bad girl

mamma hämtade mig i arlöv imorse(imorse och imorse, runt 1 tiden) eftersom jag sov där hos emil inatt. för det var så länge tills bussen kom.
så vi gick hem till han och kollade på american pie och sov sedan.
jag har ju glömt att nämna vad jag gjorde igår innan jag hamnade där. först var jag ju på kalas som jag nämnt sedan på kvällen var jag i lomma med massa trevligt folk. lite bilder kommer imorgon.

idag är det även mors dag. och mamma har fått en present. inga lotter i år inte.
mamma jag älskar dig. bara så du vet!
annars idag har jag legat ute i trädgården lite med mamma. sen mötte jag max och vi gick och träffade krissy sen träffade vi frida och tessi och sedan emil.
klockan 5 hade vi gäster, pappas sida. åt gott och snackade.
runt 8 cyklade jag till krissy där även frida var och nu sitter jag här i soffan med pappa och jesper.
ska snart ta fram kläder och sova. shorts imorgon. gärna!
PUSSPUSS.


stress

om lite mindre än en timme ska jag vara borta. 7 och 1 års kalas för erik och johan!
jag har nyss kommit ut ur duschen och funderar på vad jag ska ta på mig. antar iallafall att det blir ett av mina rosett diadem. nej nu måste jag fixa mig för att hinna.

igår blev dessa skönheterna mina


to cool for school




/ TOM. LIZETTE. KIM. LINN.

äntligen fredag = snart helg

nu är jag klar, och ska gå till bussen om en kvart.
vaknade och det var strålande sol. i love it!
men jag har dessvärre jätte ont i min hals och vågar knappt svälja..
börjar med svenska idag där vi har redovisning om en grekisk gud, och jag har Kronos.

igår hade vi även redovisning i medicin och det gick bra. och så fick vi tillbaka vårt prov i "arbetsmiljö och säkerhet" fick 33 poäng och 35 var MVG, alltså 2 poäng från MVG. lite störigt men får nöja mig med ett VG.
nu ska jag packa ner alla mina saker och välja ett par skor.
hörs senare.
pusspuss.


dagens klädval


väldigt suddig bild.
jeans leggings-MQ
orange tröja- vila
kofta- HM
skor-wedins
skärp-friis och company
solglasögon-bianco

linn <3 lizette




skoldax

jag ska närsom gå till bussen. har nyss plåstrat om mina fötter för idag ska jag använda ett par skor som jag aldrig använt och jag tippar på att jag kommer få skoskav. får se hur länge av dagen jag klarar, annars får jag väll trycka in tårna!
och detta är nog första gången i hela mitt liv jag längtar till engelsk lektionen. skruva den som beckham (y)
nej nu måste jag gå.
pusspuss.


dagens outfit + ett par vita skor


onsdag

skolan är avklarad, skulle dock inte slutat förän om 1 timme egentligen, men vi fick sluta 3 timmar tidigare. på engelskan började vi kolla på "skruva den som beckham" . åh beckham är så snygg!
iallafall nu ska jag se på vänner sen kommer jag antagligen somna. så vi hörs senare. puss puss!

14 skoldagar.

skola mellan 10:00-14:00. började med idrott, power walka först sen åkte rullor.
efter det hade vi engelska, fick reda på nationella och jag blev godkänd.dock super glad för det eftersom jag har rätt så svårt för engelska. sen hade vi matte och vi började med matte B. och sedan fick vi sluta en timme tidigare. så jag och lizette åkte in till stan och gick. sen kom även argjent och gick med oss. sen tog jag bussen hem till danne och var där en stund.kollade top modell,sex and the city och hoppade studsmatta. sedan tog jag först tåget sen bussen hem. efter ett tag kom även mamma hem från obs och hon hade handlat lite till mig, tack du är bäst <3
idrotten. jag och lizette.

jag och kim.

jag och lizette.

i stan handlade jag dessa två super söta diademen.

och när jag kom hem fick jag detta av mamma.



godnatt.


boring day

och jag är helt slut.
men snart börjar mommy's boys.
efter skolan stack jag,lizette och trina hem om här sen in till lund igen och gick i stan. trina gick med oss en stund sen var det bara jag och lizette så vi gick en sväng och kolla i affärer och sedan handlade frapino på espresso house. sen mötte vi argjent och vi väntade på min buss tillbaka till skolan där jag väntade på krissy. hon kom och vi gick till L huset och väntade på att el klassen skulle sluta.

måndag.

ska gå till bussen om 5 minuter.
skola mellan 08:20 - 11:10.

såhär ser jag ut idag.

PLUS ETT PAR BRUNA SKOR.

ny header

har sett filmen click nu med popkorn och mcdonalds paj. grät som satan. för er som inte sett den. se den!
den var rätt så sorglig i slutet, ibland lite rörig men den är värd att se. enligt mig iallafall. och när hans pappa hade dött då började jag gråta som satan. verkligen jätte sorglig. jag kanske är känslig. men det är bara bra att gråta ibland.
haha. har gjort ny header också som ni kanske sett.

click

jag har städat, jag har sutit vid datorn, jag har ätit, jag har sett stylista och jag har även varit ute.
mötte lizette,sofie och rasmus och snackade med sen följde jag lizette till busstationen och påvägen mötte jag krissy,frida och terese så jag stog och snackade med dom ett tag.
nu börjar filmen som jag ska se men kommer ändå sitta vid datorn imellanåt och tänkte även göra en ny header. men det är bara ett kanske.

typisk söndags göra

nu ska jag städa mitt rum.eller så mycket jag orkar iallafall.
om en timme börjar stylista och sen börjar click. en film.
tror aldrig jag har sett den. har även ostpopkorn som jag ska sitta och äta på sammtidigt.
nej som sagt städning. nu.

och jag vill ha en sko-garderob!!

jag älskar denna låten


kvällens outfit igår





TUNIKA - GINA TRICOT
TIGHTS - FÅTT AV SEBBE
SKOR - BELLE.AFFÄR I STOCKHOLM
SKÄRP - LINDEX. I THINK
ARMBAND - GULDFYND 

the day after today

igår morgon (alltså lördags morgon) tog jag och oscar oss från danne vid 11/12 tiden. när vi väntade på bussen mellan lund och staffanstorp gick vi in på ica sålänge och handlade frukost. såg lagom luffiga ut. satt med frukost, blöta kläder, osminkad(JAG), inte fixat håret eller någonting. bussen kom och vi kom hem. jag fixade mig snabbt och stack sedan till bussen vid rydbergsstig och mötte lizette. vi åkte in till lund och fikade på espresso house. mysigt. sen gick vi genom stan på vägen till bussen och gick in i några få affärer. när jag kom hem var jag rätt så slut så jag satte mig framför datorn. sedan gick jag och duschade. när jag duschat och klätt mig kallade dom för middag. min morbror,kusiner, gunnel och anna-johanna var också här och skulle äta. när vi ätit upp gick jag och fixade mig sen körde mamma,jonas och anna-johanna mig till stationen i lund. där mötte jag emelie och vi hade lite problem med automaterna. stack hem till danne och kollade först lite robinsson och sedan började hundtricket. i slutet av hundtricket kom henrik och vi satte på freaky friday och detta var första gången vi hann se klart en hel film. haha. tog bussen hem till staffanstorp halv 2 och somnade ett tag efter.

not to late- fredag

blev lite strul med inläggen igår och jag hade väldigt brottom. stack hemifrån vid 15 med bussen in till lund sen väntade på stadsbussen hem till danne. var där endast en liten stund sen åkte in till lunds centrum igen för att möta emelie.gick in på ica kvantum och handlade baguett (middag). sedan kom lite mer folk så tog vi bussen ut till lomma. det hade börjat regna då men ändå tog vi oss ut dit. när vi kom fram slutade det regna och vi stack till grillplatsen. var där ett tag och jag frös jätte mycket så mina snälla föräldrar kom med vinterjacka och skor till mig. runt 10 började det spöregna så vi beslöt oss för att ta oss därifrån vi gick till busstationen och väntade på bussen i ca 45 minuter. vissa åkte hem och vissa åkte till danne. jag var en av dem som åkte till danne. där vi satte på film I-SEE-YOU.COM och sedan roadtrip. camilla och hampus blev hämtade runt två tiden och danne låg och somnade i soffan. mot slutet av roadtrip försvann oscar också. och somnade. jag såg klart filmen själv och stängde sedan av och somnade.


dagen kommer imorgon + outfit.

sov gott.


FREDAGS OUTFIT.


lomma, onsdags


emelie. linn. lizette.
jag lovade ju bilder och text från lomma i onsdags och tyvärr har jag bara fått tag i en enda bild.men det får duga.
var ju som sagt i lomma med hela skolan i onsdags. blev årets första dopp i havet och det var riktigt härligt. dock inte efteråt eftersom vi fick bada i våran underkläder. skolan hade hyrt in en massa annat roligt också som ex, mini golf bana, fotbollsgolf, kuddkrig på bom, sånt fotbollsspel som även finns i hockeyspel där man styr gubbarna som sitter fast med pinnar men man var själv gubbarna så det var som ett stort sånt spel (väldigt svårt att förklara men hoppas att ni förstår), karaoke och så mycket mer.

lördag som söndag

hemma om en snabbis nu och fixar mig. ska dra om 20 minuter igen. så jag uppdaterar senare!
pusspuss.

day and night

var på kalas igår hos min faster som fyllde år. åt massa gott och bara hade trevligt. runt 8a tiden gick jag & maja och mötte krissy och frida och gick in om krissy och torka oss lite eftersom det spö regnade ute. sedan gick vi till min faster igen och lämnade maja sen vidare till shell för att möta max och erik. men eftersom det åskade och blixtrade ville dom inte komma ut då så vi gick och tog ut pengar sen till pizzastugan och handlade mat. eller krissy gjorde. och eftersom dom redan stängt fick vi inte sitta där så vi fick sätta oss utanför systembolaget (där fanns tak) och äta. och vänta på max och erik. när de kom gick vi bort till buggs sen hem till krissy och satte på filmen "forest gump" frida stack vid kvart i 12 men vi andra stannade kvar och kollade filmen men jag och erik missade slutet eftersom vi somnade. sedan kom min snälla mamma och hämtade mig runt halv 1.

nu måste jag fortsätta att fixa mig. hörs senare!
p.s fortfarande inte fått bilderna från lomma.

innan kalaset. målade majas naglar.

maja hos faster

KRISSY

MAXIS

the day today

om 3 timmar ska jag på kalas hos min faster som fyller år idag. Grattis. funderar lite på vad jag ska ta på mig idag men något hittar jag nog. kommer antagligen bild sen. puss


jag och faster på hennes bröllop.

dresses


två super snygga klänningar, både med mycket olika färger och mönster men snyggt!

kom hem för en stund sedan. har varit ute med krissy, frida, linus, oscar, timmy, oskar, viktor, jonas och martin.
vi hamnade slutligen på mcdonalds där pappa fick komma och hämta mig,krissy och frida. både för att vi inte orkade gå och för att jag har skadad fot! vi körde först frida hem sedan krissy och nu ska jag sova för är super trött!
imorgon får inget väcka mig.. ska verkligen sova ut!

girls night

igår gick jag ju som sagt och mötte emelie på rydbergsstig där hon kom med bussen. så gick vi till busstationen och väntade på krissy, sedan satt vi där ett tag och snackade och gick sedan till citygross, nöjes, torget, emil, buggs, hem till krissy, åkershus, hämtade lizette och gick hem till mig. började snacka och göra en massa. sen stack jag och krissy till bråhög och mötte rasmus sen hem igen. så rakade vi benen, jag och krissy började så spelade lizette och emelie air hockey under tiden, sedan tjockade vi oss med allt gott vi handat och snackade en massa och jag målade allas naglar i olika färger, sedan la vi ut madrasser över hela golvet som vi skulle ligga och sova på. runt halv 1 (tror jag) satte vi på filmen vi hyrt "trekant". lizette somnade och krissy också men krissy vaknade igen efter bara en stund, när filmen var slut satte vi på radion och bara låg och snackade till. sa godnatt ett antal gånger men började snacka igen, vid 4 tiden tror jag det var så la vi oss till rätta och somnade.
gjorde en massa annat kul också men orkar inte skriva allt.
klockan halv 8 ringde klockan och vi gick upp och fixade oss efter ett tag blev ganska stressigt men hann med bussen 8:30 och åkte sedan vidare till lomma, berättar mer om lomma sen och lägger upp bilder när jag fått tag i dom.



puss puss.

nyss duschat bort mina lockar, ska snart upp i gatan till bussen och hämta emelie sen till busstationen tror jag, vet inte riktigt vart vi ska men iallafall sen ska vi alla gå och handla massa gotttt, så mer uppdatering idag blir det nog icke. fast imorgon skriver jag igen, ha en fortsatt bra dag :)

tisdag

skola 08:30 -12:00
hade nationella i matte och fick sedan sluta 3 timmar tidigare.
följde lizette till tåget och väntade med henne ett tag när jag sedan skulle vänta på min buss stog tobbe där så vi snackade och åkte sedan tillsammans hem. jag gick in om mormor och morfar sedan gick jag hem i skoskav.
nu sitter jag och kollar på nanny och tänkte vila lite innan snyggingarna kommer.
har lite bilder att lägga in med kommer antingen idag eller imorgon.
dagens outfit

dålig bild men hade iallafall lockigt hår idag

black and white


the days to do

flitig dag och hunnit göra mycket
[x] städat hela huset
[x] sorterat min smutstvätt
[x] sorterat och tagit in min tvätt
[x] målat finger/tå naglarna
[x] tagit en joggingrunda på 45 minuter
[x] solat
och nu håller jag på att kolla momma's boys och efter det ska jag gå och duscha.

imorgon kommer några riktiga snyggingar hit och ska sova här
pusspuss

mitt nya nagellack


RESULTAT

mina naglar är dock super fula !! men den oranga färgen blev cool.

work

nu börjar mina ögon dra ihop sig av trötthet så det betyder att jag måste gå ifrån datorn för att inte somna.
så jag ska gå ner och rengöra mitt smink och fixa tvätten.
p.s. jag har redan städat hela huset!

önske outfit kommer senare!

DAGENS OUTFIT

tröja,skärp och örhänge från hm
jeans från g-star
skor från scorett
armband från guldfynd

önske skon

skola mellan 08:20 - 10:30. hade endast två lektioner. matte och vård & omsorg.
på vård och omsorgen hade vi prov som jag nämnde igår och det gick inte alls bra kändes det som fast några poäng skrapade jag ihop men det räckte nog inte helt men jag får väll hoppas..
jag och lizette åkte in till stan och gick in på hm där jag handlade ett oranget nagellack, tänkte köra på lite annan färg än bara röd nu.
gick även inom din sko och provade ett par ur snygga skor, ett par vita pumps i textil. ser lite tråkiga ut på bilden men i verkligheten och på är dom verkligen jätte snygga, verkligen ett måste!


eftersom jag inte är trött idag tänkte jag göra lite nytta som behövs ex, städa (tills imorgon), städa bland mitt smink, sy and so on.. vi får se vad det blir av allt.


THE DAYS WISH


dagens tv.

idag har jag två inbokade tv program.. eller det är faktiskt ett program och en film.
alltså, Stylista som har premiär idag klockan 19:00 på tv3,Och filmen The Guru som jag dock redan har sett men en andra gång skadar inte,Också på tv3 fast klockan 21:00.


upptagen helg.

jag har haft fullt upp i helgen och inte hunnit/orkat skriva, sorry!
i fredags låg jag först bara hemma för att jag hade en jävla mensvärk !! när den väl gick öven cyklade jag hem till camilla och jörgen där mina föräldrar var, var där en stund och snackade med dom. sedan gick jag därifrån och på vägen mötte jag marcus, sa hej och bara snackade lite sen gick jag mot annero. mötte frida,theres,paul och tulle snackade med dom en stund sen följde dom mig till skolan där max hämtade mig så gick vi hem till han där folk var. hade en trevlig kväll där och slutade med att jag däckade i soffan, osocial eller trött? det kan man fråga sig..
sen följde vi danne till bussen och slutligen följde max och emil mig hem!

igår vaknade jag inte förän klockan 13:00. gick upp och slappade i soffan och klockan 16:00 skulle vi på kalas, men jag och mamma stack redan vid halv. min barndomsvän fyllde 17 år och igår var det exakt 17 år sedan vi träffades för första gången, intressant att veta va? haha nej!
kom inte därifrån förän efter 9e och då stack jag hem och bytade om och gick sedan hem till max. film och myskväll där med folk.

idag kommer jag inte vara mycket bättre har massa att göra och sedan är det prov imorgon. inte kul, inte kul.
+ mina gratis sms har tagit slut så kan inte smsa bara så ni vet!
nej nu väntar jag på att mina och jespers ägg ska bli klara så vi kan få i oss lite frukost.

OUTFIT.
väldigt suddig bild.
tröja från hm
kofta från vila
kjol från JC
tights från sebbe
örhänge från pernilla & johan
halsband & armband från guldfynd.

"idiot fredag"

världens sämsta natt, verkligen. jag vaknade vid fyra tiden och har aldrig haft värre mensvärk och då menar jag verkligen aldrig jag trodde jag skulle dö eller ja ta livet av mig! kunde ju dock inte somna p.g.a den och fick därför efter ett tag gå upp och värma riskudden, låg vaken i någon timme och somnade om vid lite över 6 och skulle gå upp klockan halv 7. vaknade av en jäkla smäll också, då hade jag kastat ett glas i sömnen som låg i tusen glasskärvor i rummet.
skoldagen var underbar, har nog aldrig skratat såhär mycket i skolan, vår klass är verkligen roligast och kommer med sjukast saker. och min hand är sönderklottrad med olof,kim,mattias och toms autografer.
jag och lizette kom även på en ny dag "idiot fredag" kallar vi den och ska kalla alla för idioter och avsluta varje mening med idiot. någon enstaka bild från skolan kommer senare.


nära..

torsdagen är avklarad och ett prov avklarat känns härligt och jag hoppas att provet gick bra, men man ska aldrig hoppas på det bästa,aldrig!
fick sluta en timme tidigare p.g.a provet, ska man ju inte direkt klaga på.
när jag kom hem åt jag lite sen körde jag och mamma till obs,blev bara en snabb sväng i 3 affärer men det blev lite shoppat iallafall, tack mamma!
när jag kom hem bytte jag om och jag och pappa åkte ut till torup och sprang på det spåret där och gymade sedan efteråt. nu har jag precis duschat och innan det plockat undan alla kläder i rummet. tänk om man hade kunnat vara lika effektiv varje dag det hade varit underbart.
DAGENS OUTFIT.
spetströja - veromoda
svart linne (under), shorts och tights - gina tricot
skor - scorett
halsband - kicks och guldfynd


DAGENS INKÖP

midje kjol från JC

tunika från vila

armband från guldfynd

PUSS OCH KRAM.

snart tillbaka

nu ska jag ta en snabb dusch sen kommer inlägg.. LOVAR!
och bilder på mina nya inköp + outfit.

jag vill ge upp men jag måste kämpa.

provet till imorgon är verkligen svårt.. det är i arbetsmiljö och säkerhet men verkar mer som medicinsk grundkurs.
jag har läst på ganska mycket men jag vet inte vad mer man ska göra än att läsa, läsa och läsa.
när jag sedan läser igenom det känns det som om jag redan vet allt men sammtidigt är jag rädd att glömma dom små viktiga detaljerna! jag längtar bara tills imorgon då detta provet är över, även om jag tror att det kommer gå sämst.

DAGENS OUTFIT.


GÅRDAGENS OUTFIT.


MATTIAS KLÄR SÅ FINT I MIN SKINJACKA OCH HANDVÄSKA, en ny booi i kävlinge?

namnsdag

veckorna går så himla snabbt och imorgon är det torsdag igen.
slutade redan klockan 12:45 idag istället för 16:00, sista lektionen var inställd.
idag gäller bara pluggning, prov imorgon. fast tänkte först gå och lägga mig och vila nu, för jag är helt slut!
vi hörs nog senare annars imorgon beror på hur pluggandet går senare!

p.s jag har namnsdag idag!


pictures

dagens outfit

anda bilder..

ny vecka ny start

skola mellan 08:20 - 11:00 älska måndagar typ?
när jag kom hem satte jag igång filmen som jag hyrde igår igen, somnade dock till den.
sedan cyklade jag och lämnade den och kom hem igen och åt.
för att tag sedan har jag varit ute och sprungit med hunden stack in om mormor på vägen hem en lite snabbis och sedan vandrade jag hem.. träffade pernilla på vägen och snackade lite.
nu ska jag raka benen, bära in min tvätt and so on.
puss!

the women

jag håller nästan på att somna. är jätte trött efter en lång natt!
men jag måste försöka hålla mig vaken så därför tänkte jag gå och duscha och lite annat nu så jag icke somnar.
har även hyrt film idag the women som handlar om "De lägger ner förmögenheter på designershopping. De har reserverade platser på skönhetssalongen och på första raden på de alla de fashionabla modevisningarna. Och så har de den perfekta boten mot krossade hjärtan: Hämnd!" får hoppas på att den är bra, ha en trevlig söndag.

pink

DET LÖNAR SIG ATT VARA DUKTIG ..

(fick denna av pappa i fredags)


världens bästa helg

jag tror min övertext stämmer ganska bra in på denna helgen, iallafall den bästa på länge.
igår träffade jag tjejerna i byn klockan fem, vi gick en sväng och sedan gick vi och åt på på mama rosa sen gick vi tillbaka och stack även hem till mig ett tag. kvällen blev lyckad, dock lite drygt imellanåt.
natha stack rätt tidigt men vi andra var kvar, först av alla andra stack lizette,leotrina och mergime men vi andra stannade kvar. efter ett tag gick jag och mötte killarna och gick till folkets hus. (där emils syster hade konfirmationes fest med både svenska och danskar). killarna stack men jag stannade kvar där och vi gick in och dansade.
hade verkligen jätte roligt och det var länge sedan jag dansade såhär mycket eller kanske t.o.m första gången jag dansa såhär mycket, för jag brukar vara den blyga typen men inte denna gången.
hade världens roligaste kväll och runt 4 kanske det var så traskade vi hemåt.
emil,max och emelie gick hem till krissy medan jag,hon och daniel(en släkting till emil) gick till en lekplats och snackade. sedan gick jag och krissy hem till henne och vi gick och la oss. jag och emelie låg och snacka ett tag och somnnade sedan.
jag orkar verkligen inte skriva allt i detaljer eller allt som hände för då hade det blivit en hel roman.

men detta har varit en väldigt lyckad helg, fått träffat alla mina brudar (alla var verkligen samlade), träffat massa nya människor och bara levt livet och haft kul. det är underbart.


bilden är gammal, tagen hos louise innan jul någon gång.

brudaaaar

kom hem för ett litet tag sedan har varit nere i byn med ida, holger och hannes.
mötte dom på torget så gick jag och ida en runda på marknaden sen gick vi till torget igen och mötte holger och hannes i öltältet så satt vi där ett tag och sen gick vi till nämndemansgården där vi lämnade av hannes sen körde vi andra och holger släppte av mig nästan här hemma.

om en halv timme ska jag möta brudarna så blir det en hel kväll med dom.


bättre börja än slut.

godmorgon.
vaknade av att mobilen viberarde riktigt mycket.
var en trevlig dag igår men slutade inte lika bra som den började tyvärr!
började med att jag gick ner till centrum rundellen för att säga hej till victoria och pamela.
gick med dom till torget en liten stund sen följde dom till busstationen.
gick sedan och mötte krissy,camilla,natha,max,danne,hampus,emil och några till.
vi gick mest runt på torget o.s.v och var även hemma hos emil ett tag.
kvällen slutade inte så bra, polisförhör i öltältet o.s.v
jag orkar/vill inte berätta.

idag blir det iallafall dom bästa tjejerna, längesedan alla var samlade, men nu så.
ha en bra dag!


max, kom och snacka med mig om du behöver, jag finns här!

ibland är man saknad..


(FRÅN IGÅR)


mitt förra inlägg om mina inköp gick inte att kommentera, vet inte varför men fick iallafall dom kommenterarna på inlägget innan så tack!
igår hade jag även utvecklingssamtal och det gick hur bra som helst.
ha en förtsatt bra dag!

MINA INKÖP





guld örhänge (ser lite silver färgade ut på bilden, men det är dom icke!!)
en svart tröja
gladiatorskor

one more time

har nyss ätit lite och kollat tv med mamma,pappa och morfar.
innan det har jag tränat lite och sedan duschat.
jag lovade ju bilder på mina inköp från igår men eftersom min egna dator inte funkar så väntar jag tills imorgon för då kanske den funkar, den lever sitt egna liv och gör som den vill, tyvärr !
imorgon är det redan torsdag och sedan är det bara fredag kvar, ska även ha utvecklingssamtal imorgon men det tror jag kommer gå hur bra som helst.

glöm inte kolla in imorgon på bilderna av mina köp.

shine

onsdag idag och vi är lediga, skönt att vara det ledig lite sådär mitt i veckodagarna så man får kraft att klara av de sista dagarna.
bilderna från mina köp kommer sen.
ha det bra så länge!

P.S min dator är sönder igen, F U C K !

you are so sweet

en bra dag.
började klockan 10 och slutade klockan 14:15 (istället för 15)
första lektionen var idrott hade prov där och jag fick MVG 41,5/45. super!
eftersom det var prov fick vi sluta tidigare och började därför engelskan tidigare och sedan matten också så därför fick vi sluta hela dagen tidigare.
efter matten gick jag bort till J huset och mötte sofie så åkte vi till nova lund!
när vi kom dit hade brandlarmet gått och det brann så allt folk stog utanför men efter ett tag fick vi komma in.
blev lite shoppat, bilder kommer !
en mysig dag med sofie måste jag säga, tog bussen in till lund och sedan hem till staffanstorp.
när jag kom hem satte jag mig och gjorde mitt medicin häfte som är till på torsdag. sen snackade jag lite med pappa så tillslut blev det att jag han och maja körde till nova lund (igen) för jag hade hittat ett par skor som jag ville ha, så dom fick jag. körde en runda genom lund sedan hem. åt glass där hemma eller pappa och maja gjorde det sen gick jag och lämnade maja och gick inom gunnel och snackade lite med henne och visade mina köp.
och slutligen hem och städade undan på mitt rum!


bild på mig och min älskling från göteborg

bättre sent än aldrig

VALBORGS BILDERNA

min valborgs outfit.




la bara upp några bilder men ett lite smakprov iallafall på hur min valborg såg ut.

måndag

ny vecka och nya läxor, massor denna veckan!
har pluggat idag till mitt prov som jag har imorgon, så jag har inte hunnit uppdatera men tänkte vara lite duktig att uppdatera nu ikväll så jag starade min dator, men tror ni den funkade? självklart inte.
så nu sitter jag vid mamma och pappas data och bara klämmer in ett inlägg så ni förstår vad som händer.
nu måste jag gå igen. blir mycket mer uppdatering när min dator funkar igen, jag lovar!

söndag

tråkig söndag, en hel vecka väntas med massor med läxor.. it sucks!
har färgat håret och klippt mig idag (men klipptes bara lite) och nu ska vi snart åka till simrishamn.
så det blir inte mer uppdatering nu. kanske senare.

och igår hade jag en trevlig kväll, ute hos kabbarp bjöds det alltså på fest.
roligt och alltid lika kul att träffa nytt folk.

ha en bra dag!

tonight.

hej babes.
hoppas att ni haft en bra dag.. själv har jag mest legat framför datorn!
men har även varit på city gross med mamma och handlat lite, skulle färgat håret ikväll men det får vänta till imorgon.
nu har jag precis fixat mig för ikväll bjuds det på trevligheter (hoppas jag)
vi hörs nog senare!

gina tricot


lite snygga saker från gina tricot, hade gärna velat ha nuuu!


2 maj 2009.

G O D M O R G O N !

jag har faktiskt varit uppe ett tag, har ätit frukost och kollat på life of ryan.
nu ska jag gå och göra lite nytta.. vi hörs senare!

p.s min profilbild är för stor och jag ska försöka fixa det senare ikväll

01:05

klockan börjar bli mycket och mina ögon börjar dra ihopa sig.
det blev lite humorgalan och singing bee framför tvn tillsammans med en godispåse och läsk.
har precis ändrat lite små detaljer här på bloggen, inget stort!
ex. tagit bort "OM" och även ändrat profilbild, har även ändrat teckensnitt på mina inlägg och skrivit en liten hälsning där ni  kommenterar.

nej nu ska jag gå och sova. sov gott om ni inte redan gör det!

myskväll

har sorterat lite i mina lådor under sängen, tur att man har sånna ställen att gömma allt skit på, igentligen är det såna saker man inte behöver men sammtidigt inte kan lämna ifrån sig..
har varit på willy's innan med pappa och maja handlade mat och godis till ikväll.
pappa lagade matan, Crêpes blev det. nu ska jag gå upp och sätta mig i soffan, blir en myskväll med mamma och pappa!
puss

jespers konfirmation i lördags

nu kommer bilderna från i lördags.
jag orkar dock inte lägga in alla,
så ni kan se bilderna på min facebook eller bilddagbok om ni vill se dom.






första maj


nu måste jag skärpa mig, har uppdaterat jätte dåligt.
bilderna från lördags har fortfarande inte kommit upp ens.
hade iallafall en jätte trevlig kväll igår med massor med trevligt folk. tack för det!
idag vaknade jag redan halv 11 (tidigt för att vara mig) och jag gick upp och plockade undan allt från igår direkt.
(jag tänkte skriva om igår i ett annat inlägg lite senare) annars har jag bara legat ute i solen idag, klockan 12:40 började aquamarine , en komedi film. älskar den, så himla härlig! kollade iallafall på den sen gick jag ut och la mig i solen igen.
ska snart iväg och handla med pappa och maja eftersom vi senare ska göra creps.
ha det super!


RSS 2.0