smart sminkning

det har kommit någon ny smart ögonskugga, dock har det inte kommit till Sverige än. Alla lyckas inte alltid med den snygga ögonskuggan så nu kan dessa "klister lapparna" hjälpa dig. Kan få den perfeka ögonskuggan genom att bara lägga "lappen" på ögonlocket och sedan dra bort det och ögonskuggan finns där.

im happy

denna låten ger mig en känsla, en känsla om hur lycklig jag är.

tråkig söndag

har huvudvärk och är trött, härligt? nej inte direkt,läxa har jag också.. har redan gjort lite av matten iallafall bara Stjärnuppgifterna kvar. Vädret är skit, blåser jätte mycket och inget finns det på TV. typiskt söndag!

egoist

ego pic från idag,
de första bilderna: innan vi skulle köra, alltså kvällens outfit!
den sista bilden: när jag körde till simrishamn, pappa fotade.



helgen

känns rätt tråkigt en sånhär lördags natt för imorgon när man vaknar är det söndag, vilket är en slappedag för mig då jag pluggar och bara ser TV och för det mesta handlar färdig mat, Sen har man en hel vecka framför sig. Har haft rätt fullt upp i helgen, därför denna dåliga uppdateringen. Igår var jag först i skolan sen stack jag hem om och sedan in till Lund igen med Terese och handlade armbanden jag snackade om, när vi kom hem mötte jag Lizette och vi gick hem till mig, senare kom även Frida och Terese och senare Mattias. Efter ett tag gick vi och mötte resten av folket och chill krökade ett tag, var rätt så bull och förflyttade oss mycket. Emil och Kim kom även senare och sen åkte jag med dom och vi släppte av kim sen stack hem till emil, Jag sov över där sen idag kom mamma och hämtade mig vid 2 tiden, Fixade mig direkt när jag kom hem sen vid 5 körde vi till Simrishamn, eller Jag körde faktiskt, gick jätte bra tyckte jag. I simsirhamn var det 15-års fest för min älskade kusin Josefine, släkten var samlad och det var mysigt! när vi kom hem körde pappa mig till Lizette där folket var, blev bara en liten stund där sen skulle de gå till Statoil men orkade själv inte gå med p.g.a kylan, klackarna och hade inga pengar med mig, nu ska jag sova!

bilder från helgen kommer också!!

simrishamn

har precis fixat mitt hår, ska dra om mindre än en timme till simrishamn så måste sätta fart nu.. uppdaterar Imorgon :)

hårfixning

nu ska jag iväg och färga håret, puss!!

later

det är så skönt att sluta skolan tidigt, hade ju kort dag idag. Nu väntar jag på att mamma ska komma hem så ska vi kolla om vi har någon kavaj, Annars idag ska jag bara träffa emil är det tänkt, mys! riktigt varmt ute idag också,
imorgon efter skolan tänkte jag gå in om HM och kolla om någon av dom armbanden nedan finns, tycker dock dom är snyggare i guld men ska ha silver på lördag så vet inte riktigt hur jag ska göra, we will see!

nothing i can say

har varit dålig på att uppdatera..igen! men har inte haft något att skriva och vill inte tråka ut er ju, har nyss pluggat lite matte B, tyckte nyss att det var kul (faktiskt!) men nu börjar det bli svårt. tänkte plocka undan lite på mitt rum nu sen lägga mig och kolla på de paradise hotell avsnitten som jag missat. imorgon börjar jag 20 över 8a och slutar halv 1 så rätt så skön dag sen är det bara fredag kvar, veckorna går snabbt.

munken

skolan gick rätt snabbt idag ändån, precis vad jag hade hoppats på. När jag kom hem efter skolan somnade jag på soffan sen när jag vaknade åt jag och gjorde sedan matte läxan så den var klar, när det var färdigt kom frida,tessi,matte och emil e hit, så jag tog på mina rullor och åkte ut med dom, hamnade utanför max sen en snabb sväng sen träffade vi tove,krissy och linus. Stack hem runt 9e och sen kom emil och kim hit, vi kollade lite olika program och sen somnade kim så fick emil väcka han eftersom klockan blev halv 12.

bild från skolan idag när vi skulle ta en foto till lärarna, MUNKEN, (allt har sin förklaring)..haha

fel läsning

har läst fel på schemat börjar inte förän 08:50 idag, typiskt men ändå skönt! Så har varit klar ett tag nu men ska gå om 20 minuter så, Jag ska möta lizette på bråhög sen går vi till busstationen.

dagens klädval.

06:34

Godmorgon!
hann inte uppdatera mer igår eftersom jag försvann och såg rachel zoe sen stack jag hem till emil e där lizette och max var, så gick vi hem till lizette och åt kanelbullar och kollade sen på massa olika tv program, vid 9e stack vi alla hem och efter en liten stund kom emil hem till mig, kollade tv/film sen stack han hem vid 11. Min längsta dag i skolan idag 08:20 - 15:05. Hoppas bara på att den går fort!!

extra inlägg

jätte slö dag. jag har huvudvärk och allmänt ont i hela kroppen. Lite har jag iallafall fått gjort idag och min matte läxa är klar, Skönt. Vet inte riktigt vad jag ska göra nu, Väntar bara tills klockan blir 17:05!

TV 3

The Rachel Zoe Project 17:05 och Beauty Shop 18:00.

hard knock life

rätt sjukt att jag redan är uppe faktiskt, funderade på om jag skulle försöka somna om eller om jag skulle gå upp, men lika bra att gå upp eftersom man ska upp tidigt imorgon och gå till skolan. dagen? ja jag har lite olika saker att göra ex, träna..ja jag ska försöka iallafall, sen ska jag plugga, städa undan här inne eftersom maja sovit här, handla skrivblock och kanske klippa mig.

rullor

bilder från i torsdags när vi var ute och åkte rullor.



på bilderna: jag och älsklings lizette!


kalas


kalas outfit.
kalaset för min bror idag gick bra, blev dock inga foto. åt massa gott och snackade en massa, jag och anna-johanna var även ute en lång runda och somnade johan i vagnen.. senare kom även efterängtade emil,han hade danne med sig också, vi satt bara här nere och spelade playstation med min kusin. ska snart sova och försöka hinna med lite bra saker imorgon, kommer nog komma upp i tid eftersom maja ligger och sover tillsammans med mig och kommer nog väcka mig.

a sign from heaven

nu har jag precis städat mitt rum, behöver bara dammsuga också men innan dess ska jag klä på mig något och gå & hämta maja och albin. senare blir det kalas för min bror,som fyller 15 år på tisdag! har inte bestämmt vad jag ska ha på mig än, ångest som vanligt!

happy?

vaknade upp brevid min älskade maja imorse, jag steg upp redan 10 över 6 så hon fick ligga kvar och sova, kännde mig inte alls trött idag, var nog lite pepp för dagen så kan ha varit därför. full dag i skolan med massa nya ämnen.. efter skolan tog jag bussen hem med terese, nu när vi är så stor klass har vi delat schema ibland och lite olika ämnen p.g.a vad vi gjort för några val, så de andra "staffanstorparna" hade redan slutat. direkt när jag kom hem började jag känna stressen eftersom jag inte var hemma förän tio över 3 och bussen till malmö gick kvart i 4a, så jag fick packa allt jag skulle ha med mig och gick sedan till busstationen, terese hoppade på 2 stationer efter, hoppade av på södervärn och p.g.a lite olika saker fick vi bli där en stund, dock inget jag kommer ta här på bloggen.. när det var klart så gick vi över gatan och skulle ta 8an, där mötte vi även krissy,emil e,oscar,jonas och niklas, vi åkte hem till fridas pappa där hon redan var med oskar,emil t,tove,linus och timmy. började "festa" eller jag stog för det mesta i hallen och vofflade först krissys hår sen mitt och sist toves. runt 7 tog de flesta bussen in till stan och gick på malmöfestivalen de andra stannade kvar ett tag p.g.a bussen och en massa annat men mötte de i centrum sen. sen tog jag och terese bussen hem, de andra gjorde också det men dom tog en annan buss.. hoppade av på busstationen och jag gick hem, ringde min saknade emil på vägen och snackade med han och vi la på för en liten stund sedan så snackade i sådär en timme, men nu ska jag sova, natti natti. 


gårdagens

ursäkte bilden men detta är iallafall gårdagens outfit. puss

rubrik?

efter jag skrev här försökte jag pigga upp mig lite genom att dra ut på en runda med rullorna tillsammans med terese,frida,lizette,sofie och emil e, fast det var bara jag,lizette och terese som åkte dom andra gick/cyklade. hamnade även utanför max och snackade lite sen vid kvart i 9e åkte jag hem igen för att se american pie the wedding klockan 9, den slutade för ett tag sedan så ska snart sova, och min älskade maja sover här inatt så ska sova med henne, börjar 20 över 8a imorgon,lite dryg start men det är ju helg efter så har något att längta till. godnatt

solen steker livet leker, eller?

känner verkligen hur trött jag är nu och jag saknar emil jätte mycket så mitt tålamod är inte att leka med just nu, och allt känns så jobbigt.. hatar att ha den känslan. speciellt när jag vet om att jag antagligen inte kommer få träffa emil förän nästa veckan,men men life sucks!
skoldagen gick bra, fick ändå rätt bra schema. efter skolan följde frida med mig hem så fika vi lite med mamma och gunnel sen tog vi bussen till s.sandby skulle först åkt till lomma men vi orkade inte gå av bussen och vänta på nästa så vi åkte till s.sanby istället och åt glass, sen tog vi bussen tillbaka till lund där vi mötte max och gick in i några affärer och sedan till mcdonalds för max ville också ha glass,sen tog vi bussen hem.

exakt ett år sedan denna bilden togs idag.


hey

nu är jag färdig, har sminkat mig,klätt mig och plattat håret! vaknade redan vid 9o idag och var rätt så pigg, pappa stack iväg och handlade nybakade bullar som jag ätit för ett tag sedan, första skoldagen idag och jag börjar inte förän 1 och pappa ska köra mig dit, vi ska även hämta mattias på vägen. blir bara en snabb sväng i skolan idag för upprop och lite papper skulle jag tro.
nej nu ska jag nog cykla upp till gunnel snabbt och snacka lite, mest så tiden går snabbare.

the last day

har haft fullt upp idag, mormor och morfar kom och hämta mig så körde vi till Hörby där morfars moster bor, när vi kom skulle hon ner till centrum och göra några ärenden så vi hängde med, handlade även tårta inne i centrum sen körde vi ut på landet till ett hem där morfars kusin tror jag det var bodde, där åt vi tårtan och snackade lite.. senare körde vi tillbaka till hörby och lämnade av morfars moster igen sen körde vi vidare, skulle in på resturang och äta på vägen hem men den hade lagt ner så det fick bli Max i lund istället, påvägen hem körde vi även inom Orupsjukhuset och kollade,för min morfar har legat där efter han fick sin stroke så ville dom mest vissa för mig, direkt när jag kom hem gick jag och bytade om sen körde pappa till trina där vi hämtade upp henne,lizette och sofie. sen åkte vi in till malmö och mötte natha. så gick vi tjejer och kollade på Nrj in the park, dansade och sjöng/skrek rätt mycket gjorde vi också, när det var slut gick vi till mcdonalds,eller natha hade redan gått då sen sa jag&sofie hejdå till lizette&trina så gick jag och sofie till brandstationen och blev sedan hämtade av sofies pappa som körde oss hem.
tack för en trevlig avslutning på lovet.

your love.

jag är vaken och redan färdig fixad nästan kryss i taket. Albin,min kusin kom ner och väckte mig idag, han hade varit i skolan på upprop för han börjar 1an idag,stor kille nu! gick iallafall upp och åt frukost med dom sedan har jag nyss fixat mig, nu ska jag gå upp och vänta på att mormor och morfar kommer och hämtar mig sen ska vi åka till morfars moster och hälsa på. laaater!

good night

nu måste jag försöka sova för att komma upp i en hyfsad tid imorgon, sen ska jag följa med mormor och morfar till min morfars moster, blir första gången jag träffar henne. vi hörs mer imorgon!

saknar min emil.

i love it!!


min nya päls jacka, riktigt härlig.


malmö city

dålig uppdatering igen, har varit i malmö nästan hela dagen. åkte först in till entré med frida,mamma och anna sen åkte vi vidare till triangeln, anna gick och fick sina naglar fixade och vi andra gick runt och kollade i affärerna, när hon var klar möttes vi alla och gick till mcdonalds och åt, när vi satt där och åt kom pappa och maja också. mamma och anna körde hem igen och jag&frida gick med pappa&maja, vi gick till folkets park, gick en runda och kollade på olika saker och sen fick jag åka parishjulet med maja. sen hade vi parkerat på triangeln,jag och frida hade lite problem att gå med våran klackar och mina hällar blödde, när vi kom tillbaka till triangeln igen så gick vi i lite affärer med och jag visade en päls jacka jag hittat tidigare på dagen, blev så kär i den direkt och ville visa den för pappa så jag provade den sen åkte vi igen, men körde bara ett varv runt triangeln sen frågade pappa om jag verkligen ville ha jackan, självklart! så vi stack in och handlade den, tack pappa.. jag älskar dig!



pappa och frida i svart  och röd tröja



dum förklarad?

fick lite problem med min data inatt, kunde inte göra symboler eller Å,Ä och Ö. så max ville hjälpa mig och skickade det såhär (kolla bilden nedan) fast det var inte det som var problemet så det kanske inte är jag som är den dumma? :)
man ser knappt vad där står men han har alltså döpt filen han skickade till: "till dumma linn"..

phone

sitter och snackar med frida i telefon nu, om ca 10 minuter börjar paradise hotell :)


sommarlovet 2009

snart är detta sommarlovet slut, dock så har det redan slutat för vissa men jag börjar inte förän på torsdag.
tack för detta sommarlovet med underbara minnen iallafall!

Sommarlovet började bra med en avslutnings festen hos marcus, alltså samma dag vi slutade skolan
mormor fyllde 60år på midsommar, så det blev Överraskningsfest

Sen Midsommar fest i Malmö sen vidare till Stångby.

Malmö med tjejerna och åt.

Kroatien.

Österrike och Tyskland

Chill krök hos mig.

Alla lomma kvällar.

Träffat en ny underbar vän, Evelina.

fest hos marcus.

träffat kärleken, emil!

fest hos krissy.

Maskerad.

och alla andra underbara stunder med alla.

lose control

har nyss kollat på cribs innan dess var jag bara ute en snabb sväng och sa hej till "folket", de stack hem till linus sen för att se film men jag orkade inte följa med så jag ska väll fortsätta med mitt rum lite eller så hamnar jag framför tvn vi får se.

the stars

gjort lite nytta idag iallafall: rengjort bland mitt smink, sorterat bland mina skolpapper och tagit in min tvätt och lagt in i garderoben. nu ska jag upp och ta en macka + ett glas juice.

rätt så äckligt smutsiga smink borstarna blir,

gårdagens outfit


brun tunika-mexx, röda tights-?, röd/guldiga örhänge-tyskland, + ett par bruna skor!

far away

nej nu ska jag göra nytta, återkommer senare!

bortglömt

jag kom på att jag glömt att lägga upp bilderna från maskeraden, så här kommer några få!

det blev först grillning.










80-tals brud, muslim blandning(?),ninja muslim,hund,alkolist,scream,pimp,prinsessa.
pinuppa,zlatan,ballerina,tony montana.

en shopaholics bekännelser


Har sett En Shopaholics Bekännelser ikväll med min bror, Den var riktigt bra tyckte jag, fast det är nog en typiskt "mig film". nu ska jag snart försöka somna eftersom klockan har blivit rätt mycket nu och imorgon väntar en ny dag med nya saker.

new stories

har nyss sutit och skratat till en video på min mobil som tessi filmade igår på malmöfestivalen. nu hade jag tänkt gå och fixa mig lite, vet inte riktigt varför? eftersom inget är riktigt bestämmt inför ikväll, och jag vet inte ens om jag har lust till att göra något ikväll, Pappa har även varit iväg och hyrt film till mig, En Shopaholics Bekännelser. Så den ska jag iallafall se senare, men som sagt fixa mig, vi ses.

och jag sitter på pappas data just nu, därför kommer inga bilder upp.

k.ä.r.l.e.k

kom hem för bara ett litet tag sedan, hade fullt upp igår därför inget bloggande.. jag blev väckt av frida runt ett tiden igår så fick gå och duscha & fixa mig direkt, sen körde mamma mig till bussen som jag tog in till malmö med frida och tessi, skulle egentligen tagit den med oscar,oskar,linus,timmy,matte,viktor och simon(tror inte jag glömt någon) men de missade bussen så vi tog den själva in till malmö och mötte sedan dom när de kom med nästa, Vi kom dit och gick och kollade på Rix Fm där massa artister var, när det var slut gick vi och åt. vi tjejer tog kebab och killarna åt på burger king, sen gick vi mest runt lite och tog sedan bussen hem vid 9o tiden, vi hoppade av utanför Filmkedjan och gick in & handlade godis sen gick vi hem till mig, sammtidigt som vi kom så kom även emil och hans syrra så jag sa hejdå till alla och åkte med dom hem, Vi började titta på Sex and the City filmen men fick bara se halva sen satte vi på The Hills säsong 5, sen vaknade vi runt halv 2 idag av att min pappa ringde, sen nu för drygt en timme sedan körde han mig hem.
XOXO

04:27

klockan är snart halv 5, herregud vad tiden går! emil stack för bara en liten stund sedan vi har kollat 2 filmer, blev både en skräckis och en komedi, får ju variera lite.. sen har vi bara legat och snackat om allt möjligt, mys! nu ska jag snart försöka somna, känner mig rätt pigg faktiskt men det kommer en dag idag också och den ska jag försöka att inte sova bort.

blogg

har haft fullt upp idag, träffade lizette tidigare idag och vi tog en fika på bengtskonditori, mysigt och trevligt. sen gick vi en sväng sedan kom jag hem och gjorde lite nytta, efter ett tag gick jag ner till busstationen och tog bussen till lund med frida och  oscar, gick och kolla lite i affärer och sedan hem igen, klockan 6 var jag hos mina kusiner och åt, sen skulle jag,mamma och anna köra till hultens men då stängde dom så fick dom ett ryck att vi skulle köra till malmö och fika så det gjorde vi, blev varm choklad och mudcake för min del på espresso house sen stack vi hem till kusinerna igen och kollade tv, kom hem för ett litet tag sedan och nu har jag renbäddat och bytat om, väntar nu på emil som kommer när som helst, hörs imorgon antar jag? puss

tre favoriter.


hittat tre över snygga klänningar och så la jag till några passande skor, de vit/silviriga klänningarna är nog mina favoriter!  give me.

fredagens klädsel

tog på mig detta idag, tröja, midjeskärp, av klippta byxor och matchande skor. nu ska jag gå och möta lizette!

godmorgon

så sent vaknade jag faktiskt inte idag, och det känns ändå rätt lagom vid den här tiden, har varit ute med hunden också och nu ska jag gå upp och hämta frukost. sen ska jag fixa mina naglar och städa mitt rum, som inte blev av igår!!

bild från igår när jag skulle cykla och möta frida utanför buggs så vi kunde handla glass och sedan cykla och sätta oss i solen och äta den och bara snacka.

be loved.

klockan börjar bli mycket, måste börja vänja mig vid att inte sova bort hela dagarna + att jag har lite saker jag måste göra imorgon så därför ska jag gå och lägga mig nu. ska försöka uppdatera mycket bättre imorgon och fixa på bloggen lite, får se vad tiden räcker till!

right now

nu har jag klätt mig, eller ja.. jag drog på mig jogging och en härlig peak tröja, Och så väntar jag på natha så ska vi gå ner till torget och möta frida och så ska vi hämta våran busskort, sen ska jag hem städa, fixa naglarna och lite annan nytta. vi hörs senare!

godnatt

har ont i hela kroppen så ska bädda ner mig till en film närsom helst.
tidigare idag körde mamma och pappa först in till lomma där vi hämtade kim sen körde dom oss in till malmö där emil skulle köra, dom hade dock inte kommit när vi var där så fick vänta ett tag.. sedan kollade vi lite när han körde och sen efter blev vi körda hem till emil. sen drog vi ut i lomma lite, till statoil, biltvätten o.s.v sen  stack vi till staffanstorp träffa lite folk sen ut till mcdonalds sen blev jag körd hem och kollade på paradise hotell.
godnatt, imorgon ska jag göra lite nytta och försöka att inte sova bort dagen.

12 augusti 2009

har nyss varit ute med frida och bara suttit på torget och snackat lite om allt möjligt, nu ska jag äta och fixa mig.. vi hörs senare!
dagens outfit, kommer kanske en kvälls outfit sen med.

bilden blev dock suddig. tunika,midjeskärp,tights och skor!

överskattat

var med evelina på dagen sen på kvällen var jag ute och träffade lite folk, enkel beskrivning på gårdagen alltså.



nu ska jag fixa mig sen träffa frida och tessi, XOXO.

one week in heaven.

jag är trött och ska sätta på en film nu, så jag uppdaterara och svarar på kommentarer imorgon, sleep tight!

its a new day

vaknade alldeles för sent idag, kvart i 2! tur att min mobil ringde så jag inte fortfarande sovit, har iallafall ätit frukost sen nu ska jag bara klä mig och träffa saknade Evelina, tror och hoppas jag på iallafall. Gjorde också en ny,enkel header inatt.. är iallafall bättre än den andra men jag tröttnar väll snart på den också. vi hörs senare!

every step you take

bloggen har klyddat lite så det har inte gått att logga in! kvällen har jag spenderat med två av mina favoiter, Nathalie och Sofie. vi åkte först ut till lomma med mina föräldrar och sedan gick vi till nöjes, handlade lite godis sen hem till sofie och såg Sex and the city. Har även lagt upp bilderna från maskeraden nu, så ska bara lägga upp dom här på bloggen med fast får se om jag hinner imorgon för jag ska träffa saknade Evelina!

tunika från Gina Tricot, Spets tights från Sisters och skor från HM.


header

gjorde en ny tillfällig header, kommer endast ha den tills jag gjort en ny!

bilder från 25 juli

bättre sent än aldrig är det väll man säger? här är iallafall några bilder från den 25 juli när jag var på fest hos marcus.

jag och evelina


l is for love

var hos mormor och morfar och åt igår sen stack jag och maja hit här igen och mös framför TVn. Runt 10 tiden kom emil och hämtade mig så åkte vi hem till han, kollade film, åt godis och drack läsk. Sedan sov jag där, vaknade klockan 1 idag av att hans pappa ringde, så åt vi frukost sen gick han och duschade och så sen körde han mig hem. Nu väntar jag på lite bilder från evelina, kanske kommer upp här sen!


blue moon

vaknade för en kvart sedan igen, igår åt jag,frida,emil och kim grillat. jag och frida grillade det medan dom var påväg, blev flintastek med pommes och berarnisesås, och vi lyckades faktiskt! vi åt sen efter ett tag stack emil och kim igen för att hämta emils syster och köra henne till malmö, efter en och en halv timme var dom tillbaka (dryga killar alltså) när de kom hade vi tagit ut filtar i uterummet och tänt massa värmeljus, vi tog fram skip-bo och spelade några rundor och emil hade bara nybörjar tur, haha. vid halv 2 körde vi ut till statiol för dom skulle ha lite godis, sen stack vi in hos mig och jag&frida tvingade dom att se mamma mia, sen efter den gick vi och la oss, runt 6(?) somnade jag iallafall och klockan halv 10 väckte emil mig,därför jag nyss sovit igen. innan jag sov igen kollade jag och frida wallander med min pappa sen nu myser jag med maja.

älskling.

today

hemma från en mysig dag på stranden med mamma och anna, dock för mycket nyckelpigor!! nu har jag tillbringat en timme i badrummet, där jag rakat benen, duschat o.s.v så nu ska jag fixa mig sen ikväll blir det grilla och sånt mys med frida, emil och kim. vi hörs.


idag och igår

mamma och anna körde först till lomma igår för att hämta kim och filip sen körde dom oss till malmö där emil körde dragracing. spenderade kvällen där och kollade när han körde och så, runt 9e halv 10 körde emil oss till lomma, hem till Kim så stack han själv och danne hem till emil sålänge och duschade och fixade sig sen körde tillbaka till malmö för att hämta sin pappa, så vi andra var först hos kim sen gick vi ut en sväng, när dom sedan kom tillbaka var vi kvar lite i lomma sen stack vi till statoil i lund och sedan blev jag körd hem, cyklade bort till krissy och sa hej till folket sen följde frida med mig hem men blev hämtad efter ett tag.
nu står mamma och skriker så måste gå hon, jag och anna ska till lomma nu


linn <3 lizette

SAKNADEN ÄR OBESKRIVLIG.

a hot day

har nyss kommit hem från badet, har varit där med frida,mamma,anna,maja och albin. blev lite badat och solat..
nu ska jag snart platta håret sen fixa mig och sedan dra till malmö. hörs senare!

TRÖTT

jag är för trött för att uppdatera just nu, hörs imorgon!

lyckad maskerad

maskeraden blev lyckad igår, bilder lovar jag att komma med sen. jag stack till krissy redan tidigt, eller hon behövde hjälp med kläder till kvällen så jag packade ner alla mina saker och blev körd av tobbe till krissy, jag lämnade av mina saker sen gick vi till bussen och åkte in till entré. hon fick handlat vad hon skulle och sen åkte vi hem igen, jag fick gå hem om eftersom jag glömde massa saker, typiskt. haha! när jag kom tillbaka kom frida också så gick vi in och fixade oss. sen kom fler och fler, och vi lagade mat och grillade tillsammans.bilder senare.

här är iallafall smakprov på hur jag såg ut, Prinsessa!

maskerad

är bara hemma om snabbt och hämtar lite saker som jag glömde innan, ska vidare hem till krissy nu och där ska vi fixa oss, kameran är med och bilder kommer antagligen imorgon eftersom ikväll är det maskerad, nej nu måste jag snabba mig, puss!

min andra familj

har varit hos krissy ikväll som jag skrev tidigare, där bjöds på chill krök med några av det "vanliga folket". blev en lugn och mysig kväll med musik och sång bland annat.

innan "utgång"

fotade ju lite ego pic innan jag stack till krissy, så enjoy!


la dock bara upp några få.


min dag


nu har jag:
tränat
duschat
fixat naglarna
varit ute med hunde
varit hos mormor och morfar
provat nya kläder
plattat håret
sminkat mig
tagit på mig
fotat
och nu ska jag till krissy, kameran följer med.

nytt linne.

mamma kom hem med ett nytt linne till mig idag, tack! ser dock inte så bra på fotot, snyggare i verkligheten.
har nyss tränat, ska snart träna lite till sen duscha och måla naglarna och sånt.

tisdag

Godmorgon, dock för en timme sedan men har inte orkat uppdatera. igår var jag hos mormor och morfar ett tag när jag gick därifrån mötte jag frida så gick vi hem till mig, tog det mest lungt och väntade på emil och kim. under tiden kollade vi mest TV och sjöng med till "lotta på lisseberg" när dom sedan kom så började beck, så vi kollade på den och ett tag efter beck såg vi paradise hotell, när det var slut stack vi bort till krissy en stund, satt framför TVn och snackade och sedan tog vi oss hem igen. somnade ett tag efter jag kommit  hem.
har varit dålig på att uppdatera nu på senaste tiden men jag ska försöka, och idag blir det nog en outfit också, fast ska inte lova för mycket.
kisses!

foto

göteborg på hotellrummet

hade inget bättre för mig så målade mina naglar med tipp-ex

kalas hos farmor i fredags, jag och jeppe var på lekplats med filip & freja från stockholm.

innan jag skulle träna

inte sugen

har inte orkat blogga.. därför så dålig uppdatering! igår tog jag och pappa motorcyklen och körde till simrishamn, åkte hem till eva och tommy fast dom var nere och åt vid hamnen så vi gick ner dit och gjorde dom sällskap sen gick vi en sväng i hamnen och vidare hem till dom, tog en fika ute i solen och jag hoppade i poolen och badade 32 grader där i, det är lagom :) låg i poolen ända tills pappa tvingade upp mig, haha. så gick jag in och duschade sen körde vi hem och handlade med pizza. fick även träffat krissy och emil igår som nyss kommit hem då.

RSS 2.0