massage

idag på idrotten hade vi massage, det var riktigt härligt. Med oljor och allt, Vi arbetade 2 och 2. Jag och Lizette! vi hade massagebänkar som vi fick ligga på och så gjorde vi olika massage tag.

invigning

har fått en ny plattång som ska invigas nu, annars älskar vi skoldagen imorgon 10:25-11:15.

åh.

har verkligen inte haft tid att uppdatera, ny vecka nu, nya andetag, ny start och veckan har faktiskt börjat bra. Får hoppas det håller i!! Igår var jag i skolan mellan 8:20-13:30, Fick tillbaka psykologi provet och jag blev godkänd. På dagen åkte mamma och pappa, dom skulle till Halmstad och bo på hotell eftersom mamma fyller 40 idag. Så jag och bror var själva hemma tills idag, Jag gick ut och mötte Frida en stund för att snacka och senare kom Krissy och bara ett tag efter stack jag hem för att min emil skulle komma, Och det var verkligen på tiden två veckor sedan vi var innan dess, Det blev Svenska Hollywood fruar och O.C och såklart en massa mys. Runt 12-tiden drog han sig hem och jag somnade nästan direkt, Vaknade vid 4:30 och gick upp och la mig i mamma och pappas säng, får passa på när dom inte är hemma att sova där. Idag har jag varit i skolan mellan 10:15-14:25, Efter skolan kolla jag något avsnitt O.C sen gick jag upp och lagade mat tills mamma och pappa skulle komma hem, Blev kyckling filé, Kroketter och berarnise sås. Åt middag sen kom Lizette för att gratta mamma och gav henne en flaska vin, Vi gick ner och snackade lite sen hade pappa en visning på deras köp, haha! Telefonen ringde och mamma gick iväg och snackade då såg vi Frida,Krissy,Tessi,Emil och Max utanför fönstert så dom smög in och satte sig i soffan och när mamma gick förbi blev hon helt chockad att alla vi satt där, Vi sjöng för henne sen blev det tårta,kakor,kaffe och läsk. Klockan åtta började Idol och när det slutade begav alla sig hem.

Ni kanske fattar varför jag inte hunnit uppdatera? haha.

40 år.

Grattis älskade mamma på din födelsedag, glöm aldrig bort att jag älskar dig!


:(

Tog med hunden och sprang till knästorp och tillbaka idag, sen har jag duschat,suttit lite vid datorn och kollat på O.C, vill bara att tiden ska gå..Men blir nog att jag går och lägger mig nu, inte min dag idag!

Mutch to do

har nyss kollat O.C, är som sorgligast just nu. Tyvärr! Igår hade jag fullt upp därför jag inte bloggade, Först fixade jag lite i mitt rum, sen åkte jag in till Malmö med Pappa och Maja och kollade på Bio, G-force 3D. När den slutade åkte vi hem och nästan direkt gick vi hem till mina kusiner där vi skulle äta och jag kollade på She´s the man som gick på 5an, Klockan 8a när den slutade gick jag ut och mötte Lizette så gick vi mest runt här och sen körde mamma oss till Lomma, Så gick vi till fest/chill krök, Vid halv 1 gick jag och lizette till busstationen och halv 2 gick bussen till arlöv, på bussen träffade vi även Rebecca och Ellen. När vi kom till arlöv gick inte bussen förän 02:40 så vi fick sätta oss ner och vänta tills den kom.

fredag

vaknade sammtidigt som jag skulle gå till bussen idag så fick snabba mig och jag hann. Hade vanliga lektioner idag och slutade kvart i 2, Så kom min älskade pojkvän och hämtade mig,tessi,krissy och sara så vi fick schyss hem,släppte av dom på bråhög sen körde han mig hem. Tack älskling (L). Nu har jag precis rakat mina ben och nu väntar jag på att maten ska bli klar.

tonight

stack in till malmö vid 4a med pappa och hjälpte han med lite saker, sen när jag kom hem åt jag och tog en snabb dusch sen gick jag hem till lizette och umgicks med henne resten av kvällen, sen kom pappa och hämta mig där lite över 10 så körde vi ut till mcdonalds och drack milkshake, nu ska jag sova för imorgon ska jag till skolan.


the last day

Godmorgon, Sista dagen hemma nu. Ska till skolan imorgon och det känns faktiskt rätt skönt att få komma hemifrån. Väntar på att klockan ska bli 11:20 så jag kan få äta frukost, (får ju inte äta på en timme när jag tagit tabletterna).

NYTT I GARDEROBEN

fått lite nya kläder av mamma idag, En lila bolero (stavning?) och en svart tunika med lite strass på ryggen.

den lila boleron, ni kan ju dock ignorera min övriga klädsel.



och den svarta tunikan, Fram.

Bak.


school

Har precis kommit hem från skolan, Fick åka dit och skriva ett prov idag mest för att slippa göra allt på en gång sen. Ska ta och lägga mig och se The Hills nu tror jag.

..

ännu en heldag framför tvn, Har inte mer att säga och vill inte tråka ut er så jag återkommer när jag har något att säga.


allt ska alltid va efter dig och dina åsikter,


its hard

har skrivit lite om Psykologin nu, det är verkligen svårt. Nu ska jag bädda ner mig och se the hills och äta några choklad hjärtan som jag fått av emil, <3
hörs senare!


IT´S BLACK.


boring

Vaken är jag men pigg kan man inte direkt säga, Vädret har blivit dåligt nu igen. Men det gör faktiskt inte mig något för jag ligger bara inne, Just nu väntar jag på att klockan ska gå, för om 20 minuter får jag lov att äta, så då ska jag ta frukost sen ska jag lägga mig och se The hills.

<3


mycket på en och samma gång

Är hemma från vårdcentralen nu, Och jag har öroninflamation så nu går jag på pencilin, fick även andra saker mot halsen o.s.v. Men skönt att veta nu vad det är och att jag får tabletter för det, Så nu ska jag bara bli frisk också. Men får inte lov att gå till skolan på några dagar till. Så nu ska jag vila lite sen ska jag plugga lite matte, mest så jag inte hamnar bak och sen kommer tessi med min psykoligi läxa som jag har prov på i onsdag, åhh.

ipod

har nyss fixat lite ny musik till min ipod touch, Nu ska jag bara få in låtarna i den också. Får nog fråga min bror om det, haha. 2 timmar kvar, ska ta det lungt framför datorn ett tag till sen fixa mig lite.


äntligen?

Har en tid på vårdcentralen 13:15, Det har varit en jobbig natt. Kliat i halsen så att jag har varit tvungen att hosta hela tiden och det har gjort jätte ont, men idag ska jag äntligen få reda på om det är något. Hör av mig senare!


taylor swift - you belong with me

tomorrow

Godnatt! imorgon ska jag besöka vårdcentralen tror jag och undersöka vad det kan vara för fel på mig.

Sunday chill

en härlig söndags outfit, Ja tack! har faktiskt en sån i lila men gillar inte riktigt att benen är så vida. Annars är dom riktigt härliga.

somebody kill me? ahh

Jag får panik! små kryp flyger runt i mitt rum och det är bara så jävla irriterande, Det är varmt, Jag har inte varit ute på några dagar, Ja allt är ett stort helvete!

08:58

Godmorgon, Sitter här och tappat rösten har jag, Hostar och ont i öronen har jag också. Detta är rent ut sagt ett helvete och jag är så jävla trött på det. Imorgon blir det antagligen vårdcentralen, Åh en hel dag kvar!! Just nu vill jag bara vara frisk och träffa mina saknade vänner och pojkvän, Men..jag får vänta och tänka att när jag äntligen blir frisk så är jag frisk och då kan jag träffa dom.

lång film

har nyss kollat klart på Freaky Friday som gick på 4an. Är fortfarande själv hemma, Resten av familjen är på kalas. Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra, Kolla vad som kommer på TVn antar jag.

asos heels


help

jag är så jävla trött på soffan och tvn just nu, har legat där sedan onsdags nu och jag kan ju alla reklamer utantill nu nästan. men vad ska jag ta mig till? :(

time after time

Det blir en dag i soffan idag också, För stunden igår kändes det bättre och som om att jag skulle bli frisk men sen gick det ut i örat istället, Vilken smärta så jag fick ta tabletter sen låg jag i mammas knä och hon kliade mig på pannan så somnade jag där, Vaknade sedan vid 1 och gick ner och la mig i min säng och idag har det inte blivit så mycket bättre, halsen är dock bättre men det är mest hosta och öronen nu, Och i ena örat är det som ett lock, precis som när man fått vatten i det, Men det försvinner inte. Vidare till soffan nu..


idag hade jag velat bära detta


aj

Ligger och kollar TV med mamma ikväll, Har nyss fått jätte ont i mitt öra, vet inte vad det kan bero på? känns som om jag har fått vatten i det för det är sånt tryck men det gör mycket ondare. Just det, När mamma kom hem idag hade hon handlat en kavaj till mig, gissa om jag blev glad? nu ska jag fortsätta se tv tills det inte kommer något bättre för då ska jag sätta på en film.

fredag

har nyss tagit en dusch, det var riktigt härligt. Känner mig faktiskt bättre iallafall tills jag börjar svälja och hostan kommer. Men det är iallafall på bättringsväg. Ska nog ta på mig något om en stund och gå ner och hyra film med mamma eftersom det blir ännu en inne-tv kväll, typiskt när annat var inbokat. Får hoppas att allt blir mycket bättre tills imorgon annars vet jag inte vad jag ska ta mig till om jag måste spendera ännu en kväll inne när jag har annat jag kan göra. Hör förmodligen av mig mer senare här.

:(

nu ska jag gå upp och lägga mig i soffan, är så jävla trött på detta just nu :( gör mig frisk!!

2 önske outfits

två likadana jeans till 2 olika outfits.

 

Jeans från Top Shop


bild till vänster:

I <3 my boyfriend Linne från Forever21

Skor från Top Shop

Ring från Forever21

 

Bild till höger:

Pälsväst från Forever21

Skor från Din Sko

Smycken från Forever21


ge dig av

Jag är fortfarande sjuk, Men det är påväg att bli bättre, Eller så är det tabletterna just nu men jag hoppas på det bästa för detta är ett helvete. Jag hatar det!! vi hörs senare

mtv

har legat framför tvn idag också, vill bara bli frisk är riktigt trött på detta nu :( . Jag har bland annat kollat på MTV music awards 2009, Såg några av Lady Gagas outfits och jag gillade inte dom alls. Ska fortsätta se TV nu igen, hemskt tråkigt men inte mycket annat att göra.

lady gagas outfits.

i hate it


jag hatar att vara sjuk! har prov imorgon i Social Psykiatri och jag försöker plugga men inget fastnar.

snygga HM nyheter


godmorgon

vaknade imorse och hade tappat rösten totalt och min hals gjorde fortfarande ont så jag blev hemma från skolan idag så detta skitet snart kan gå över. Sitter och dricker varm choklad med honung i men börjar bli lite smått hungrig eftersom att jag trots allt inte har ätit på ca 24 timmar. För jag vill inte utsätta mig själv för den smärtan att svälja maten. Hoppas alla får en mycket bättre dag än jag.

romantiskt är bra

dagen har jag spenderat framför TVn. Kollat på en massa olika program, både bra och dåliga. Kollade även Bachlorette, Inget program jag följt utan kollade bara idag då dom gick tillbaka och kollade vad som hänt efter programet. Bilden nedan är från programet när Matt Grant friar till Shayne Lamas. Riktigt gulligt han hade gjort det, Ja jag är den romantiska typen (a)..


sick of this

just nu mår jag skit! det är halsen som krånglar. Egentligen är det att svälja och snacka som är problemet, svider jätte mycket. Så har tagit mig ett glas varm choklad nu med honung i och har även halstabletter som jag får leva på just nu. Ska lägga mig och vila lite nu så vi hörs senare, Ska även försöka göra en ny header senare.

good night

jag har fått jätte ont i halsen, kan knappt svälja. Snällt av älskling att köra in om hjärup och handla halstabletter innan han kom hit. Har myst med emil som sagt ikväll till 2 filmer. Nu ska jag snart sova eftersom jag ska upp vid 6 imorgon, kommer aldrig orka.

if today never come

spenaderade hela min gårdag tillsammans med Pamela. Va lite hos mig, ute och sen 10 i 11 gick hennes buss hem. Och idag ska jag äntligen få träffa min pojkvän.

jag och pamela. <3


sämst bild på mig men var inte berädd


i got a feeling

det brukar ju aldrig gå som planerat, och det gjorde det inte för mig igår. Sa ju att jag skulle ha lite myskväll men pappa drog med mig till lomma och kävlinge sen påvägen hem hämtade vi lizette och pappa lämnade av oss på mcdonalds, vi satt där och snackade och åt lite sen gick vi hem, när jag kom hem satte jag i en film och satt lite framför datorn, Skolan idag har gått lika fort som alla andra dagar, ska plugga lite matte nu sen fixa mig och senare kommer pamela.

mys söndag

har spenderat min dag med frida, mest framför TVn. nu ska jag gå upp och äta pizza tror jag, har jätte kramp i magen så får se hur det går. resten av kvällen ska jag bara spendera hemma, helt ensam. så jag ska ta på mig myskläder och göra det mysigt framför TVn.

generöst?

Bild från Obs. generösa föräldrar jag har va?

härlig start

Godmorgon. Ja det är väl fortfarande morgon. Jag vaknade halv 10 idag. Tog på mig,åt en macka sen stack jag ut på en jogging tur till knästorp och tillbaka. Nu ska jag ta en dusch sen närsomhelst kommer nog lille Johan hit för vi ska passa han ett tag.

hej?

har inte gjort så mycket idag faktiskt, har mest legat i min säng, sen varit hos min morbror en sväng och en snabbis på obs också med mamma och pappa, sen nu har jag fixat lite i min garderob, städat och duschat, nu blir det nog att jag sätter på en film och går och lägger mig.så otroligt rolig dag va? nej.

that party last night

bilder från mattes grillfest igår.





 


linn och lizette


lyckat

jag är helt slut idag, har inte rest mig från sängen än och får se om jag ens gör det idag. kom hem någon gång mellan 1 och 2 inatt var ju hos mattias på grillfest igår.

HJÄLP

kvällens klädsel kanske? men tror jag bytar ut klänningen för den sitter rätt tajt. nu har ni iallafall bild på den nya klänningen.


always something wrong

sitter här nu och har lyssnat lite på depp musik,varför vet jag inte man behöver nog bara göra det ibland, men nu satte jag på lite andra låtar och jag får hoppas mitt humör går upp. har inte blivit mycket bloggat. I onsdags sov jag hos min älskling emil, tog det lungt sen hela torsdagen och vid 7 körde vi till staffanstorp,så körde han och danne mig och lizette ut till mcdonalds där vi mötte krissy, vi åt lite sen gick vi in mot centrum, lämnade först krissy sen gick jag och lizette en sväng och bara snackade, vid 9e drog vi hem till mig och jag duschade sen satte vi på stockholm buggie och vid 1 gick vi och la oss, lite över 6 ringde klockan imorse och vi gick och fixade oss och tog oss sedan till skolan..

jag tycker om min emil.

lill lördag

skoldagen gick lika fort som alla andra dagar, första lektionen var inställd och dom andra har inte varit så ansträngande heller, hade idrott sista lektionen där vi orienterade, var riktigt varmt!! blev hemkörd av tobbe efter skolan tillsammans med lizette och krissy, väldigt snällt av honom. nu har jag precis duschat och rakat benen o.s.v sen ska jag fixa klart mig nu sen sticka ut en liten sväng och senare kör pappa mig till emil så ska jag sova där inatt, är ju ledig imorgon, så vi hörs imorgon. PUSS!

trime roade sig med att fota i bussen imorse,

when the sunshine comes

har varit ute med lizette och gått ikväll, snackade om lite allt möjligt och bara gick. mysigt och skönt! när jag kom hem duschade jag och nu ska jag gå och kamma ut håret sen läsa igenom omvårdnaden lite. imorgon börjar jag redan 8:20, orkar verkligen inte stiga upp klockan 6, men får tvinga mig upp och jag hoppas på härligt väder imorgon också.

outfit bilder


outfit för igår kväll

.. och dagens.


kort dag

 har varit en kort skol dag idag 10:15-13:20, ändå känner jag mig helt slut, men vädret är underbart idag. Nu ska jag gå upp och kolla lite tv och vila mig så jag orkar plugga sen, har lite omvårdnad tills imorgon. vi hörs senare, och jag ska lägga upp bilder med.


godnatt!

emil körde nyss mig hem, har varit hos han en liten sväng ikväll och myst i hans nya säng (ja han är sån wannabe mig), nu ska jag lägga mig och försöka sova tänkte jag, men det ska bli skönt med lite sovmorgon imorgon, börjar inte förän 10:15, Hörs imorgon


7 september

uppdaterade inte mer igår eftersom jag, ja JAG körde till emil igår runt 9e tiden, körde ju dock med pappa och morfar,var där och kollade på filmen på 3an, sen kom pappa och hämta mig lite innan 12, Började skolan 8:50 idag och slutade lite efter 1, skulle egentligen slutat 5 över 3 men eftersom vi slapp lite lektioner flyttade vi fram redovisningen i svenskan, gjorde redovisningen då som sagt idag och han hann att snacka med oss också om den, han tyckte det var bra och jag fick ett klart VG, och det var det högsta man kunde få i denna uppfiften. sen tog jag bussen hem och somnade ett tag efter jag kommit hem.

next

jag har fikat med mamma och anna, fixat mina naglar, tränat och duschat, även kollat mitt stora feta grekiska bröllop, Nu ska jag snart äta lite sen se victorias secret fashion show sammtidigt som jag ska plugga in svenskan. När jag ska klä mig kanske jag tar på min nya klänning också och fotar så ni kan få se den.

the day

tur att jag har så härlig mamma, hihi. Nu håller jag på att leta efter Orienterings symbolerna till en läxa i idrott, det är inte så lätt som man tror. Sen ska jag även plugga in min svenska som jag ska ha redovisning i imorgon, ska snacka om märket Chanel. Annars idag ska jag inte göra så mycket, vädret varierar, just nu har solen kommit fram, Får se hur lång tid pluggandet tar. Tv3 har massa bra idag också.

Tänkte se Mitt stora feta grekiska bröllop, Victoria Secret Fashion Show, Top model 12, Ensam mamma söker och Kärleken checkar in, TV-nörd idag.


120 säng.

igår fick jag även en ny säng, hade bara en liten 90 säng innan men nu har jag fått en 120, mycket härligare, I like!

1 månad

hade en månad med emil igår, fick rosor och en ask choklad, tack älskling. Vi kollade först lite på Forest som gick på 4an sen gick vi in på mitt rum och såg någon skräckfilm istället, Sen stack han vid 1-tiden eftersom han skulle upp och köra idag.

Style by Stars

finns en sida på nätet, StyleByStars som designar sina kläder efter kändisarnas.


10:30

Godmorgon.
Väntar på frukost just nu, pappa är iväg och handlar bullar. Vädret är OK idag, inte varmt men ändå inte regnit men det blåser.. NU ska jag som sagt vänta, hörs senare.

bättre lycka nästa gång.

jag är för trött för att blogga just nu, så jag ska sova sen imorgon är det söndag och då ska jag försöka uppdatera jätte mycket, med både bilder och text. godnatt

hel dag

sitter här ny duschad i min säng just nu, vädret är lite sisådär,tyvärr. Igår hade jag fullt upp och hade inte tid med att blogga. Skolan slutade klockan 14:00 så åkte jag och krissy till Nova Lund. När vi kom dit och krissy hade fått pengar såg vi Max och Erik så vi gick med dom en stund men sen tog dom bussen hem och jag&krissy fortsatte, Det blev en klänning för min del, kommer nog bild senare men inget jag lovar. Var hemma vid 6 igen och då fixade jag mig direkt, stack till bråhög och mötte lizette och jessica sen till busstationen och mötte krissy och hampus. Vi gick hem till lizette och satte på 17 again och när den slutade kom natha så gick vi till basketplanen vid skåningen och mötte resten av folket, gick till nöjes ett tag efter sen runt halv 12 drog jag och natha oss hemåt. Jag satte på wild child och somnade nästan direkt.

nytt mode?


max och erik på gina tricot.


#

när lusten tar slut orkar man inte längre, ingen mer bloggning idag. orkar inte.

lund

skola mellan 09;30-11:10 kändes inte riktigt lönt menmen, redan hänt rätt mycket idag, berättar kanske senare. om en halv timme ska jag ta bussen till nova. hör av mig när jag är hemma igen.

smoothie



sen kom mamma hem med Take Away, China box.


black and white

har nyss fixat mina naglar och innan dess var jag ute med hunden, slutade tidigt idag så jag har pluggat lite och kollat TV, nu tänkte jag gå och göra smoothie för hittade massa frysta bär i frysen.

dagens klädval.

oanvänt till använt

eftersom vädret inte blev så varmt idag kunde jag inte använda mina shorts som jag gjorde av ett tar långbyxor jag inte använde mer, men här är iallafall bild på dom. jag tycker dom är ur snygga!

hej och hopp

ändrade planer idag, så nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra..
har iallafall varit i skolan mellan 8:20-12:00. LAAATER!

sweet dreams

nu har jag fått allt gjort idag som var tänkt:pluggat,städar mitt rum+toaletten,duschat,rakat benen,fixat mina gamla jeans och fixat mitt hår. Så mycket man hinner göra om man bara har viljan till det, Klockan är snart 22:15 tänkte gå och lägga mig om ett tag eftersom min klocka ringer 06:10 imorgon, Och jag hoppas att det är fint väder när jag vaknar för jag har redan tagit fram kläder, men varför skulle jag få tur? hm, vi får se.. sov gott.

två outfits



schools out

känns riktigt skönt denna terminen att inte sluta för sent en enda dag, idag var jag i skolan mellan 10:15-14:20. Resten av veckan är också rätt skön slutar 12:00,11:15 och 14:00 de sista tre dagarna nu. Läxorna har också börjat trilla in nu, dock inte för mycket än sålänge. Nu ska jag bara ta det lugnt lite sen göra lite nytta i bland annat mitt rum. så vi hörs senare när jag har något att komma med.


en dag i taget


har varit rätt stressig dag, var i skolan mellan 8:50 - runt 14:00.
när jag kom hem vilade jag mig lite inför kvällen och gick sedan upp och åt, klockan 5 kom min faster och hämtade mig och vi körde till malmö till willy's, Skulle med faster dit idag och hjälpa till att inventera och tjäna lite pengar. gick bra och tog ca 3 timmar, sen kom Emil och Kim och hämtade mig så körde dom mig hem, vi satt och snacka lite innan de stack hem. Nu ska jag sova hade jag tänkt, ögonen drar ihopa sig. Godnatt!

RSS 2.0