


lördags

älskling gjorde pannkakor på sängen till mig.

 


farmors lägenhet

Spenderade som sagt hela förra veckan hemma hos farmor eftersom hon var bortrest. Någon dag var jag där själv, någon dag var emil där och de sista dagarna var sara där.
Finns inte så mycket mer att säga.

ska visa lite senare vad jag fick shoppat i måndags!


outfits från veckan som varit





sex månader

I fredags hade jag och älskling ett halv år. Vi lagade mat tillsammans, tände massa ljus och bara mös. Fick även vackra rosor av honom. I love him!


home again

Nu är jag hemkommen igen efter att ha bott hos farmor hela veckan medan hon varit bortrest! uppdaterar mer senare för nu ska jag in i duschen!

nova lund

Var först på cara mia med mamma och handlade 2 foundation och 4 nagellack. Sen körde vi vidare till Nova Lund. Kom hem med två leggings och ett halsband + en sak till sara.hihi! Nu har jag fått igen väskan och ska gå upp. talk to you later!


ny vecka, ny månad

Skola mellan 8:50-13:30. Har packat lite sedan jag kom hem, eller nästan packat klart faktiskt. Känns alltid som man glömmer något? nu väntar jag på maten sen ska jag och mamma dra till nova en sväng!

i love my boyfriend!!

RSS 2.0