GOODBYE SWEDEN.

har inte nämnt det innan så jag säger det nu, att idag åker jag.
till Kroatien, och det ska bli så himla härligt och ska ha super  kul,
så ni får ha det så bra här hemma.

det betyder ju att det inte blir någon bloggning på 10 dagar.
stå ut, kanske hittar en data där nere och då lovar jag att det kommer inlägg så kolla in ändå och när jag kommer hem ska ni få massa bilder.
puss!


music in my soul

denna låten får mig glad,pigg och lycklig.

kväll med bästa

är hemma nu igen och är äntligen klar med allt här hemma, sprungit här upp och ner, upp och ner så är helt slut nu.
hade jätte trevligt i malmö med mina brudar. vi åt på PIZZA HUT och fikade därefter på espresso house där efter gick vi bara en sväng. ska inte tråka ut er med text utan ni får se på bilder istället.

KLICKBARA!
 
min pizza, lizette åt likadan.

nathas

och sofies

nathas nota, intressant va? haha

... efter pizza hut blev det espresso house






när vi kom hem från malmö stack vi hem till lizette, satt och snackade och en massa annat mys!

ÄLSKAR ER TJEJER.

malmö nu

nu har jag äntligen hittat ett par kläder att ha på mig, blev en tunika som jag bara använt en gång tidigare, och eftersom det blåser så blev det tights också, även klackar och kuvertväska.


stressig

jag hatar att packa, vill bara trycka ner hela garderoben i en väska så jag kan variera kläder med vädret, men icke!
har fortfarande jätte mycket att göra idag så här kan jag inte sitta och slappa, hörs senare!

my life is just so crazy

efter jag skrev här igår, ringde natha igen. så jag träffade henne och vi gick till två kockar. kom hem tidigt imorse och somnade direkt.

emil kom och väckte mig imorse så gick jag upp och åt frukost sen fixade mig, sen tog vi bussen till lomma, i lomma mötte vi linus,tobbe och matte. badade och solade, kom sedan hem vid åtta tiden.
ikväll mötte jag först lizette så gick vi runt och bara snackade, sen gick vi hem till sofie så kom natha också ditt, satt ute i hennes trädgård och bara snackade om allt, sen gick vi in och satte oss i soffan iställer. vid halv tolv gick vi hem, så fick jag i mig en macka sen var linus och emil här, gick en liten sväng med dom och bara snackade och nu måste jag sova för har en massa att göra imorgon.

I MISS YOU DARLING


live your own life

även om jag sov bort nästan hela dagen har jag ändå hunnit med en del idag, har handlat solkräm,allergi tabletter och badskor, eller mamma handlade badskorna eftersom det inte fanns några i staffanstorp. jag har även varit ute och sprungit, var riktigt svettigt. och natha hann jag även träffa!

bild på mig och natha från min födelsedag i danmark.

dagens

la mig redan vid 1 och skulle försöka somna till filmen "vad kvinnor vill ha", men självklart lyckas jag inte, precis när jag håller på att somna (runt 2 tiden) ringer mobilen, typsikt! sen somnar jag runt halv 3 ändå.
igår fick jag sms av Emil T, som är i grekland men kommer faktiskt hem idag, och imorse fick jag sms av Krissy, som är i england med Emil E, dom träffar jag dock inte på 18 dagar :(
klockan närmar sig redan 2 och allt jag gjort idag är att äta frukost så nu får jag sätta lite fart, och senare måste jag försöka hinna träffa natha, fler som inte har något att göra? hör av er.

midsommar fint

här kommer bilder på min outfit som bestod av en klänning från Kola Anna, kort kofta lånad av min Moster, skor från Ellos, smycken från guldfynd och HM och en blomma i håret från Glitter.
Håret tupperade jag upp och fäste i hårnålar där bak och gjorde lockar av det hängande håret. (bilderna på håret är väldigt suddiga eftersom jag har forstorat dom så mycket)

OUTFITEN
 
FRISYREN

shopping

jag och mamma cyklade till ica och hämtade paketet ju, det innehöll 10 string ( fem svarta och fem vita), 5 BHar och 3 linnen.  när jag sedan kom hem tog jag hunden och gick hem till mormor och morfar, det var bara mormor hemma så vi stog och snackade om lite allt möjligt. sen ringde mamma och frågade om jag ville med till obs med henne och anna. så jag gick hem åt och bytade om sen körde vi, fick en ny rough, servetter som tar bort nagellack och sån man tar puder med. kom hem lite över åtta och såg mammy´s boys och nu kollar jag på beck.


nothing

som ni kanske märkt har jag gjort ny header I G E N. ja jag blir aldrig nöjd!
sitter i min säng och lyssnar på " let it be " jag älskar den sången, har äntligen blivit lite sommar väder i sverige, men är lite för molnigt för att sola än sålänge för min del iallafall. snart får jag väll ta mig ner till ica för att hämta ett packet. ha det bra sålänge!

the rest

vaknade 20 i 4a idag, lite panik att sova så länge alltså. dagen har varit super slö!
somnade yttligare en gång på soffan till TVn. klockan är efter två nu och jag har lagt upp en del av midsommar bilderna, finns så många fler men tycker dessa duger. ikväll var jag även ute och gick / snackade med max.
nu ska jag sätta på " vad kvinnor vill ha" och försöka sova för att komma upp imorgon och åka med mamma, mormor och morfar till lund. hörs imorgon !

bjuder på en bild på mig och max från fredags mest för att vi är så bra!

MIDSOMMAR DEL 2

.. natha kom senare och hämtade mig och vi gick till busstationen och tog bussen till malmö och sedan stadsbuss till kronprinsen där festen redan var i gång.

jag och max

jag och mina brudar



lizette och jönsa


efter en klagande granne stack de flesta vidare till stångby och fortsatte där, fast lite mer galet!
max.

viktor, linus, hampus, camilla och emelie

viktor och linus

camilla och hampus

LET´S DANCE.

Jag och mina pojkar.

oscar, jag, max och linus



TACK OCH HEJ FRÅN OSS.

MIDSOMMAR

midsommar började med att hela (nästan, iallafall mammas sida m.f) samlades hos familjen Nilsson/Lilja för att överraska mormor på hennes 60 års dag! när hon och morfar kom stog ALLA i hallen när hon öppnade dörren.
här kommer lite foto iallafall, kommer kanske fler senare!

när hon öppnar dörren och blir överraskad av att alla är där.


hon blir så överraskad att tårarna börjar rinna.


presenter



de tre systrarna


när tommy håller tal och skålar



middag


uppdatering

dålig uppdatering har inte hunnit eller orkat. kommer sen och massor med bilder. jag lovar.

natti natti

klockan närmar sig 5 och de flesta sover, även om det varit en omständig kväll har den ändå varit rätt bra!
överraskningsfest för mormor innan, och hon blev verkligen överraskad, det är sån tur att vi är så duktiga. bilder kommer förmodligen imorgon, för nu är jag trött och sitter på landet (stångby) haha!
sov så gott.

glad midsommar

stressig dag och hinner inte berätta nu, ska prova klänningar nu,bara håret som är klart! pusspuss
HA EN SUPERBRA MIDSOMMAR!


HAPPY BIRTHDAY

FÖR IDAG ÄR DET INGEN VANLIG DAG FÖR IDAG ÄR DET MIN MORMORS FÖDELSEDAG.
grattis på 60 års dagen världens bästa mormor.. JAG ÄLSKAR DIG!
jag hoppas verkligen att du får världens bästa födelsedag, för det är du värd.



hittade tyvärr bara riktigt gamla bilder på oss, så vi får fixa lite nya!

intressant eller ointressant? välj själv!

kom hem för ca 30 minuter sen. var först i lund men tog bussen därifrån kvart över 10 och på bussen träffade jag lizette. när vi hoppade av på rydbergstig hörde vi pappa och jonas sitta i deras(mina kusiners) trädgård och bygga upp partytält! vi gick in för att hälsa på och fastnade i soffan med mamma,anna,albin och maja. satt och snackade en massa senare stack mamma. runt 00:00 följde vi lizette hem och jag hämtade mina kläder och sen vandrade vi vidare hem till mormor alltså jag,pappa och jonas (morbror). smög oss in och gick upp och sjöng för henne eftersom idag är det hennes födelsedag! vi gick ner och snackade och morfar kom även, sen vandrade vi hem igen.

just time

jag måste ha sovit väldigt skönt eftersom jag inte har vaknat av 17 samtal och 15 sms. så jag vaknade nästan precis, hemskt! så nu måste jag klä mig sen träna, får se hur lång tid det tar innan jag kommer iväg eftersom min pollen är så himla stor idag, nyser, kliar i hals & ögon, näsan bara rinner and so on..

..

jag trodde att jag för en gångs skull var lycklig.

mina senaste dagar

efter festen i fredags följde lizette,emelie, danne och emil t hem till mig och sov. vi alla somnade nästan direkt, dagen efter blev lizette hämtad redan runt 11. senare gick vi upp och åt frukost, för pappa hade handlat bullar till oss. när vi var klara gick vi till lidl och mötte emil och oscar sen vidare till mcdonalds. ditt kom även krissy, frida, tessi och matte. sen gick vi vidare till willy's sen gick nästan alla hem. emelie,danne och emil t hängde med mig hem. danne stack efter ett litet tag till bussen och sen blev emelie hämtad och efter ett tag emil med. sen fick jag äta och fixa mig. kvart i 8 tog jag, frida och tessi bussen in till malmö och hämtade ut biljetterna. sen väntade vi på emelie och gick sedan och handla. sen kom även oscar och max. vi gick och såg my bloody valentine 3D på entré. den västa skräckfilmen jag någonsin sett, riktigt läskig! satt och klämde isönder fridas hand och skrek henne i örat.. haha!


i söndags var jag ju först med pappa och maja i malmö. sen somnade jag och maja till katten gustav 2 i mitt rum, på kvällen var jag bara ute med frida, tessi, emelie, max och emil. vi var mest ute och gick sen stack frida och tessi hem så gick vi och satte oss på en lekplats och snackade. sen gick vi hem till emil och satte på charlies änglar, somnade nästan så trött jag var.. och efter filmen gick vi hem.

igår hängde jag med lizette till lund, hon pircade sig. sen åkte jag hem igen. plockade undan lite här hemma. sen kom emil T hit, så satte vi på vi hade iallafall tur med vädret igen.. efter en stund kom oscar och linus också så då fick vi starta om filmen för att dom ville se hela. senare kom även krissy och sen mattias också. när filmen var slut stack vi ut, och oscar & linus stack hem. vi andra gick till toget och väntade på emil E. när han kom stack vi till bråhög, var på lekplatsen och spelade basket. när klockan blev lite över åtta följde jag emil T till busstationen där hans pappa kom och hämtade han och sa hejdå för nu ses vi inte på två veckor!! sen gick jag tillbaka till dom andra och spenderade hela kvällen ute och det kom fler och fler. sen började det bli kallt ( runt 11 tiden ) så jag linus och oscar gick hem till mig och satte på någon läskig skräckfilm.


FREDAGS










en blandning

har så mycket blandade känslor just nu, både bra och dåliga.
jag sitter här och äter godis, vilket jag verkligen inte borde, jag borde inte äta massa skit och sedan ligga och sova bort halva dagen. jag hatar mig själv just nu för att jag inte gör något åt det, jag borde träna!! speciellt nu när man inte har idrott på mer än 10 veckor, det är hemskt att känna såhär. jag hatar att må såhär och det är bara jag själv som kan ändra på detta men orkar jag? nej! men nu ska jag ta tag i detta för såhär vill jag inte gå runt längre och såhär vill jag inte känna och tycka om mig själv.
sen måste jag bara säga att jag är så otroligt glad och stolt över mina vänner. jag älskar dom så himla mycket. vi finns alltid för varandra och stället alltid upp, vad skulle man gjort utan dom? jag tror faktiskt att jag har världens bästa vänner, det finns inga bätte, och jag har fått chansen att få dom alldra bästa!



låten får mig att tänka på allt, lyssna!

home again

har varit i malmö idag. åkte med pappa och maja till saab. där vad även marcoolio, han sjöng o.s.v
efter vi varit där åkte vi vidare till svågertorp handlade det vi skulle handla och tog oss även vars en glass.
nu är jag jätte trött och tänkt nog lägga mig och se lite tv, eller sätta på " a double shot at love whit the ikki twins"
hör av mig senare och berättar om fredags kvällen och lördagen. puss så länge!

fredag

skolavslutning i skolan, var där klockan 10:00 och kollade vipans konsert eller vad man ska kalla det?
lägger in några bilder. har många fler men orkar inte lägga upp alla.








efter skolavslutningen åkte jag och krissy hem till linus där emil t också var. dom hade lagat wook så vi fick också mat. jag och emil gick och valde film, det blev roadtrip. efter den somnade jag och emil, linus var där uppe och krissy låg och kollade på vänner. senare kom pappa och hämtade mig & krissy så körde vi henne hem först.


sleep tight

jag har haft fullt upp enda sedan jag skrev här sist och är nu jätte trött. därför ska jag sova ut ordentligt imorgon och bara ta det lungt. och då ska jag ägna mycket av min tid till att blogga. så vi hörs då.

sommarlov?

förlåt för att jag inte hunnit blogga. har varit det sista denna veckan nu så det har varit väldigt stressigt. i onsdags hade jag mitt sista prov i datorkundskap där jag fick MVG och fick också det i slutbetyg. på kvällen var jag på min första student, hos min (halv)kusin alexandra. kanske hittar några bilder senare och lägger upp, vi får se! och igår var jag på entré med emelie, frida och krissy och senare på centralskolans kabbare och idag har skolavslutningen ägt rum och snart blir det avslutningfest! det kommer mer bilder och info senare. känner mig stressad.. som vanligt!

min avslutningsoutfit.

skolavslutning

just nu sitter jag såhär. rosett i håret, lockat hår, vollangklänning och klackar på mina fötter, hela outfiten får ni se senare för nu ska jag gå till bussen.

fhjd#fn!

ÅHHHHHHH! jag är så himla arg. vaknade och kollade vädret.. REGN OCH STORM! kul? NEJ!!! kul att gå i klänning,klackar o.s.v i detta väder. varför kan det inte bara vara sol i sverige för en gångs skull? :O

always

för mycket att göra på för kort tid.
godnatt!

orken är slut

jag orkar inte uppdatera idag. gör det imorgon istället. pusspuss

oh, baby its a wild word!

dagarna bara går och går.
hade idrott idag, började med att springa 2 km. sen hade vi friidrott. men ingen vanlig utan någon sorts klasskamp kallade hon det för. vi hade tre stationer, kula, längdhopp och 60 meter. man hade två försök och skulle hamna så nära varanda på både försöken. och så långt det var mellan fick man i poäng och skulle därför ha så lite så möjligt. alltså om man först kastade kula 5,30m och nästa gång 5,70m då fick man 40 poäng. och jag plockade hem minst poäng och vann hela. lite skoj :)
hade även min sista engelsk lektion idag, så himla härligt och skönt. aldrig mer engelska!
nu ska jag gå och sätta mig framför TVn och slappa, ska försöka att inte somna, och klockan åtta ska jag se Paris Hilton, my new BFF.

kisses!

trött?

jag vaknade för en halv timme sedan och fick panik, tänkte klockan kvart i ska jag gå till bussen och det är endast en halv timme dit. så jag for upp från sängen och slängde i mig en macka och fixade mig. när jag nu satt här nere och kollade på väckarklockan för att stänga av alarmet märkte jag att jag sattit på alarmet en timme försent och därför försovit mig, men så kollade jag klockan ett antal gånger och såg att jag inte alls försovit mig, utan jag var en timme för tidigt. så nu ska jag lägga mig i sängen igen och sova ca en kvart.

Knockin' on Heaven's Door

är ny duschad och har nyss sattit mig i sängen med datorn brevid, och en filt över benen. har tagit fram några gamla starlet tidningar som jag ska läsa och sammtidigt fila mina fötter och smörja in dom. min ipod toutch håller även på att laddas och datorn spelar musik.
mamma har även fixat mina naglar idag. sist när vi var på entré handlade hon ett kit med olika saker till naglarna. det var som en fil som gjorde naglarna glansiga utan något nagellack och ska hålla i 2 veckor. den stora frågan är, funkar det? det får vi se om två veckor.

?

jag har varit i skolan, kollat tv, sytt och diskat.
och nu mår jag illa, har ont i magen och kallsvettas så jag går och lägger mig!

let's play some music

Flo rida - Rewind
 

Flo rida - Mind on my money


Flo rida - Suger
 

Jibbs - Chain hang low
 

Eminem - Crack a bottle

kisssses

nu har jag plockat undan, dammtorkat och dammsugat huset. får se vad som händer nu. sy, fixa mitt rum, träna.. how knows?

one step

är själv hemma nu. så nu ska jag fixa lite här hemma så blir mamma glad när hon kommer hem igen.
men får se hur det går eftersom jag har träningvärk i låren =(
uppdaterar mer senare. kisses and hugs!

skrylle

kom nästan precis hem från skrylle. sprang en runda på 5 km. sen lämnade vi filmerna och körde vidare till citygross.
det var då jag,mamma,pappa,anna-johanna och gunnel. när vi kom ut hände lite saker så jag och anna-johanna fick gå hem. men det gick bra det också. snart ska jag gå och duscha för runt 17/17:30 kommer familjen Nilsson, Mormor&morfar, anna-johanna och gunnel. vi ska grilla och äta massa gott.
pusspuss.

bild från simrishamn. jag och anna-johanna!


lördag

låg och somnade till the house bunny igår, så imorse när jag vaknade runt 10 satte jag på den igen.
sen gick jag upp och åt frukost och kollade äntligen hemma och rent hus.
nu har jag precis fixat mig,eller klätt på mig iallafall och inväntar nu gunnel och anna-johanna. så ska vi åka till skrylle.
hörs senare.

bjuder på en gammal bild på mig, anna-johana och maja!

godnatt!

idag har jag varit rätt så aktiv med att fota. jag,mamma,pappa och maja körde till entré runt 18-tiden.
gick mest runt där och tittade. min pappa älskar att bara köra runt så det gjorde vi i malmö efteråt. vi kom till någon lekplats där maja ville leka. och det gjorde vi alla.haha! man växer nog aldrig ifrån en viss barn ålder. men iallafall sen körde vi vidare mot hamnen o.s.v. efter det körde vi hem igen och då var klockan lite efter 8a.vi mös lite framför TVn med godis och sen körde jag och pappa till nöjes och hyrde film + handlade slush ice. när vi kom tillbaka satt natha på mitt rum och väntade och vi gick ut. hamnade på james och väntade på lizette,sen gick vi tillsammans hem till mig.satt bara och snackade & sedan skulle max komma.så vi beslöt oss för att baka kladdkaka. klockan halv 12 på kvällen/natten. sen kom max och vi överraskade honom med den fina kladdkakan som vi hade ritat och skrivit på. det som stog på den fattar endast dom som var med eller har hört talas om det. runt 1 stack dom hem och nu ska jag sätta på " the house bunny"







G O D N A T T .

gårdagens klädsel


jacka -tippy
jeans- vero moda
brun tröja - HM
vit tröja- ?
gladiator skor- håkanssons
väska- från stockholm
halsband- från pernilla,johan,lovisa och jonathan.

feel it.

har inte hunnit vara inne och uppdater eftersom de två senaste dagarna har jag somnat direkt efter skolan och inte vaknade förän runt 19 tiden och då har jag inte haft tid med datorn.
inatt har jag även sovit hos mormor och morfar, lite omväxling.
idag har jag redan varit i skolan, mellan 08:45-09:00 kändes det lönt? en kvart.
men vi var tvugna eftersom vi hade läxförhör i svenska om de grekiska gudarna. sen de andra 3 lektionerna var håltimme. men vi klagar icke. gårdagens outfit kommer snart/senare

ointressant

idag har jag inte kunnat uppdatera för mitt internet har inte riktigt fungerat. så istället har jag tömt hela garderoben (eller halva sidan) och sedan vikt in allt snyggt igen. för er som känner mig vet hur nogrann jag är med sånt.. har alla mina kläder uppdelade i olika "våningar" som börjar med linne,t-shirtar,långarmade + tunikar och sist jeans,kjolar och shorts och det ligger även i färger! haha patetiskt eller hur? har även vikt mina underkläder. ja jag viker mina underkläder med. haha. har även sorterat lite bland mina smycken. nu har jag precis duschat och smörjt in mig med DOVE'S body loution. och nu ska jag upp och kolla om jag hittar något att tugga på eftersom jag inte ätit något än idag.
jag är tillbaka efter klockan 21 för nu ska jag se, Paris Hilton- my new BFF.
återkommer senare och då svarar jag även på kommentarerna jag fått.

dagens outfit



godmorgon

.. sitter och pyjamas och har bara sminkat mig och om 25 minuter ska jag gå till bussen,men ändå känner jag mig inte stressad. än iallafall! första lektionen är idrott och där ska vi ha brännboll.
nu måste jag gå och prova ut vilka skor jag kan ha.. eftersom jag har ett jätte stort sår där uppe vid sidan precis innan tårna så har jag lite problem men att använda skor. så jag får se vad som går, för är inte direkt sugen på att gå med flipflop.
ha en bra dag!


lomma bilder från i fredags


linn(jag), lundgren, timmy, oscar



dagens klädsel




L to the Love

vad händer idag då? jo, jag tänkte mest ta det lungt. fixa lite på vår power point. med vår menar jag min,lizette,kim och toms. även göra lite skönhetssaker tänkte jag. är rätt så trött på solen just nu. för varje gång jag går ut och lägger mig i solstolen går den i moln. nej nu ska jag gå och göra lite nytta och måste även nämna att klockan 20:00 börjar momy's boys.
mer inlägg kommer senare, även med bilder!

RSS 2.0