RUBRIK?

snart är ännu en dag slut, förlåt för dålig uppdatering men har så mycket plugg just nu. har nyss pluggat klart på medicinen där vi ska skriva prov imorgon, får faktiskt hoppas på det bästa och försöka så gott jag kan men tycker verkligen det är jätte klyddigt att man ska lära sig alla sjukdommar på en och samma gång, man blir förvirrad och blandar ihop allt, min hjärna är helt slut nu och bättre blev det ju inte när man kom på att man har engelska till imorgon också. läsa mathilda boken till sidan 117. och jag är på 76 råläsa där nu ja(och så är den på engelska, åh!) blir min nattsyssla. jag som hade hoppats på att bädda ner mig framför o.c nu men icke.

idag i skolan hade vi även boxning, hårt pass! hon tog slut på oss, haha.
sen hade vi engelska och matte. sen hämtade pappa mig och lizette och körde oss hem. medan vi väntade på han kom även omar så vi snackade lite med han, han går sista året nu och tar studenten till sommaren, hur ska vi klara oss utan han när han slutar? :(

nej nu kallar engelskboken,tyvärr. sov gott
dagens outfit kan komma imorgon. och jag tänkte även göra en ny header imorgon, så kolla in då.


varje gång jag ser dig känns det som om allting stannar till.

nu börjar klockan bli mycket och har har lagt undan pluggandet för idag. har lärt in mig epilepsi och parkinson nu iallafall och imorgon blir det multipel skleros(ms) och stroke. ett väldigt svårt område inom medicinen så mycket att kunna och lära sig att allt blandas ihop. en hel vecka framför sig i skolan men som tur är så är vi lediga på torsdag, sova ut! och nu känner jag hur förkylningen börjar komma, nyser och mina ögon kliar och rinner, och det är ju väldigt kul nu.. verkligen. huvudvärken börjar komma nu också. nej nu tänkte jag börja stänga ner och lägga mig och kolla på o.c och slappna av. ska bli väldigt skönt.
sov gott

/ L


min underbara helg

fredag: slutade skolan runt halv 2 tiden sen tog jag bara det lungt här hemma, var super trött efter en hel skolvecka.
runt åtta kom lizette hit så gick vi hem till timmy på fest, hade bara kommit några stycken när vi kom och vi satt mest och snackade. sen kom det fler och fler. lizette stack tyvärr ganska tidigt men resten var kvar. om ni då undrar vem som var där så var det "elgubbarna" från vår skola, jag och lizette kallar dom det men det är alltså dom som går elprogramet. + en massa andra då. emelie missade sin sista buss som gick klockan två så hon fick stanna kvar så vi bestämmde oss för att sätta på tvn och där spelades the hills have eyes, de flesta somnade då och max&emil låg så sött och höll om varandra, haha! när det slutade skulle robin tvunget se sällskapsresan haha fast ändå var det bara jag,emelie,max och danne som kollade. de andra typ sov! runt 4 blev robin och emil hungriga så dom åt pizza sen blev vi andra också hungriga så max ställde sig och stekte ägg halv 5 på morgonen. super gott fast lite för mycket peppar. när sällskapsresan äntligen var slut så satte vi på spy kids 3D. timmy sovandes i sin säng, robin på golvet brevid han emil på golvet i storarummet och jag,emelie,max och danne i soffan. tillslut somnade alla men vaknade dock imellanåt. klockan 9e på morgonen vandrade jag,emelie,max och emil hem och jag somnade direkt på soffan och vaknade igen klockan ett.
lördag: efter jag vaknat tog jag det bara lungt och fixade mig sedan. jag,pappa,mamma och maja åkte in till malmö, entré för att äta mat. vi åt och kollade runt en massa, och jag fick ett par jeans. kanske kommer bild senare. på vägen hem körde vi inom åkarp och hämtade nicole sen hem till mig. satte oss vid datorn lite och sen åkte vi med pappa till nöjes för att plocka en massa godis. sen hem till mig och fixade oss. och sen knackar linus på rutan och vi gick till timmy där det var pokerkväll/chillkrök, och det är en jävla tur att linus har så bra lokalsinne, verkligen.. väll hos timmy hade typ ingen kommit men efter ett tag så. killarna började spela poker och jag,nicole och emilie kollade på tv. senare kom även rasmus,tobbe och marcus. vid halv 2 tiden vandrade vi därifrån och jag&nicole la oss framför tvn och kollade på film och åt gooodis. och precis när en gubbe dödar en kille och sedan hänger han hör vi en smäll från mitt rum och jag fattade då att det var någon som baknade på rutan, och det var det oscar och linus som skulle vara lite roliga, haha! tillslut somnade jag och nicole.
söndag: vi vaknade jag vet faktiskt inte riktigt när och satte på tvn,kollade på robinsson och sedan ringde hennes pappa och skulle hämta henne på citygross. så runt 1 följde jag henne ditt och cyklade sen hem igen.började fixa mig direkt sen lite över två åkte vi ut till nevishög kyrka på dop. sen vidare till aspvägens lokal och åt massa gott. vi var kvar sist och mamma&pappa hjälpte till och städa så länge gick jag runt med johan(han som döptes). vi var hemma runt halv 7 och då snackade jag med oscar och vi möttes och gick hem till linus och hämtade han. sen gick vi till nöjes och hyrde skräckfilm och sen hem till linus igen och kollade på den. var hemma runt halv 11 och då la jag mig och kollade på o.c

idag har jag redan varit i skolan och vi började på nytt kapitel i matten, fick även komma ut och snacka med henne om våra matteprov, jag fick några poäng från vg :( , hon sa att jag alltid ligger över G och att vi skulle se hur det blev efter nationella. nu ska jag plugga sen när rasmus slutat ska jag möta han. har verkligen super mycket stora saker denna veckan.sista veckan innan lovet ju.
tisdag: engelsk läxa, jobba (?)
onsdag: medicin prov, läst engelskboken till s.117(jag är på sidan 49)
torsdag: ledig
fredag: vård och omsorg prov, matteläxa, svenska test .
lite bilder från dopet.

min outfit till dopet

jag och erik

jag,erik och johan

jag och johan (dopbarnet)

tack för en underbar helg!

dålig uppdatering

förlåt för en dålig uppdatering denna helg men det kommer! nu måste jag välja kläder och fixa mig. snabbt snabbt snabbt..
ha en bra dag

OUTFITS

torsdagens outfit
tröja & halsband-pernilla,johan,lovisa och jonathan
jeans-fornarina
skor-skopunkten



fredagens outfit
jeans g-star
kofta cubus
t-shirt vero moda


fredagens festoutfit
jeanstights MQ
tubtopp gina tricot
stickad långkofta gina tricot
skärp cubus
örhängen chanel
halsband pernilla,johan,lovisa och jonathan

WISH

dagens önske är en riktig "utgångs-outfit", passar perfekt till en fredag kväll. så enkelt men ändå så snyggt.

FRIDAY

hemma från skolan nu och dagens problem KVÄLLENS OUTFIT.
får se vad jag kan hitta och bild kommer nog senare.
ha en bra dag så länge


långklänning

är långklänning sommarens mode i år? har sett många långklänningar i affärer och även på reklamen. kollat och såg även massa bilder på kändisar som går i långa färgglada klänningar. det är inte min smak och jag gissar på att ni inte kommer  se mig i det i sommar iallafall.

SVERIGES VÄRSTA BILFÖRARE


dagen har varit helt OK.. skolan mellan 10:00 - 15:55.
nyss var det final av sveriges värsta bilförare. och gurkan blev sveriges
värsta bilförare, diggar verkligen han, för han är så härlig! haha.
han fick 20 körlektioner och en cykel! haha så himla härligt.
nu börjar Monstert-Josef som jag ska kolla på. sen kommer anntagligen dagens outfit.

ASOS.COM

suttit och kollat inne på asos.se ett tag nu, dom har massor av kläder,skor,smycken o.s.v.
litet smakprov här på bilderna och jag älskar höga midjekjolar. det är så snyggt och enkelt som ändå blir helt perfekt till festen t.ex.

DAGENS ÖNSKE!

sommar med solbränd kropp, ja tack!


skorna  skopunkten
hatt  forever21
ring  forever21
linne  forever21
jeansshorts  bikbok
solglasögonen  h&m

skorna är dö-läckra, och funderar skarpt på om det ska bli mitt nästa köp.


GULD

något som tycker om guld? tänk er då en guld bikini. jag tycker iallafall att det är mega snyggt..iallafall vissa modeller och jag hade lätt kunnat bära en i sommar till en brun kropp.

själv tycker jag mest om den längst ut till höger, någon som vet vart guld bikinis går att köpa?


25 mars 2009

en ganska meningslös dag i skolan, vi började ju med svenska som jag har skrivit i ett tidigare inlägg,efter svenskan gick vi till datorn men ingen lärare kom så vi gick efter en halv timme.jag,louise,ida och kim gjorde medicinen som är till imorgon. sen kom även lite andra så gick vi för att kolla om vi kunde börja engelskan tidigare så vi sedan kunde gå hem eftersom att medicinen var inställd.och visst det kunde vi så vi hade en engelsk lektion på kanske 20/30 minuter sen fick vi sluta runt 11:30. alltså 4 och en halv timme tidigare. tog bussen hem och har inte gjort så mycket, fixat lite på bloggen o.s.v som ni kanske märkt.
måste även berätta att igår var mamma och anna på obs,och mamma kom hem med ett par svarta chinos,två tjocktröjor och en t-shirt till mig. tack för det!
dagens outfit.mina nya chinos + tröja från mamma

det finns lättare sätt..

det skadar inte att piffa upp dig själv med lite färg, det behöver inte vara något svårare utan det kan vara så lätt som bara lite nagellack i coola färger. på H&M säljer de nagelack i deras egna märke i alla olika färger och till ett bra pris 39:50 kronor. våga testa!


ÖNSKEOUTFIT

tänkte börja med önskeoutfitiallafall sålänge jag har tid och ork med det.
och idag skulle jag vilja bära detta. höga klackar,med ett par slitna jeans och ett snyggt hängande armband tillsammans med en snygg topp och en öppen kavaj över och en väska hängande på armen till det. håret hängande i en slarvig hästsvans och ett par solglassögon eftersom solen står på.

väska från topshop
kavaj från h&m
armband från topshop
topp från topshopp
skor från bianco
jeans från only

STUDENTEN

hittade dessa ursnygga klänningarna som jag aldrig hade tackat nej till om det hade varit studenten. men tyvärr så har jag två år kvar och får vänta.. får alltid hoppas på att det finns lika snygga om två år när det är min tur.



fast den vita längst upp till höger funderar jag lite på, kanske funkar till skolavslutningen?

vipeholm

sitter i datasalen nu och ska ha datorkundskap det har gått 23 minuter sedan vi skulle börjat men hon har fortfarande inte kommit, så vi vet inte riktigt vart hon är. och vi som skulle haft prov idag! innan denna lektionen hade vi svenska, gick igenom substantid,adjektiv och verb sen gjorde vi korsord. efter denna lektionen om den nu blir av så ska vi ha engelska sen slutar vi 13:55. skön dag! sen hem och plugga, och kanske träna får se vad jag får tid med.

igår kväll pluggade jag sen tränade jag, sprang på löparbandet och boxades. och jag hann även sola i 20 minuter. klockan åtta började den rätte för rosing, sen tog jag en snabb dusch. och kollade sedan på 40 år oskuld! fast i slutet gick jag in och la mig i min säng och somnade direkt, sinnes trött var jag alltså. vaknade 5 imorse och hade fått 6 sms så jag svarade på dom sen la mig och sov igen. klockan 8a körde pappa mig till skolan imorse, skönt att slippa bussen och sånt, och det går så mycket snabbare med bil. men nu ska vi nog gå och göra något annat.
ha en bra dag !

/ L

i only got my self to blame

sitter här nu med facemask i huvudet och datorkundskap papperna i andra handen, måste plugga plugga plugga.
adjö.

två dagar i en smäll

eftersom jag inte hade ork till att berätta om dagen igår får ni både dagens och gårdagens dag här nu, igår började skolan klockan 08:20. tog alltså bussen från stationen 07:30. hemskt tidigt. första lektionen hade vi matte och vi fick tillbaka ett läxtest där jag fick 14/16. hyfsat bra tycker jag iallafall! men typiskt var att jag kunde svaret på det jag hade fel på jag skulle bara skriva ut mer detaljer då hade jag fått alla rätt, menmen bättre lycka nästa gång hoppas man på. efter matten hade vi vård och omsorg där vi är uppdelade i grupper, jag med lizette,my och elin! och så har vi fått vars en demens som vi ska jobba med. klockan 11 slutade vi för dagen.stack in om mormors bageri för att handla hem lite. hoppade av på stationen och vandrade hem till siw där även pernilla var, en lång och mysig pratstund tack för den :)
sen vandrade jag hem igen,men hade dock följe med pernilla så vi gick och snackade och skilldes åt vid kyrkan, när jag kom hem la jag mig med mina engelskglosor och somnade till, vaknade och mådde jätte illa och mamma ville ha mat så jag,mamma,jeppe,rille och lövet körde ut till mcdonalds och åt. när vi sedan kom hem igen hade pappa också kommit hem och undrade då vad han skulle äta så då fick jag åka med han också ut till mcdonalds och han fick i sig mat. när jag sedan kom hem forsatte jag med engelskan och sedan skulle jag kollat igenom matten också men hann inte det. klockan åtta började familjen annorlunda som jag såg med familjen och ännu senare kom det ballar av stål också.

idag började jag inte förän klockan 10. skönt med lite sovmorgon faktiskt. så tog inte bussen in förän 9:10 och jag och lizette fick lite trevligt besök på bussen av viktor,kalle och lundgren. finns faktiskt på film, haha och har även ett foto på lizette och kalle som kommer in senare. vi började med idrott, volleyboll! följt av engelska och matte, matteprov på mattelektionen, känndes väll helt OK känndes även som om jag glömde en massa när jag väll satt där. men får hoppas på det bästa. fick sluta när vi var klara och jag,lizette och olof tog 12an. köpte ännu en varmchoklad på mormors (glömde skriva att vi köpte det imorse också) men jag lovar, dom har godast varmchoklad i hela världen, om ni inte har smakat så smaka! nu ska jag börja plugga datorkundskap tills imorgon, fullt upp denna veckan måste jag säga!
bilder kommer sen.

bring back the time to me

det blir tyvärr inget inlägg om dagen idag, har verkligen ingen ork just nu så ni får vänta tills imorgon då även min outfit kommer. sitter och funderar lite på vad jag ska ha på mig imorgon, känns helt tråkigt nu när vädert har blivit skit igen, innan när man såg solsken genom sidorna på rullgardinerna när man vaknade bara längtade man till att gå upp för att kunna se solen och plocka fram sina sommarskor i alla färger som man kan matcha till alla kläder. men nu när det är så trist ligger man kvar i sängen varje sekund som man får chansen till och så orkar man inte ens öppna garderoben för man vet om att man bara ska ha ett par tråkiga gympaskor till och en tjock vinterjacka. hemskt ge mig våren och solsken.
godnatt! skola 10:00 till 15:00 imorgon..

och om ni undrar om min rubrik så får ni nog svar på den imorgon.

måndag

somnade till när jag pluggade engelska glosor och vaknade nyss och mår väldigt illa, vet inte vad det kan vara för. ska iallafall handla mat med mamma nu och kolla om det blir bättre, inlägg kommer ikväll
puss så länge!

...

bara en tillfällig header..

en vanlig söndag

idag är det en sån vanlig söndag som bara består av såna tråkiga saker och så ska man ladda upp inför en helt ny vecka. jag vet inte riktigt när jag steg upp idag men satte mig lite vid datorn imorse. sen åt jag frukost tillsammans med ian eller jag åt frukost och han åt sockerbulle. sen satt jag vid datorn lite igen sen satte jag igång med att storstäda mitt rum, har inte riktigt dammsugat än, men jag har dammat,städat,torkat speglarna och renbäddat sängen,ja ganska ointressant att veta. har även tagit in min tvätt och städat vid mitt smink och rengjort alla borstar och sånt. nu ska jag vänta till maten är klar jag tror det blev tacos idag, aldrig helt fel. sen ska jag träna hoppas jag på.


typ godmorgon?

/ L

LÖRDAGEN DEN 21 MARS.


runt 1 stack jag och lizette till citygross för att handla mat till kvällen, det blev croketter,lövbiff och bearnisesås.
sen hade vi följe till bråhög där jag sen svängde hem till mina kusiner för att lämna lite av majas saker, sen cyklade jag även in om gunnel och snackade lite.. sen hem igen för att komma vidare till dagens klädsel,blev tillslut en röd klänning och spets tights plus ett par röda klackar( bild kommer längre ner) klockan halv 5 körde pappa ner mig till busstationen där jag väntade på dem andra. när de kom gick vi till bussen och hoppade på och åkte in till lund, hämtade ut våran bio biljetter och gick sedan för att handla. 10 över 6 började bion i taket lysser stjärnorna, en bra film. efter filmen tog vi bussen hem till mig, och vi började laga mat direkt. blev jätte gott. sen satte vi oss framför tvn och snackade och vissa ville tvunget se CSI.. haha senare kom mina föräldrar hem och vi snackade med dem, sen började american pie 2 på tvn så vi kollade på den, och efter typ halva blev dom hämtade och jag la mig och kollade på den själv. somnade till den, jag måste verkligen ha varit trött och vaknade vid halv 3 och då hade jag fått 7 sms,tog mig upp från soffan och gick ner och tog av alla smycken och mina tights och la mig och sov.


tryck på dessa bilder för att få dem större.
  


GIRLS NIGHT OUT


jag är redan uppe och vaken, vaknade redan 10:30 ganska sjukt för att vara mig på en helg. igår när jag la mig slocknade mina ögon direkt så trött jag var, nu kollar jag på oc igen och snart ska jag gå upp och ta frukost. och senare idag blir det tjejerna (iallafall vissa eftersom alla inte är hemma) en tjejkväll utan några killar överhuvudtaget, skönt! no boys. kommer kanske ett inlägg innan vi drar
puss / L


kvälls inlägg

ännu en vecka avklarad, endast två veckor kvar nu innan lovet. fick även ett väldigt rörande samtal igår, jag saknar! åhh
iallafall steg upp klockan 7 idag och började fixa mig och klockan 8a tog vi bussen uppe i gatan. började med svenska klockan 08:45, gjorde korsord hela lektionen och fick dessutom sluta tidigare. sen hade vi matte och tillsist vård och omsorg. slutade halv 2 och tog bussen hem då. hemma satte jag på OC och somnade självklart men bara en liten stund, vaknade av att pappa ringde och då tog jag bussen in till lund, skulle få nya skor av pappa men dom hade ju såklart inte kommit in än så jag åkte med pappa hem igen. körde in om familjen nilsson/lilja och maja hängde med hem till oss så åt vi. sen träffade jag stefan en liten sväng vid kyrkan för han ville snacka sen hem igen en snabbis, sen ut i kylan igen för att gå till pizzastugan där tobbe och rasmus var direkt när jag kom ditt gick vi vidare mot åkershus o.s.v för att möta sofie sen gick vi hit hem. kollade först let's dance, lite hjälp och tillslut satte vi på high school musical 2, killarnas favorit verkligen.. haha. senare kom även marcus.
tack för denna fredagen.

outfits

eftersom det inte blev någon outfit igår så kommer både dagens och gårdagens här nu enyoj!

DAGENS
tunika gina tricot
strumpbyxor
kofta vila
skärp HM
skor scorette
smycken från kicks,guldfynd och hm.




GÅRDAGENS
jeans G-star
kofta cubus
vit tröja HM
skor lacoste



en torsdag

mycket omständigheter ikväll så dagens outfit kommer imorgon för nu ska jag bädda ner mig
pusspuss


bara en åsikt

jag måste bara säga att jag är så sjukt trött på folk som går och kommenterar anonymt, det finns en ruta över där det är meningen att man ska skriva från vem det är, man kan iallafall skriva sitt namn mer behövs inte om ni vill komma med eran åsikter så gör det men inte anonymt, jag säger inte att det är jag som får dom kommenterarena för det är det inte men mina vänner får,och dom är så jävla kränkande ex, du är så tjock, du är sån hora, fjortis o.s.v jag undrar om folk vet hur fjortisar är längre? och tjock? det är verkligen inte rätt folk att säga det till om ni ska kränka någon så gör det men visa då vem ni är också.
tack och hej.

underbara dag

förstår inte riktigt min övertext bara heter det men dagen har väll varit bra iallafall.
skolan började klockan 10, aldrig fel sista lektionen var inställt och så fick vi sluta medicinen 1 timme tidigare ingen aning varför, vi är bara så duktiga. när jag kom hem gjorde jag inget direkt, fyllde i min matteläxa så gott jag kunde och fem i fem tog jag,erika och carro bussen till malmö. träffade även abbe och trime innan det som redan hade varit där och så snackade vi en massa med dom. sen tog vi då bussen ditt gick på det nya entré som öppnade idag, massa kul var där endast i tre timmar och hann inte ens gå igenom hela.
tog bussen hem runt 7 men först var vi inne på nöjes och handlade godis, eller erika handlade godis och jag och carro tiggde till oss lite :) när jag kom hem gjorde jag svenskan direkt och nu ska jag  inte göra något speciellt tänkte kanske träna men har inte ätit sedan skolan så är lite osäker på om jag kommer klara av det då,

XOXO / L

p.s dagens outfit kommer senare.


wherever you go

har faktiskt gjort mycket idag först var jag i skolan mellan 08:20 och 15:00, idag hade jag svenska,data,engelska och medicin. och på medicinen slutade vi 50 minuter tidigare.
när jag satt på bussen hem ringde pappa och fråga om jag ville med till malmö för han skulle hämta en nyckel på mercedes  till jobbet. så jag hängde med och hoppade därför av på busstationen och väntade där på att pappa skulle komma och hämta mig, efter ett tag kom han och då körde vi först till statiol i malmö och pappa tankade sen kom han även med korv och ett twix choklad. mums! sen körde vi vidare till mercedes ditt vi skulle ju, blev lite klydd med vilken bil o.s.v så pappa fick starta datan där och fixa det eftersom ingen svarade i telefon, när dom sedan letade reda på nyckeln så gick vi en sväng vid bilarna, åhh hittade en massa jag ville ha!! haha, både mercedes, porsche och lite annat smått och gått, shit tänk när man nu kommer ditt där man ska handla bil, kommer aldrig kunna bestämma mig för vilken alltså.. haha! iallafall sen körde vi hem igen och fick i oss lite mat. sen övningskörde jag in till lund, var även inne på pavement och kollade lite med pappa sen körde vi till hjördis och jan (pappas moster och man) där vi blev bjudna på fika och så satt vi bara och snackade om allt, dom hade precis kommit hem från stockholm och hade lite bilder att visa.
var hemma vid halv 9 tiden och då tog jag en tur på löparbandet. och nu har jag precis duschat.
dagens outfit:
jeans tights - MQ
lång svart tunika - gina tricot
röd kofta - only
väst - everest
örhänge - chanel
skor - tommy hillfiger




och en tränings outfit.


XOXO / L


going crazy

min dag har varit bra jag vaknade lite efter 8a och började fixa mig, klädde på mig två tights, och två tjocktröjor, väst + mössa & vantar! det var solsken och solglassögon behövdes i högsta hugg men det tänkte jag ju självklart inte på när jag lämnade huset för att gå upp till busshållplatsen uppe i gatan. där jag då mötte lizette.
vi tog bussen till södertull, skulle mött louise och ida på mejeriet men dom ringde och sa att det var bättre att ta 1an, så vi gick frammåt på gatan och såg att det skulle komma en buss där, vi hoppade på den och när vi sedan kom till boutolfsplatsen såg vi att resten av klassen hoppade in i en annan buss, och då förstog vi att något var fel så kollade vi på den bussen vad den hette så var det också en 1a så vi hade hoppat på bussen på fel sida av gatan så vi fick bara hoppa av och springa till den andra. första lektionen var i den nya ishallen där vi hade skirdskor, det var kul men fick ont i fötterna av dem skridskorna. efter vi varit där tog vi bussen till louise och fikade lite där med saft och bullar sen tog vi bussen tillbaka till skolan och hade engelska och matte.
när vi slutade matten tog vi bussen till centralen och jag,olof och kim gick till "jätte kul" och olof bjöd mig och kim på godis. sen tog jag bussen hem till staffanstorp och satte på o.c , sen dess har jag ätit lite och självklart kollat på den rätta för rosing,


kim,olof,tom,jag,my,elin,louise,lizette,erika,johanna,ida,mattias.




godmorgon

då har jag precis fått i mig en macka och ett glad oboy,om 20 minuter ska jag gå till bussen och innan dess ska jag ta på mig,borsta tänderna och fixa håret,åh lite panik så nu måste jag vidare! skridskoåkning om 1 timme,lycka till !
ha en bra dag !

ny vecka ny start och nya andetag

efter jag skrev här sist la jag mig och kollade på O.C, jag älskar det programet och jag har hört att det kanske kommer nya avsnitt, kan det bli bättre såfall? jag somnade ju självklart till också en liten stund. sen började jag med engelskan. annars har jag bara gymat idag. sprungit på löparbandet och sedan kollat tv och självklart duschat.
imorgon börjar vi klockan 10 så jag och lizette tar inte bussen förän 20 över 9 väldigt skönt!
ska ta fram kläder inför imorgon nu och sen sätta på o.c. godnatt!
måste tillägga ett STORT plus och det är att mina skor kom idag!
dagens outfit.

kofta från vila ( fått av lillebror)
tunika från gina tricot
strumpbyxor från kappahl
det korta hansbandet från pernilla,johan,lovisa och jonathan
och det långa hansbandet från friis och company
dagens tränings outfit.

min helg

lördag:
vaknade upp hos pilan och gick sedan hem. började med att städa hela huset och sedan vidare till problemet "kvällens klädsel".. stog kanske 1 timme framför garderben och försökte hitta något att ha på mig. tillslut hittade jag en tunika. (bild kommer). Klockan sex var vi borta hos familjen Crantz på kalas jag åt bara snabbt och stack sedan. louise ringdeoch sa att de var framme och hade hoppat av bussen så jag gick upp i gatan och mötte henne,ida,robin och magnus. och sedan gick vi hem till mig, visade dom runt i mitt hus och sedan slog vi oss ner i soffan och snackade och inväntade folket. var först väldigt stelt men sen åkte lekarna och drickan fram och det blev väldigt bra och det kom mer och mer folk. och musiken kom på och högljuda killar började gapa. haha.. blev en lyckad kväll måste jag säga. och måste tillägga att vi fick oss ett gott skratt när simon reste sig från soffan och kollade ut och skrek " polisen " och tog sin vodka flaska och sprang och hämtade vår låtsas katt och ja jag vet inte vad han skulle göra med den, haha! de sista traskade hem runt 2 tiden. och vid halv 4 somnade jag skönt i min säng.

söndag: 
steg upp redan innan klockan slog 11, satte mig vid datorn och sedan ringde maja och ville bli hämtade så jag gick och tog på mig och hämtade sedan henne. vi åt frukost här och sedan mös vi! senare mötte jag natha och vi gick ut en sväng och var hemma igen redan efter 1 timme, jag kollade tv med pappa och bror och somnade sedan och vaknade runt 7 tiden. då kom nathalie hit så gick vi till mama rosa och krängde pizza. sen hem igen. kollade lite tv med mamma och pappa,och mamma ville ha mcdonalds glass så jag och pappa körde ut dit. när jag sedan kom hem kollade jag på sanningens ögonblick och sedan lite andra program som jag inte kommer ihåg titeln på. och sedan inväntades sängen.

idag steg jag upp runt 6, var verkligen jätte trött och det var faktiskt ganska onödigt eftersom matten var inställt då satt där i 2 timmar i bara onödan! och sedan hade vi vård och omsorg i ca 1 timme och slutade klockan 11 så tog jag bussen hem och nu sitter jag här. hade tänkt sätta på O.C men antar att jag somnade då.. sen ska jag försöka gyma.

(klicka på bilderna för att få dom större)
                   
valde mellan dessa 3 och blev tillslut den sista.


blev bara en ända bild tagen i lördags.


maja <3


helg

igår var jag i skolan mellan 08:45 - 14:30,  gick i övertid eftersom där var någon silviasyster som var på besök, väldigt ointressant för alla faktiskt. när vi slutade gick vi till 3an och åkte till stationen och sedan tog 166an hem. hoppade av vid mormor och gick in och snackade,mamma var också där så jag fick åka hem,men på vägen såg vi att anna-johanna och camilla var hos gunnel så vi stack in om där också och snackade med dom. sen fortsatte hem. väll hemma satt jag vid datorn och sen gick jag och hämtade maja och sen vidare till busstationen och träffade katrine där så tog vi bussen till industrivägen och gick till pang och härliga hem och handlade.
sen kom pappa och hämtade oss så körde vi katrine hem sen vidare hem till oss, jag och maja gjorde lite mat senare och sen kom nathalie, så gick vi ut en sväng och bara snackade.
sen hamnade vi hemma hos mig igen och kollade en film och pappa gjorde varmchoklad till oss. sen ringde pilan så vi gick och mötte han och matte vid central och gick hem till pilan. och spenderade sen hela natten där.
vid halv 1 imorse/på dagen haha, gick vi hem och jag städade huset så nu är det klart. snart ska jag duscha och fixa mig, har ingen aning om vad jag ska ha på mig ikväll :( har en klädning på listan men ska prova den och se hur det blir, hihi.
klockan sex ska vi bara borta hos familjen crantz.

gårdagens outfit
jeans från esprit
linne från bikbok
spetströja från veromoda
halsband från pernilla,johan,lovisa och jonathan


uppdatering

igår var vi tillbaka i skolan igen efter 2 lediga dagar  vi började klockan 8:20 och slutade 15:50. lång dag, fast jag stog ut och somnade tillochmed på medicinen, fast det märktes inte eftersom vi kollade på en 50 minuters lång film. när jag kom hem började jag så smått med min matte läxa och sedan stack jag till lund för att shoppa tillsammans med krissy och emil. men det blev ju inte så lyckat, haha eftersom affärerna stängde när vi kom ditt.
när jag sedan kom hem igen chillade jag lite och speciellt framför datorn. sen stack jag och mötte tobbe så gick vi till rasmus och sen stog vi ute och snackade bara. tillslut fick jag gå hem för jag frös så mycket och väll hemma gjorde jag mig en rostbiff macka och sedan väntades o.c som jag nästan direkt somnade till.

sovmorgon idag började inte förän 10 och det blev frukost på mormors bageri med lizette, blev varm choklad och ostbulle för min del. det bästa när man börjar klockan 10 är att man kan ta 12an som stannar precis utanför vårt hus. super skönt. dagen gick bra idag också och somnade ännu en gång på medicinen när vi kollade på film. betyder det att den lektionen är tråkig eller? haha. slutade igentligen 15:55 idag fast fick sluta en kvart tidigare. när jag hoppade av bussen såg jag anna som var ute med molly så jag gick för att hälsa på henne och följde sedan med henne in och sa grattis till albin som fyller år idag och när jag sedan kom hem snackade jag med mamma och sedan gjorde jag klart min matteläxa som ska lämnas in imorgon. annars idag har jag fixat lite här hemma och även gymat,börjar få lite mer ork nu till att gyma och det är bra. nu har jag precis duschat och nu ska jag snart sätta på o.c.

dagens outfit.
jeans från only
linne från bikbok
spets tröja från gina
skärp från MQ
+ smycken(som inte är med på bilden)


midnight



klockan är över 1 och jag kan inte somna, har legat och försökt nu i ca 2 timmar. ligger och kollar på o.c, jag verkligen älskar det programet och det kan få en att börja gråta flera gånger, just nu är allt där perfekt.. seth och summer är tillsammans igen och marissa och ryan är änligen vänner och typ tillsammans igen, kan det bli bätte? jag älskar det.
nu måste jag försöka sova igen, börjar känna lite panik eftersom väckarklockan ringer om 5 timmar..

nystädat och fint

då har jag gjort allt jag skulle idag, och mitt rum är jätte fint nu, trodde faktiskt inte att jag hade ett golv ens, men det hade jag.. haha!
jag har tillochmed hunnit vara på obs med mamma och pappa snabbt, blev två halsdukar + ett skärp från MQ.
nu ska jag upp och borsta tänderna,har inget smink på mig idag så känns skönt att slippa stå och tvätta bort det. sen ska jag sätta min ipod på laddning och sätta på o.c!
imorgon ska man tillbaka till skolan igen, fast det är ju bara 3 skoldagar kvar så man hinner nog inte bli trött på den redan. godnatt!

lite bilder på mitt rum, lite bättre blev det iallafall



som en söndag

idag känns det som en söndag, för söndagar är sånna slappa dagar som man typ tillbringar hemma och sån dag är det för mig idag.
direkt när jag vaknade så gick jag upp och skrev mitt apu-arbete,ska be mamma kolla igenom det sen också.
när jag skrivit klart det eller det är inte riktigt klart än men när jag inte orkade med det längre så såg jag mina 3 sista avsnitt av the hills, gud vad jag älskar det programet!! men nu får jag vänta tills det kommer nya avsnitt.
när jag sedan kollat klart på de avsnitten började jag gyma, har ju sagt att jag ska förbättra mig med det nu så varför inte börja direkt, jag sprang på löparbandet och använde viberatorn lite. sen gick jag och raknade benen och fixade ögonbrynen lite, blir aldrig nöjd med dom.. och sen gick jag in och solade fast blev bara 15 minuter, nu ska jag hoppa in i duschen, sen smörja in hela kroppen med en god body loution och sen måla mina naglar röda.
när vi ska äta vet jag inte riktigt men jag ska iallafall städa mitt rum antingen om det blir innan eller efter och klockan åtta är det den rätta för rosing.
kvällsinlägg får vi se om det kommer!

min skugga

vart jag än vänder och vrider mig ser jag dig,
jag ser inte ditt ansikte för det täcker du över men din kropp ser jag,
när jag är ute och går i mörkert ser jag din skugga bakom mig,
jag hör dina fotsteg bakom mig
men när jag vänder mig om är där ingen
vem är du och vad vill du mig?


skärpning!

har inte varit lika effektiv här nu med att skriva om mina tankar,dagar och lagt upp bilder på dagens outfit. får bli ändring på det nu,och på hela mitt liv känns det som. till något helt annat så måste jag berätta att jag blev väldigt arg när jag såg på let's dance nu sist, tyckte verkligen att fel person åkte ut, det finns folk som borde åka ut men istället är dom kvar och verkligen suger, haha det är min åsikt iallafall, eller ja jag tycker iallafall att elisabeth borde åkt ut, för länge sedan! får hoppas att hon åker ut nu på fredag iallafall!.
idag så internätt shoppade jag och mamma med, och jag hittade ett par skor(dem på bilden under) som jag blev kär i direkt, så om 8 till 10 dagar så befinner dom sig i mitt hus! ihh..


vi lever i en liten värd.

okej har inte blivit uppdaterat här nu på ett tag men igår så var jag iallafall i skolan mellan 08:45 och 14:00, sen åkte jag med johanna från min klass in till hjärup, jag tycker det är ganska konstigt när folk vågar vara kaxiga bakom dataskärmen och i telefonen men inte face mot face.. sedan dog självklart min mobil och jag åkte tillbaka till lund.
när jag satte mig och väntade på min buss kom vicci och elin där så jag åkte med dom till nova lund. gick där ett tag och krängde även lite på mcdonalds. sen åkte vi tillbaka in till lund och vicci åkte med mig hem till staffanstorp. vi stack hem till mig och fixade oss. kvällen blev lite varierad och slutade senare hemma hos mig framför en skräckfilm, och tillslut gick vi och la oss vid 3/4 tiden, tror jag? vaknade imorse eller vad ska man kalla det klockan 3 på dagen? haha. vi tog en chill dag och kollade skräckfilmen them, vid 6 åt vi kött,pommes och sås. och sen gick vi och solade tillsammans i vårt solarium, haha låg både två där.sen gick vi och letade fram kläder och vicci provade typ hela min garderob, hihi! tillslut blev vi klara och gick till stationen och åkte in till lund. nu orkar jag inte skriva mer, ska gå och lägga mig nu tänkte jag.

enjoy av lite bilder..







min dag

är verkligen inte lika effektiv här längre, vet inte vad det beror på men det går i perioder.
skola idag 10:00 - 15:55, tomt utan lizette =(

efter skolan åkte jag till centralen och mötte sofie r och vi tog oss en fika på espresso house, super gott!
lite mer än en timme senare tog vi bussen hem till staffanstorp, och jag stack hem och bytade om direkt.
sen gick jag upp till busshållsplatsen igen för att mötta victoria, så gick vi till busstationen för att vänta på elin.
ett tag efter kom elin med bussen och vi gick en sväng, sen mötte vi rasmus och ragnar utanför rasmus och snackade med dom ett tag, sen stack ragnar så gick vi andra in i trapphuset för att värma oss lite, och rasmus fick en liten utskällning av en kille i trappen, haha!
nu ska jag snart gå och lägga mig och kolla på o.c.

lizette jag finns här (L)


dagen och gårdagen

igår : skolan - lund med lizette - hem till anna och fick hjälp med läxan - mötte erika - permanenta håret - slog isönder knogarna. så såg mig gårdag ut..

och idag:
sitter i skolan nu ska börja lektionen om 7 minuter, har haft svenska nyss och efter skolan ska jag plugga.
tack och hej jag har ont i mina knogar, SOM FAAAAN!

the hills

har hört att det ska komma nya avsnitt av the hills, åhh i love it !!!

bara ett ända sms kan göra en  glad..
nu måste jag gå och lägga mig,börjar inte förän 10 imorgon,och vi ska ha idrott, pingis! good luck :)
kanke kommer ett morgon inlägg? beror på när jag orkar kliva upp ur sängen.


my heart cries out to you.

varför blir ingen någonsin som man planerar? jag hade ju planerat hela min dag idag men ingenting blev gjort, jag la ju mig i soffan för att plugga engelskglosorna och självklart somnade jag, och vaknade inte förän halv 5. när jag vaknat kom pappa efter en stund så ringde han och beställde mat (pizza) sen körde vi för att hämta dom och vi lämnade även filmen vi hyrde igår. sen hem och äta, efter det bestämmde vi oss för att köra till nova lund, och jag körde ditt, gick verkligen super bra. körde både dit och hem. körde även in om mormor och morfar på vägen hem. sen hem igen, fortsatte att plugga på engelskglosorna vilket inte har gått så bra,har fortfarande inte fått in alla i huvudet, så jag får väll hoppas på det bästa imorgon.. klockan åtta började familjen annorlunda som jag,pappa och farmor kollade på. tycker verkligen att det programet är intressant, hur dom klarar av en vardag med alla de barnen, hur dom verkligen orkar med så många, tänk liksom på morgnarna att få iväg alla till skolan och dagis, och alla får ju inte plats i en vanlig bil heller, finns så mycket att tänka på och bestämma i förväg, tyckte även det var gulligt när ena nästan började gråta, han berättade att hans tjej/fru varit på en fest och där hade hon antagligen varit otrogen, vad jag förstod det som, eller typ pussat en annan kille eller hur som helst, så han hade fått reda på det och visste inte vad han skulle göra, han hade slått sönder bilens alla rutor och packat hennes väskor och slängt ut på gården (dom hade då redan 5 barn tillsammans), sen hade det gått ett tag och dom hade väll inte snackat (minns inte riktigt) sen hade dom hittat tillbaka till varandra och dom sa det att dom älskade varandra så och hon insåg verkligen sitt fel och att hon älskade honom och skulle göra vad som behövdes för att det liksom skulle "bli dom".. och sen hittade dom ju somsagt tillbaka till varandra för att de älskade varandra och nu hade dom det jätte bra tillsammans, tyckte det var helt gulligt och sammtidigt känsligt när han satt där och berättade om detta och hans ögon fylldes med tårar.  till något annat, efter det kollade jag på pimp my ride med pappa och försökte fortfarande plugga på engelskan som jag fortfarande inte kan.  
dagens outfit:
 poloklänning och ett par spets tights.

im sick of all this games

nu sitter jag här med datorn i famnen och en kopp varm choklad brevid mig och även mina hemska engelsk glosor i handen. min dag började inte bra, jag vaknade av att jag gick ett sms 07:02 och jag skulle gå hemifrån om 8 minuter, så jag slängde på mig kläderna som jag tur var hade lagt fram dagen innan, och sen sminkade jag mig lite och borsta tänderna sen var det bara att ge sig iväg till bussen. skoldagen var väldigt lugn och skön, slutade ju klockan 11. och sen gick jag lite i stan för jag skulle ha tag på ett diadem o.s.v men fanns det :(? nej. nu ska jag plugga in några glosor sen ska jag gymma och efter det städa mitt rum sen duscha och allt sånt,raka benen och måla naglarna tänkte jag, kanske face mask också? vi får se,sen får jag väll sätta mig med engelskglosorna också. nu får jag bara hoppas på att inget händer som kan ändra på mitt humör, för då kommer ingenting bli som jag vill idag, haha!
dagens outfit kommer också senare.

you are on my heart just like a tatoo.


hallå ja, blev  inga fler inlägg igår men det var för att jag har sovit i malmö inatt.
idag kom jag hem vid halv 1 och då kollade jag let's dance med familjen, niklas och laila (stavning?) är verkligen ett jätte sött par, hihi. tycker jag iallafall.. idag har jag varit ute och övningskört och det gick jätte bra,körde runt lite på industriområdet,i kyrkheddinge och på gastelyckan i lund. sen har jag och pappa även varit på härliga hem + pang, handlade ostpopkorn som jag ska äta på till en film ikväll, som jag snart ska sticka och hyra. mer kommer nog senare.

RSS 2.0