stå ut

så, nu är det slut i malmö vilket är tråkigt eftersom vi hade så himla kul. men bilder ska jag bjuda på och berätta lite också. men nu har jag annat att göra så jag kommer med det senare.

nya ica reklamen

haha i den nya ica reklamen härmar dom kända bloggare som gör videoinlägg.. haha.

malmö arena

Nu har jag och sara fixat oss, eller hon håller på att platta klart sitt hår. Vid 3 blir vi hämtade idag också och natha kommer hit tills dess och frida ska vi hämta på vägen. Va på arenan igår ju och hjälpte till som värdinnor det var verkligen kul och idag ska vi göra samma sak.

jag och sara på arenan igår i pausen dock.

ny header

har gjort en ny header, dock fick jag förminska den därför den är sne men det får jag fixa senare för nu har jag inte tid med det :)

några dagar

försökte ringa barnmorskan i en timme, helt omöjligt man kommer ju aldrig fram och man hamnar inte i kö heller så jävla idiotiskt. Solen tittade nyss fram, Ska snart gå och fixa mig orkar inte riktigt ta mig upp från soffan än men Sara kommer med bussen runt 2 tiden så hon måste mötas upp då så hon hittar. Sen ska hon stanna här till onsdag. Kommer inte hinna uppdatera mycket nu förän på onsdag för idag och imorgon ska vi hjälpa till på arenan i malmö. Men jag återkommer

emil<3 my heart..

new york style


kaos

åhh. är uppe i tid idag iallafall, har försökt ringa barnmorskan i 25 minuter nu..jag kommer ju aldrig komma fram hopplöst!

i dont know

nu har jag tränat,solat och duschat. Just nu sitter jag med face mask i ansiktet ska tvättas bort om 10 minuter och efter det ska jag rengöra mina sminkborstar, sånt som måste göras ibland och sen ska jag måla mina tånaglar. Klockan nio börjar bröllopsfixaren på 3an.

söndag

har nyss gått ner till nöjes och lämnat filmerna med mamma och roman. Var även inne om på konsum och handlade lite. om en halv timme börjar en film jag tänkt se.

fashion


boooring

har så fruktansvärt tråkigt..massa filmer på TVn men inga bra som jag kan se medan jag väntar på emil.

...

03:53-i cant sleep

kläder

julaftons outfit.


julafton i bilder















träna

ska lägga upp bilderna från igår också men först ska jag träna. Så ni får ta en titt på mina julklappar sålänge! blogg.se är väldigt seg för stunden så får hoppas den blir bättre till sen så det inte tar lika lång tid att ladda upp de bilderna.

julklappar



shower cream,body cream och duschpeeling från filip & freja


nagelsätt + pengar från carina & ian


halsband + läppglans från Emil

Peeling och Shower från Emils Familj


byxor + halsduk från farmor

rakskum,örghänge,armband,skor+pengar av Familjen


fick mer men orkade inte fota allt.
tack för allt.


its over

då var denna julen över, och imorgon bjuder jag på en massa bilder. Sov gott

GOD JUL

har nyss kommit hem från min pojkvän. Igår va jag iväg och handlade med mamma och pappa på obs och i malmö hela dagen. Fick köpt de sista julklapparna. När vi sedan kom hem stack jag in i duschen sen fixade mig och så körde pappa mig till emil. Vi körde till statoil och handlade godis och såg filmen jag hyrt Baksmällen och lite annat. Gav varandra julklapparna också, tack darling. Och hoppas du blev nöjd med dina också?..Sen kom pappa och hämtade mig idag och så fick jag julklapp av hans familj också, tack<3
Nu ska jag kolla lite bloggar sen får jag väl ta och fixa mig. Vet inte vad jag ska ha på mig än.
God Jul.

hotie


nyss gjort varm choklad med grädde på toppen, ända gången jag äter grädde.

mys

har raderat rätt mycket gammalt skräp nu, har tagit bort massa onödiga bilder som legat och tagit plats på datorn och även några inlägg.
Sitter nu i soffan och myser framför tvn med mina kusiner. Maja sover dock men Albin ligger lutad mot min axel.

snabb bloggning

frida har nyss stuckit. Har varit med henne ikväll och så åt hon här också. Nu börjar filmen på 5an som jag ska se. Skriver mer sen om jag har något att blogga om.

äntligen

åhh. älskling present har kommit!! det var på tiden.

hot hot hot

från bianco


vågligt

rätt vågat att bära såna byxor men om man ser det ihop med outfiten är det faktiskt rätt snyggt. tycker dock att dom hade kunnat skippa fickorna.

tisdag

Godmorgon. Igår kväll kollade jag filmen bedtimes stories med mamma sen efter det somnade jag för va riktigt trött. Idag ska jag försöka komma iväg till Obs en sväng, men vi får se hur det blir med det..Nu blir det iallafall frukost och ni som smsar och att jag inte svarar så är det för att mina gratis sms har gått ut!

mix

en snabb blandning av lite prylar och ös på med massor av smycken!

 


#¤%&/(

jag är så jävla arg just nu!! min pojkväns present har inte kommit än den skulle kommit för cirka en vecka sedan. Och det finns heller inget telefonnummer till dom bara mejl. Det är bara så jävla sjukt att dom inte ens kan hålla de dagarna som det sägs. Hur fan ska man kunna beställa julklappar på internet när dem inte ens håller antalet dagar som sägs?? Idioter!!

måndag?

Åt frukost med min kusin Ian,faster,farmor och bror idag. Dom kom hit med bullar. Tro det eller ej men jag är helt sugen på att storstäda mitt rum. Är jag sjuk eller? haha. Iallafall så hoppas jag på att min pojkväns present kommer idag..Annars vet jag inte vad jag kommer göra. Ahh!!


önskelista

nu har även jag gjort en önskelista har inte kommit på något jag direkt är i behov av iår men fick komma på lite saker iallafall.

en hund det ska vara en liten hund som man kan bära på och mysa med i sin säng utan att den ska ta för stor plats. Ras:papillon

pengar något man alltid är i behov av och istället för att få massa saker man kanske inte har behov av kan man istället köpa det man själv vill

Platt Tv

en Rosa dator

Garderob en ny garderob som är en walk in closet där jag vill ha alla mina kläder hängande och mina skor uppradade snyggt!

päls krage som man kan slänga över en vanlig jacka så blir det lite snyggare

Ed hardy tröja har hittat en skit snygg men hittade ingen bild så fick bli en symbol istället


home again

har nyss kommit hem från Lizette. Mötte henne på torget sen gick vi hem till henne och åt kyckling med potatissallad. Snackade och kollade Tv. I Love You.

nothing

händer inte ett skit ikväll. Från allt till inget, typ så som det brukar bli när saker och ting är bestämmt. Bull läge. Hörs sen kanske för nu händer annat.

?

har duschat och fixat mitt hår nu, ska bara klä mig och sminka mig. Eller det beror på vad det blir av denna kvällen.

style by stars

älskar hur style by stars har lagt ihop några outfits och matchat.


snö

nyss varit ute i snön med maja sen kom mamma & roman också ut så gick vi en liten sväng till dagiset.



julfesten







my dear,

I don't want a lot for Christmas
There is just one thing I need
I don't care about the presents
Underneath the Christmas tree
I just want you for my own
More than you could ever know
Make my wish come true
All I want for Christmas is you


now


nu är jag klar och gästerna trillar in, Vi ska ha julfest idag så blir nog inte mer skrivet idag men imorgon återkommer jag och kanske med bilder från kvällen också. Ha en bra kväll.

kusin


lovely

ögonen börjar dra ihop sig och svida, vilket kanske betyder att det är dax för att sova? sitter med min pojkväns tröja på mig.Den luktar bara honom,alltså väldigt väldigt gott. Precis som om han vore här brevid mig. Is't that lovely?..Efter jag städat hela huset idag så gick jag och duschade sen fixade mig för att Tessi skulle komma. När hon kom hit väntade vi på att min pappa skulle bli klar och när han äntligen var klar körde vi+mamma till Maxi och handlade sen till city gross. När vi kom hem bakade jag & tessi kladdkaka & emil & bobban kom också så började dom se en film medan jag&tessi slog in julklappar. När vi var klara med det satte vi oss och såg filmen med dom och åt en massa gott. Sen stack Tessi en stund innan dom.


mys


to do

vårt internet funkar äntligen igen. Har gjort massa nytta här hemma idag, Klätt granen,plockat undan och varit ute med hunden.

min älskling<3

vårt internet funkar inte och har inte gjort på några dagar så därför kan jag inte uppdatera när jag är hemma. Sitter hemma hos min älskling. Han är i duschen. Har sovit här inatt, mys mys mys. Och nu är det jullov. Finns inte så mycket mer att säga just nu har lite bilder som kommer upp sen när jag är hemma och när internetet funkar igen vilket jag hoppas är snart!! nu ska jag gå och sminka mig så ha det bra sålänge så återkommer jag när mitt internet funkar igen.


sweet dreams

Godnatt.
ännu en dag avklarad, ser dock inte fram emot morgon dagen..plugga,plugga,plugga.
tomt utan dig älskling

arlöv

bilder från i fredags hemma hos martina på tjejmiddagen.




tack för kvällen brudar

uppdatering

hemma igen. Sovit hos älskling inatt igen. Har varit den bästa helgen och det kommer kännas tomt utan han inatt. Håller på att äta lite nu sen ska jag se lite tv och ikväll måste jag plugga. 3 dagar kvar i skolan nu.

hos min älskling

sitter hemma hos min älskling just nu, Han står i duschen. Har sovit här inatt. Blev kört hit igår kväll så stack vi och handlade pizza sen stack vi hit och åt den och kollade tv. Vi somnade rätt tidigt och vaknade först vid kvart i 7 för han hade glömt att stänga av sitt alarm men vi somnade om och vaknade vid halv 12. Sedan dess har vi bara kollat tv, fikat med hans mamma,mormor och syster och lite sånt. puss

går kvällens outfit


jag är orolig..

hade en jätte rolig kväll igår med tjejerna. vi åt tacos och kladdkaka. Kollade idol och snackade en massa tjejsnack. Foto togs också, fast dom har jag inte fått än så dom kommer upp inom kort hoppas jag. Sen kom min älskling, danne och bobban och hämtade mig & tessi och körde oss hit här. Dom hängde med in ett tag och såg lite film. När dom sen stack började jag och tessi dansa till mitt nya Wii spel. När vi var helt slut låg vi oss och tittade på film och somnade sedan. Vi vaknade redan klockan 10 idag och har tillbringat dagen framför TVn och nu för en liten stund sedan blev hon hämtad. Snart ska jag ta mig till duschen. Duscha, föna håret, platta det, sätta upp det i en hästsvans, hitta några snygg/tuffa kläder sen sminka mig och äta.

fredag kväll

har nyss fixat klart mig. Ska på tjejmiddag ikväll. så ska snart gå ner till centrum för att möta upp tessi sen går vi till busshållsplatsen. Hörs senare

back to the 80's

sitter och äter en rostbiff macka just nu och dricker att glas oboy. Det får bli dagens middag. Har sovit,duschat,städat undan lite o.s.v sedan jag slutade skolan.

måndags outfit



<3


have a great day

Godmorgon.
Sitter och väntar på att klockan ska bli prick så ska jag ta på mig mina byxor då sen ska jag gå till bussen. Kort dag idag vilket är skönt. Uppdaterar senare när jag kommer hem, antagligen..


blond


mitten av veckan

igår var jag med min älskling, Han kom hem till mig så kollade vi den nya american pie filmen, mös, slog varandra lite thihi och sen blev han så sugen på godis så vi körde ner till nöjes precis innan dom han stänga.
Idag har jag bara varit i skolan. På idrotten hade vi juldans runt julgran haha. Nu ska jag nog plocka fram matten och göra lite nytta så slipper jag tänka på det imorgon.

7 december

sitter med färg i håret nu och väntar på att jag ska ta ut det, lite nervöst!

annars var jag tillbaka i skolan idag efter 6 veckor. Kändes rätt skönt att vara tillbaka ändå men blir säkert en hel del att göra nu innan man går iväg på lov. Fick tillbaka psykologitestet idag som jag blev godkänd på och mitt rehabilitering och habliliterings prov som jag fick VG på. Stack från skolan lite över 2 och åkte direkt till tandläkaren där gick allt också bra.

massa sex


bilden blev dock dagen klockan 18:00 idag, bara inte lagt upp den.

Nu: skriva ut min läxa, sen O.C.. just one text message whit good night or something would make my day


suddig bild

innan jag skulle hem till emil igår.

jeans tights- MQ

skjorta- Esprit

Linne- Gina tricot

Knähöga stövlar- Skopunkten


allt blir inte alltid som man vill

blev ingen träning idag men däremot solade jag en liten stund sen duschade. När jag duschat klart stack jag och handlade, Först på city gross sen nöjes. När jag kom hem städade jag mitt rum och sen har jag sett en film jag hyrde. Nu händer inte så mycket mer för idag. Ska väl tänka ut vad jag ska ha på mig imorgon. Äntligen får jag klä mig normalt igen. Inga tråkiga praktik kläder. Åh tur jag sa praktik, Måste skriva ut min uppgift! ontressant.. 


from my heart

I've never had someone as good for me as you.
so lonely before I finally found what i've been looking for.
I'm loving having you around.
you mean the world to me.
no one is perfect, everyday is not perfect.
i dont do the best choice in the world all the time,
sometimes people must do something wrong to know whats right,
and i know what the right is now, and for me is the right You.
When you're not around i miss you, All the time!
and i think about you, All the time to.
Becuse i love you.


"


har fått ett nytt hårband, i strass. dock inget sånt som på bilden.
har fortfarande inte gjort ett skit av dagen än, så tänkte sola eller kanske träna ett litet tag nu och duscha efter det sen får vi se vad som blir av denna dagen.

söndags tråk

igår hade jag ingen tid att uppdatera, vaknade upp hos min underbara pojkvän så hämtade pappa mig sen. När jag kom hem stack jag in till lund och handlade lite med min mamma. När jag kom hem somnade jag till i soffan medan maten lagades sen åt jag och sen körde min bror mig till toget, Jag vet jag är lat ibland! stack hem efter ett tag igen och fixade mig sen körde mamma mig till emil. Han fixade sig sen stack vi ut och träffade kim och sara en stund, När vi sen kom tillbaka spelade han lite och jag satt vid datorn sen blev det lite film o.s.v. Vid kvart över 1 stack vi till statoil och mötte bobban sen körde dom mig hem. Så satte jag på O.C sen somnade efter ett tag. Idag har ännu inte ett skit blivit gjort, eller jag har jobbat lite på min apu uppgift som snart är klar, äntligen. Tillbaka till skolan imorgon, har totalt glömt mitt schema men det är ju inte så konstigt efter 6 veckor. Fast endast två veckor kvar till jullov.
Ja inte så mycket intressant jag hade att komma med, mest en uppdatering för dom som är intresserade av det som hänt mig de senaste dagarna.

hejdå

jag fryser.
såg idol o.s.v sen gick jag till balders för att möta frida m:f..jag och frida gick själva och snackade och kom till bibblan och mötte evelina. Sen börja vi gå mot frida så när vi va vid henne så vände jag och gick igen, Kom till kyrkan och mötta jeppe och jim och stod och snackade med dom ett tag. Nu har jag sattit på O.C har varit skit trött eftersom jag varit uppe sedan 5 men känner ändå att jag kanske inte kommer somna direkt, vi får se.
Nu orkar jag inte mer.. Godnatt

jul klänningar


last day

hade min sista dag idag och den gick verkligen skit bra tyckte jag. Fick sluta redan klockan två, vilket var skönt sådär sista dagen. Nu händer inte ett skit mer idag.

blogg.se

dont hope to mutch becuse you just gonna be sad when its not happend.

slut för idag

O.C nästa, sen sova så säger godnatt nu.
sista dagen imorgon, 06:45-15:15.
reach me on my phone


udda uggs

gillar att sticka ut från mängden? hittade ett par uggs på en hemsida nu i guld och silver, Det förvånar mig aldrig.


black n´ white


man kan aldrig bli trött på klänningar.
Love it!

...

Only one text message from you can make me happy.

näst sista dagen

idag har jag jobbat 06:45-15:15, har gjort en massa saker där idag, skoj. När jag kom hem åt jag sen somnade jag framför tvn direkt efter, när jag vaknade gick jag ner och solade en liten stund sen gick jag upp och duschade. När jag kom ut från duschen ställde jag mig och bakade, tänkte ta med mig och bjuda imorgon eftersom det är min sista dag. Blev precis klar med bakandet klockan 8a då Mammas pojkar börjar sen nu håller jag på att se Glee, och i reklamerna ser jag american pie som jag ska fortsätta se när glee slutat.


kvälls gott


jag kan inte ljuga..

D U  F Å R  M I G  A T T  M Å  B R A.


träning


snyggt snyggt snyggt


snygg nyårs klänning


malmö shopping

behövde nytt puder så fick två nya av mamma idag.


min lediga dag

idag var jag ledig, riktigt skönt. Gick upp vid kvart i 11 och cyklade ner till ica och handlade bullar för att älskling sen skulle komma när han slutat skolan. sen kom han och vi åt frukost och kollade o.c hela dagen, alltid lika mysigt att tillbringa dagen i sängen med den man tycker om! vid 4a skulle jag med mamma och ewa in till malmö och handla så då stack emil också. När vi kom hem åt vi pasta sallad med kyckling sen stack jag ut på en jogging runda och nu måste jag börja med mitt pluggande. See you later!

första luckan

första december och första chokladbiten i luckan.


vinter kväll

håller på att se "jag ska bli stjärna" nu och min gamla idrottslärare är med där. När det slutar, alltså om 10 minuter så ska jag ta och värma en kopp varm choklad och mysa med framför tvn, Kommer sappa runt på olika kanaler och kolla vad som kan vara intressant.

bild: google.se

första december

Nu är vi inne i december månad och den bjuder direkt på minus grader! har jobbat idag mellan 06:45-15:15, fast fick sluta cirka 45 minuter tidigare, Så träffade emma vid bussen och så åkte vi hem tillsammans. När jag kom hem satte jag på O.C och somnade, vaknade inte förän vid halv 7 och då var maten klar så åt jag sen gick jag och solade, har nyss duschat och även rakat mina ben, Härligt. Nu är det ugly betty sen ska jag se den nya serien "jag ska bli stjärna" och smsa lite med min älskling, hoppas jag på.

RSS 2.0