How mutch more?!

Sitter just nu och tuggar på en varm paj från mcdonalds. Tror inte det kan bli godare alltså. Kollar även på fuskbyggarna, inte så värst kul men inte mycket kul på TVn nu så det får duga.

Hot-Hells.com

Give me give me give me


New



Summer N' Black


boring life

Inte mycket uppdatering nu heller, men dagarna är rätt tråkiga och idag har vädret blivit skit igen.
Min pojkvän kom iallafall hit en sväng igår kväll så kollade vi på couger town & sedan en film. har glömt att visa mina nya tights men det kommer, Snart. Nu ska jag återgå till..hm..ingenting!

Trainer


Bild från igår när jag var ute en lång runda med hunden i solen.

Republic

Filmen jag hyrde igår var jätte kass, Ingen jag rekomenderar. Konstigt nog har den fått fyror i betyg. Kasst. Idag har jag varit hemma och även varit en sväng på Obs med mamma. Fick ett par nya tights med lite detaljer på. Visar sen. Nu ska jag se 2 and a half men när det nu börjar, Hörs imorgon.

Maby Sometimes


Movie Time

Idag har jag bara varit hemma. Tagit det lugnt framför TVn och gjort fint i min garderob. Nu ikväll har jag hyrt film som jag snart ska sätta på Funny People heter den. Får hoppas den är rolig.

Några glömda

för någon dag sedan


Igår på dagen (kass bild)


Skona Mig


Me myself and I

Fredags.


Fredag hos Mig








100327


Uppdatering

Dålig uppdatering ännu en gång. Men ska bjuda på bilder senare! för lite aktiv har jag varit trotts allt. Igår hade jag en tjejkväll här hemma med 11 underbara tjejer. Åt gott och snackade riktigt riktigt mycket. Hade trevligt iallafall och tackar så hemskt mycket för allt. Ni är underbara! Lite bilder från den kommer senare.

Idag har jag,maja och pappa varit på Bernstorp och handlade lite. Jag och min bror fick vars en ny tv och maja handlade lite leksaker. När vi kom hem var vi riktigt hungriga så vi körde in till malmö tillsammans med familjen lilja/nilsson och även roger och åt på resturang. Sen körde jag hem därifrån..Och nu har jag duschat,plattat håret och sminkat mig och emil kommer väl förmodligen snart. Har handlat godis till oss.


something

Nu har jag precis kommit hem från Körskolan. Slutade skolan redan 12 idag så var hemma om och vände innan jag stack och körde.

Take it

Dagen började på Fonus sen vidare till skolan efter det. Fick tårta på ena lektionen eftersom hela gruppen lyckades bli godkända på provet vi haft. Imorgon har vi ingen psykologi vilket betyder att provet blev inställt.

om du inte vet hela sanningen så öppna inte käften.


Igår


Tisdag

Godmorgon. Nu är jag färdig och ska snart gå till bussen. Ont i magen har jag också..Buhu!
har inte direkt mycket att skriva därför lite dålig uppdatering..

love my darling


Repeat

Nu har jag precis fixat mig på rätt så kort stund eftersom att min pojkvän och hans kompis kommer och hämtar mig snart så ska vi köra till Nova tror jag det blir. Hörs senare.

nightmare

Flera morgnar i rad har jag vaknat upp, haft ont i magen och mitt hjärta har slått fort. Allt detta p.g.a mardrömmar som jag får om natten. Ibland har jag världens bästa drömmar men dom senaste nätterna har dom varit hemska, Riktigt jobbigt att vakna så men får hoppas drömmarna kan försvinna snart eller iallafall inte vara mardrömmar längre.


Igår var vi ju på kalas. Blev en helkväll med god mat och trevligt sällskap. och var inte hemma förän efter 11. Idag blir det antagligen slappe dag.


Kalas

Nu har jag precis duschat. nu ska jag bara måla naglarna, föna håret, platta håret, hitta kläder,sminka mig. Sen blir det kalas för min älskade kusin Albin som har blivit hela åtta år. Grattis<3



summer


Ishockey

Fick ett par bilden från i onsdags när vi hade skridskor på idrotten och jag&emma gav oss in på att spela ishockey.



happy

Igår tog jag bussen till Arlöv klockan halv 8. Mötte martina sen gick vi hem till henne så åkte hennes pappa iväg och handlade lite gott till oss. Vi spenderade kvällen i hennes rum med en massa massa snack i flera timmar, hur härligt va inte det? bara kunna snacka ut om exakt allt. Satt iallafall och snacka till typ 11 tiden, då gick vi ner till parkeringen en liten bit bort & mötte emil & danne som skulle köra mig hem.

yesterday


Igår innan jag skulle gå till bussen såg jag ut såhär.

Nu

Nu är jag färdig fixad för idag. Hörs senare.

fick bli en bild som hastigast

friiday

Nu har jag precis lockat/vofflat mitt hår eller vad man ska kalla det? vågigt är det iallafall. Snart byta om igen och sen vänta tills maten ska bli klar. Om det nu blir det? ser dåligt ut. Men iallafall skriver senare.

I skolan


21.00

Har precis suttit och skratat åt sveriges värsta bilförare. Och nu ska jag se Bella&Tyra show och dricka min varma choklad och efter det ska jag föna mitt nytvättade hår. Eftersom jag duschade efter att jag tagit en power walk runda ännu en dag.

Några av Veckans

Här kommer några outfiter från veckan. Dock dåligt ljus på alla men hoppas ni ser lite iallafall.

måndags.


onsdags


idag


Nu ska jag plocka undan i mitt rum sen noppa ögonbrynen!

torsdag

Nu är jag hemma från skolan igen, Kort dag. Har nyss ätit och ska ta bussen om lite mindre än en timme igen men denna gången till trafikskolan för att övningsköra.

this day

Då var snart denna dagen också slut, Tagit det lungt framför tvn idag med mamma eftersom hon är sjuk. Blev knappt något pluggat men får hoppas det går ändå. Nu ska jag gå och tvätta sen linda in min fot eller vad man ska kalla det att jag gör?Sen sätter jag på O.C

now

Skolan idag var Okej. Fick tillbaka mitt rehabilitering & habiliteringsprov som jag fick VG på och svenskan var inställd så slutade tidigt. Nu måste jag plugga till mitt matteprov som jag har imorgon. Återkommer!

I Want To Be The Only Hand You Need To Hold

Har sett min film nu. Den var helt okej. Rätt händelselös men slutet var iallafall bra det var väl kanske huvudsaken? Nu har jag sattit på O.C igen som jag alltid somnar till och imorgon är det tillbaka till skolan. Känns som evigheter sedan antagligen för att jag bara var där i onsdags förra veckan. Men iallafall..Godnatt

tonight

Nu har jag precis ätit pizza. Hyrde även film när vi hämtade pizzan. Fick bli Trubbel i paradiset men innan jag sätter på den så väntar blandannat The hills, The city och blåsningen.

Helgen

Då var denna helgen snart också slut. Min hals har börjat krångla igen och fortfarande ingen röst så idag blir det TVn hela dagen, I think.
Helgen har varit underbar, Bowling i fredags ju och igår kväll kom min älskling hit. Vi handlade godis och hyrde en film. Finns det något mysigare? När han stack så satte jag på O.C och somnade till.

Välj vänner efter hur du själv vill bli behandlad.


Fredags


Bowling

I fredags var jag inne i Malmö på big bowl tillsammans med emil,frida och danne. Vi hade bokat mellan klockan 11-12. Vi spelade hade kul,drack lite o.s.v. När vi hade spelat klart ville killarna spela lite till. Så vi köpte 2 timmars bowling till. Så vi spelade på. Vid 2 stack vi därifrån och gick bort till BurgerKing där vi satt och väntade tills min pappa kom och hämtade oss. Trevlig kväll hade jag iallafall.

Big Bowl




Fotograf: Frida.

Onsdags


DON'T COME AND CRY

Sitter och kollar på Joey äntligen har det börjat "vanliga" program igen, Alltid bara en massa talk shower hela tiden. Har varit dålig med att både uppdatera och visa bilder. Men ni ska få outfit bild senare idag. TTYL

golden


school?

Igår var vi tillbaka i skolan igen efter att ha varit ledig på måndag & tisdag. Vi hade bowling på idrotten och jag vann över hela gruppen! så läraren bjöd mig på dricka, hur generöst var inte det?.. När jag slutat somnade jag i soffan sen på kvällen var jag ute på en power walk runda.

Idag har jag inte varit i skolan. Har legat på soffan hela dagen och det ska jag fortsätta med nu.


you-du

I'm happy when I know I have you by my side.I shine up like the sun when I get a message and it is from you, When I hear your voice and when you're near me.
Thats happiness for me.

Jag är lycklig när jag vet att jag har dig vid min sida.Jag lyser upp som solen när jag får ett meddelande och det är från dig, När jag hör din röst och när du är i min närhet.
Det är lycka för mig.


tisdag

Nu har jag precis kommit ut ur duschen, Luktar amazing. Gjorde även en hårinpackning och kropps peeling. Innan det solade jag och tog mig även en power walk promenad. Resten av kvällen blir det Tv och ska även fixa lite middag nu min dag har liksom bestått av macka.


kärlek

Du lärde mig att le åt allt som var svårt. Du får mig att börja fokusera på det positiva. Du vet att du betyder allt för mig, Jag skulle inte kunna leva utan dig. Sättet du ser på mig, sättet du rör mig. Jag älskar allt med dig. Och även sättet hur du får mig glad. Jag älskar att vara en del av dig, Jag tillhör dig, Och jag är glad att du är min. Med dig har jag hela världen.
Jag älskar dig!


Next..

Nu är jag vaken. har varit vaken ett par gånger tidigare också, även snackat med älskling innan han började jobba..that make my day! Nu har jag ätit frukost och ska slänga på mig några kläder och gå ner till banken. See you later.

Tjejer Vs Killar


Vi tjejer snackar alltid om vilka idioter vi tycker killar är, Vi trycker ner killar till botten genom deras fel. Men våran egna fel då? gör vi aldrig fel? det är klart vi gör. Att vara en idiot mot sin älskade är inte det enda fel som man kan göra här i världen. De fel som vi tjejer gör är att dömma för fort. Genom att se en tjej kan våran käftar börja gå. Vi snackar skit och dömmer somsagt andra människor utan att ens känna dom. Genom att bara se på dom. Vilket är helt fel. Man kan inte dömma en persons inre genom att kolla på utsidan. Det är det fel vi tjejer ofta gör, utan att tänka efter. Våran käftar går hela tiden. Snackar skit om en person vi bara går förbi,egentligen vad är det för stil? Våran käftar öppnas för lätt, hur många hemligheter hör man inte per dag?som folk fått höra genom andra som dom lovat personen att inte säga till någon annan. Vi lever somsagt i en skitsnacks värld. Vad är sant och vad är inte sant? vi lyssnar på skitsnacket utan att gå efter fakta. Vilket gör sanningen falsk. Vi tjejer måste tänka mer på vad vi säger och gör. Inte bara trycka ner killar för deras fel för det är likarätt att trycka ner tjejer. Vi går båda fel men på olika sätt, inget är mer fel eller rätt än det andra. Tjejer är somsagt också svin. Ligger med en "kompis" kille för man är sur på den,herregud! det finns fler sätt att göra hämn på, tjejer äcklar lika mycket som visa killar. Man hittar på falsk fakta för att tjejens status ska sjunka, tjejer kommer på så sjuka saker att hämas på. Vi tjejer borde inte tänka på hämnd utan bete oss mogna och skita totalt i skitsnacket eller att en person inte gillar en p.g.a att ha dömnt efter utsidan. Tänk att om du själv ger hämnd har en annan lika stor rätt att också ge hämnd på dig. Då har du inget att säga till om för du har själv gjort samma sak mot en annan. Så bete dig moget istället, då har du rätt att säga något.


måndag morgon

Nu har jag kommit hem igen efter att ha tillbringat hela morgonen på trafikskolan och gått igenom Risk Ettan. sen efteråt åt jag och sara på ett nytt kebab ställe inne i stan och sen tog vi bussen hem. 

lördags

Igår var jag och älskling hemma hos mig.All alone. Jag lagade tacos till oss som vi åt till tända ljus.mysigt! Sen resten av kvällen hade vi det mysigt framför serier och fimer med en massa gott. en perfekt lördag vill säga!

Söndag

Idag har jag varit iväg på Obs med mamma. Pircade örat och handlade en skinjacka. Vi åt även. Jag körde både dit och tillbaka, gick hur bra som helst. Nu ser jag blåsningen men det slutar nu och då börjar film.



shopping

Jag har ju sagt att jag ska visa vad jag shoppa när jag var med martina i malmö för några dagar sedan. Jag har inte haft tid,ork eller lust till att visa det tidigare. Men nu har jag fixat så enjoy.




Fredags i Bilder




Fotograf: Martina.


fredags mys

Igår var jag i malmö och shoppade med Martina hela dagen. Kom hem med lite. Visar senare när det finns tid. Idag ska jag vara här hemma och bara mysa med lite folk. Härlig fredags kväll.

Har dessutom 7 månader med min älskling idag.


träning

Igår var jag och krissy på spinning, ett 60 minuters pass. Trodde jag skulle vakna upp med världens träningsvärk men det blev bara lite i röven.

Idag på idrotten lärde vi oss 3 olika danser. Bugg,vals och foxtrot. jag och martina var rätt grymma. Hon fick dock spela killen men vi lyckades iallafall.

bild: google.se


outfits

Eftersom jag varit så dålig på att uppdatera i veckan bjuder jag på lite outfits från veckan istället. Enjoy!



hejdå

Förlåt men jag har inte orkat uppdatera eller rättaresagt jag orkar inte.inte just nu..

RSS 2.0