Hel Nöjd

Bild 1. Lång kavaj
Bild 2. Paljett väst
Bild 3. Bustier
Bild 4. Silvriga paljett tights
Bild 5. Tröja med snygga armar
Bild 6. Päls väst






sunday

The hills och The city börjar om sådär drygt en halv timme. Har lagt upp några bilder nu väldigt segt gick det så får vänta med shopping bilderna tills senare för annars lär det ta hela natten. Det är film ikväll också, A lot like love! Nu blir det nog TVn är så himla slö, men har faktiskt tagit undan min tvätt och pluggat!

igår

min bror och filip blev lite intresserade av våran nya köp och underhöll oss lite, dock fick dom inte på sig våran nya leggings. haha

 


min helg

Nu har Sara stuckit, saknar henne redan!haha. Helgen har varit bra, va hos min älskling i fredags till lördags morgon sen mötte jag Sara så tog vi bussen hem till mig, Hamnade i soffan med en film som min bror hade fixat. Efter halva filmen stack vi till obs och shoppade, Ska visa bilder senare! när vi kom hem va vi helt slut och satte oss och tittade klart på filmen, När vi sedan skulle ställa oss och göra mat, hade plockat fram allt o.s.v så orkade vi inte så vi ringde och beställde pizza som min bror & hans kompis fick cykla och hämta och serverade till oss i soffan framför en ny film. När den filmen var klar kom pappa och hämtade oss så körde vi till nöjes och handlade godis och hyrde en tjejfilm. När vi kom hit igen snackade vi bara en massa och satte på filmen efter ett tag. Filmen var bra, passade oss. haha. Sen satte vi på O.C och somnade, Vaknade vid halv 12 idag och har kollat tv, såg även filmen en gång till. Runt halv 4a körde vi henne in till stationen så hon kunde ta bussen hem.
tack för denna helgen<3


så snygga

Har nyss ätit mat från mamma rosa som vi fick hemlevererat av min bror & hans kompis så vi slapp att gå ut i kylan. Innan dess har vi varit på Obs och shoppat. Var även inne på synoptik där vi fick några snygga bilder tagna av en maskin dom hade där som sedan blev skickade till vår mail.

Visst blev vi snygga? hahah.

away

Väntar på att emil ska komma och hämta mig nu så ska vi hem till han och äta middag med hans familj sen blir det väl bara mys framför tvn resten av kvällen. Kommer hem igen imorgon.

the same thing,over and over again

Hade ingen skola idag så jag åkte hem till älskling och spenderade dagen där och tog sedan bussen hem, och jag hatar buss så jävla drygt och bara förseningar. Nu har jag skit ont i mitt vänstra ben att jag snart inte kommer kunna gå mer, smärtan är redan så pass stor. Jävla skit.

skola

Sitter fortfarande hemma, Skulle egentligen börjat 8:20 idag men dom två första lektionerna har varit inställda. Så börjar 11:25-12:25 idag, alltså en timme. Ibland är skolan faktiskt bra, Dock drygt att ta sig ditt speciellt i detta vädret.
Om en timme går bussen men om en stund kommer Tessi och kanske Sara också, Så då kanske tiden går snabbare.


emil <3

Idag var det exakt ett halv år sedan jag såg,träffade och snackade med min älskling för första gången, jag minns allt. Hur allt gick till, vart o.s.v. Går inte beskriva känslan hur glad jag är att det hände, Jag Älskar Dig.

vår första bild tillsammans.


wish

Jag bara älskar klockan och resten av outfiten är också grymt snygg ihop!


dagens

skit vädret kommer tillbaka nu igen, Så himla tråkigt när man ska klä sig, Speciellt när man går hemifrån så tidigt så det är bara att dra på sig en tjocktröja och något ner till.

10-01-27

la mig direkt i min brors säng när jag kom hem från skolan efter att ha haft världens pass på idrotten idag, Vi var två och två & den ena gjorde ett 60 minuters pass till den andra, Och mitt var verkligen kämpigt!! När jag kom hem kollade jag på en film "Big Daddy" som var bra och sen solade jag i ca 15 minuter sen har jag faktiskt inte gjort så mycket mer idag, Och imorgon kommer jag ha världens träningsvärk.Suck!

min tisdag

Direkt efter skolan följde Frida med mig hem, här gjorde vi inte så mycket och efter ett tag beslöt vi oss för att ge oss ut i kylan och gå en lång runda på 1 timme, Gick inom apoteket också. När vi kom hit satte vi oss och kollade 2012  med mamma och bror tills det var mat, efter maten satte vi på filmen igen och Tessi kom också. Filmen va faktiskt väldigt bra trots att det va lång, Efter filmen blev Frida och Tessi hämtade.

your smile, make me smile

Nu har jag ätit frukost, sminkat mig och fixar håret. Ska ta på mig kläder och ordna med väskan sen ska jag om en stund gå till barnmorskan sen ta bussen till skolan, TTYL!

måndag

Har haft fullt upp hela dagen och inte hunnit skriva, Direkt efter skolan åkte jag hem till mormor och morfar där det bjöds på mat. Sen fick pappa hämta mig där så körde vi till City Gross och jag handlade hårfärg. Kom hem och jag stack lika snabbt igen till mormor & morfar för att mormor skulle färga min utväxt, När det var klart gick jag hem till gunnel och hämtade hennes kamera + drack ett glas varm choklad sen gick jag hem i kylan igen, La mig och solade i 20 minuter sen tog en dusch, plattade håret, åt morötter och kollade Truth Love med mamma. Vad mycket man kan göra på en dag ändå om man bara har ork!

bild från anna-johannas födelsedag i november-09


stress

har 40 minuter på mig innan truth love börjar att fixa allt jag ska ordna, så jag uppdaterar när jag hinner!

söndags fix

Nu är mitt rum äntligen klart. Jag rensade först klart den andra delen av garderoben sen bland mina smycken och sen började jag plocka undan i hela rummet. Började damma, dammsuga och skriva ut lite bilder till några ramar i mitt rum, Perfekt! har nyss renbäddat min säng och nu ska jag sätta fönstert på glänt medan jag går in i duschen så jag får sval och frisk luft här inne också.


bilden blev väldigt suddig på datorn

11:19

Nu ska jag fortsätta med min garderob så jag kan få den klar idag, Spelar full musik till, Dock får det bli på youtube eftersom jag tagit bort mitt nerladdning program, dumt va?..Så jag får be min underbara pojkvän snällt sen om han kan fixa lite låtar till mig!

söndags chic


ordning

har eller håller på att fixa i min garderob, har gjort halva sidan och är rätt trött på det nu så får se när jag fortsätter med andra halvan.

detta har jag på mig nu.

dagens

varit en snabb sväng på lite byggvarohus i malmö med mamma och pappa eftersom vi bygger om hallen.


you take my breth away

Lördag idag..skip this day please? Händer inte ett skit. Återkommer senare om jag har något roligare att skriva, Vilket jag tvivlar på.


Owl City

Leave my door open just a crack
Please take me away from here
When I'm far too tired to fall asleep
'Cause everything is never as it seems
When I fall asleep.



funkar tyvärr inte att lägga upp låten här, p.g.a youtube.


nightmare


emil har varit här en sväng ikväll & myst med mig och nu hade jag tänkt försöka somna till the hills.


fridays


truth


home

Hemma från skolan idag, Och nu är det bara skit på TVn det som är tråkigt med att vara hemma på vardagarna.

candle


jag har ont, träningsvärk. Ska gå och lägga mig och sätta på The hills. Om bara min DVD vill fungera idag, tror ni jag kan ha sån tur? nej, det tror inte jag iallafall.

visa ditt intresse eller förlora mitt

Håller på att kolla Made In Sweden, Fast det är reklam nu. Innan det var det Glee. Sitter i soffan här nere och myser med fullt av värmeljus. Har fått mina naglar fixade också och plockat undan på mitt rum och även snackat med världens bästa Sara i telefon.

förvänta dig inte för mycket, du blir bara sårad i slutändan.

stars fashion


..

I Want To Make Myself Belive

måndags


love

igår blev det ingen uppdatering eftersom jag låg hela dagen i soffan efter att ha fått en smäll i huvudet, Världens huvudvärk och illamående. Men som tur va hade jag Frida här som höll mig sällskap!
Idag händer inget, varit i skolan mellan 10:25-12:15 iallafall.

tisdag

Frida stack för bara en liten stund sedan, Vi har druckit kaffe och bakat negerbullar. Fikat med mamma och snackat en massa. Lite mysigt sådär en tisdags kväll.

im taking off

Håller på att fixa mig och ska ta bussen till världens bästa pojkvän om ett tag där jag ska tillbringa natten.


outfit

såhär såg jag ut igår hemma hos min älskling, Hade även lockat mitt hår.



everything

Igår körde mamma mig till emil vid 5 tiden, När jag kom ditt gick han in och duschade sen när han var klar lekte vi med belle lite. Sen blev jag bjuden på god mat tillsammans med hans familj, och efter körde jag och emil och handlade mer läsk + ostpopkorn. När vi sedan kom tillbaka kollade vi lite tv sen gjorde vi efterrätt, marrängsviss! Och så åt vi alla det tillsammans, sen såg vi scary movie 2 och sedan någon annan film och efter det körde han mig hem. I Love You.

omvandling

hade ett linne i min garderob som var för stort, vek ner det lite (bara snabbt gjort på fotot) sen fick jag en ny kjol istället! så får jag användning av det ändå, Så nu har jag en kjol ingen annan har.

my darling

älskling har nyss kört mig hem, uppdaterar imorgon istället! sov sött

nyss tvättat bort sminket & tagit på mig nattkläder

a hot shower

har precis kommit ut ur duschen och smörjt in mig med Britney Spears Body lotion. Luktar amazing!

i see your true color


friday


torsdags


peak tröja,gina tunika & tights, belle skor.

min fredag

Igår gick jag i skolan mellan 8:20-13:50. Var hemma runt tre tiden och då började jag med att titta TV sen somnade jag till lite. Runt 7 gick jag och duschade sen fönade och plattade håret! Sen blev klockan 8a och då satte jag och mamma oss och tittade på Lets Dance och åt vitlöksbröd. I reklamerna fixade jag mig och vid 9e kom Emil,Sara och Kim så körde vi till nöjes och handlade godis och sen hit igen, Kollade lite på lets dance och sedan American Pie 2 som gick på 6an. Bobban kom också när filmen precis börjat och sen fick jag stora kramper i magen så då stack dom så gick jag och la mig med värmekudden på magen, vilket inte hjälpte ett skit.


tjingeling

Sitter och äter en macka nu, Middag! Och snart kommer Frida älskling hit och sen ska jag ta bussen till Emil.

nothing

jag pallar inte, jag faller snart ner i tårar..jag är trött.

hårda tag

Har nyss kommit hem efter en power walk runda till Knästorp tillsammans med Frida. Äter lite fisk nu och sen ska jag ta en dusch och läsa på min rehabilitering och habilitering framför TVn.


redan onsdag

Vaknade med världens mensvärk runt 5 imorse, trodde helt seriöst att jag skulle rama ihop av smärta. Så fick gå upp ta tabletter och värma två värmekuddar,en till magen och en till ryggen så smärtan la sig lite iallafall. Sen lite mer än en timme senare va det bara att gå upp och fixa sig inför skolan. Skolan gick helt okej, rätt tråkigt som vanligt. Hade även idrott, ett en timmes pass med Friskis och Svettis. Kämpigt! Sen trafikkunskap idag också där vi fick tillbaka provet och det hade gått jätte bra på det. Nu har jag precis ätit en macka och om ett tag blir det träning med Frida. See you later.

HM rea


träning

Frida har nyss stuckit. Vi har tränat och sedan tittat på TV efter. Och mina hälar är helt isönder tack vare mina gympa skor..har skit ont, Och har börjat få mensverk nu också är inte livet så underbart ibland? ha ha..

i dont wanna know

Har nyss tänt brasan väntar på att det ska bli varmt och skönt här. Ska ta det lite lungt framför datan nu tills vi ska äta, Men måste försöka att inte somna!! sen blir det antagligen lite träning och sånt, får se vad jag orkar och har tid med.


klädsel


sweet dreams

Nu ska jag bädda ner mig och försöka somna. Får lite sovmorgon imorgon iallafall. Sen får jag se vad dagen har att erbjuda. Godnatt


inspiration







Lauren Conrad inspererar mig med sina outfits och säkert tusentals andra tjejer. Hade gjort allt för hennes garderob. Alla snygga kläder,skor,smycken och väskor!

måndagen


bild: sitter i älskling tröja framför brasan och dricker varm choklad!


nu har jag gjort allt jag skulle idag,nästan! hann inte att måla naglarna så det blir imorgon istället. Blev löpning på bandet i 35 minuter+boxning. Sen solade bara i 15 minuter. Nu ska jag leta fram en film som jag kan somna till.


Nu

-träna
-sola(?)
-duscha
-vika in mina kläder
-måla naglarna
-22:00,Tough Love

två förebilder

Lauren Conrad och Rachel Zoe.


something els

nu har jag precis duschat och sattit en face mask i ansiktet. När jag tvättat bort den ska jag tända lite ljus och ordna lite mys stämmning här. Får se om jag orkar plocka fram matten också och göra dem 4(tror jag?)uppgifterna som är kvar.

väsk feber

2087 kronor för alla dessa skönheterna.

söndags fix

sitter framför brasan nu och värmer mig. Kollar sammtidigt på The hills weekend break. mitt favorit program/serie. Ska gå ner och hämta alla mina tights jag har lyckat ta hål på och sy igen medan jag väntar på att pappa och jesper ska komma hem med mat, idag har jag beställt Kyckling sallad!

dagens klädsel



svedala outlet

efter att ha vaknat idag åt jag frukost och sen fixade mig så ville mamma köra till Svedala så det gjorde vi, hon körde ditt och jag körde hem. Fanns inte direkt något men fick ett midje skärp med nitar och 2 armband (ett i svart och ett i brunt för att kunna matcha olika kläder) iallafall.



klar

nu är jag färdig fixad och ska när som helst dra men några snabba bilder på min klädsel kan ni väl få.




nova lund




tråkig-vanlig-men skön

fick bli ett par vanliga only jeans och monster tröja igår i skolan eftersom jag försov mig.

love


Bio

Godmorgon?..Skola först igår va en rätt långtråkig dag! fick iallafall tillbaka omvårdnads provet, VG! sen efter skolan mötte jag Sara på bussen för hon skulle hänga med mig hem, hemma hos mig åt vi och fixade oss o.s.v sen körde pappa & bror oss in till Lund där vi mötte Emil,Kim,Dennis och Bobban. Vi hämtade ut våran biljetter på bion sen gick till Mcdonalds sen handlade godis och popkorn. Älskling bjöd mig på bion, Blev Avatar. Min älskling gjorde kvällen väldigt mysig och fantastisk och efter bion körde vi hem till mig och då satte vi på ännu en film och efter den stack dom så fick jag sova. 

sara<3

nu är jag nyduschad och sara står i duschen just nu, när hon kommer ut så ska vi äta sen fixa oss:) återkommer senare


nytt inlägg

har städat undan och målat mina naglar nu, håller på att somna(har ju trotsallt varit uppe sedan 6)..men jag får inte, inte redan + att det är film på TVn klockan 9 och det kan jag ju inte missa, får nog gå upp och ta något att dricka som kan pigga upp mig eller kanske sätta på en pepp låt?

yesterday

igår var vi hos familjen nilsson/lilja och åt för att Anna fyllt år, 30 år. Grattis! då såg jag ut såhär:


åh åh åh

har inte uppdaterat på evigheter, känns som jag tappat lusten..inte för bloggen utan för datorn. Datorn är egentligen vad kan man säga ett sätt att dölja sig för många, jag menar anonyma kommentarer, leker att man är en någon annan som alla äckliga gubbar som leker tonårs killar, det är bara vidrigt. But its the real world, nu för tiden iallafall liksom tillhör vardagen. Åhh ointressant eller?
iallafall stack till nova efter skolan idag och träffade mamma och mitta där, mer kan jag inte avslöja för stunden. Återkommer kanske senare.

my dear

drar som sagt till min älskling nu och kommer hem på tisdag. ni får ha det så bra sålänge.

innan obs


darling

har varit på obs med frida imorse. va uppe redan klockan 10 och 10:45 blev jag hämtad, Handlade bara lite nödvändiga saker.
Nu ska jag bara ta det lite lungt sen packa och åka hem till min älskling och kommer hem igen på tisdag! tror inte det blir något bloggande där direkt..men we will see.

dont trust a hoe

sitter och lyssnar på musik och läser lite bloggar, Har fastnat för en låt på skivan..lyssnar på den om & om igen, man blir liksom så pepp? dock vet jag inte vad det heter, men får ta reda på det!

jag känner mig lycklig

lördag?

sov bort hela dagen idag, vaknade inte förän halv 3!! sedan dess har jag dammsugat huset och kollade på föräldrarfällan som gick på TVn har nyss ätit också och plockat undan på mitt rum och snart ska jag hoppa in i duschen. Seya


only yours

im always want you around

shopping




burlöv center

mamma var iväg på obs och shoppade lite igår och hem kom hon med ett par paljet tights, tack mamma.

onsdags

Efter Sara hade stuckit i Onsdags körde pappa mig,natha och frida in till Malmö, Entré så vi kunde shoppa lite. Blev en nyårs klänning, en ring och en tunika..visar senare

Supercross & Freestyle Show

Malmö arena 28-29 december 2009




Dagarna har varit underbara. Sara kom till mig i måndags och sov här tills onsdags. Måndagen var vi på arenan runt 3 för att ha ett säkerhets möte innan vi skulle börja. Sen blev vi utplaserade, Jag & sara kom brevid barandra och natha&frida kom bredvid varandra på sektionerna mitt emot oss i arenan. Första dagen var lite nervöst så klart för alla frågor och allt man kunde få mendet gick super och runt halv 12 slutade det sen hade vi litet möte där nere efter.  Nästa dag blev vi hämtade runt 3 igen och då satt vi bara & tog det lugnt tills vi skulle öppna våran sektioner kvart över 5. Det va så roligt och tiden gick så himla snabbt. Showen slutade lite tidigare idag runt 11 sen gick vi en runda runt på arenan sen ner och satte oss, Runt 12/halv 1  blev vi utkalade på banan och fick hjälpa till att rulla ihop affischer och tejpa dom. Sen gick vi in och satte oss i Greenroom igen och bara snackade. Vid 2 på natten kom någon in & frågade om vi var hungriga & då frågade vi vad det fanns så blev det att dom körde iväg och handlade big mac meny till oss alla, vid kvart i 3 fick vi vår mat och då åt vi och vi var helt slut så vi skratade åt allt, vi kunde sitta & bara glo på varandra och vi skratade,haha. Var hemma runt halv 4/4 sen somnade jag och sara vid halv 5. tack för dessa dagarna<3


nyår

gårkvällen blev ändå rätt lyckad igår, dock hade jag velat spendera lite mer tid med min pojkvän. Det började med att Sara kom hit runt 3 tiden så fixade vi oss och lagade sedan mat. Sen kom emil,kim och danne hit och skulle käka med oss, Egentligen skulle frida också men hon var tvungen att äta hemma. Sen gick vi och satte oss framför tvn & drack lite. Sen kom det lite folk och hälsade på och så blev det bara så att dom stannade kvar tills vi skulle ut och smälla klockan vid tolv slaget. Kom lite mer och mer folk hela tiden men det blev en rätt trevlig kväll. Sen somnade jag och älskling sött i min säng vid 5 tiden och har bara tillbringat hela dagen där i och han har fått massa massage och sånt.

RSS 2.0