Valborg

Emma är här, hon har varit här ett tag och vi är färdig fixade nu. Och jag är så hungrig att jag kan dö. Men nu har jag inte tid med datorn mer, Ha en trevlig kväll.

sista april


Majkisen

Min lilla prinsessa somnade mot mig igår.

Det sista..

Inatt sov min pojkvän hos mig. Skulle hjälpt han med matten men vi orkade inte för tiden gick som bara den.

Hade en kort dag i skolan idag på bara 2 lektioner, sen har jag pluggat lite och runt nio mötte jag lizette och gick en liten sväng för att kolla efter hennes cykel. Nu har jag precis duchat, snart helg men innan dess har jag fyra lektioner att avklara och två prov.

K L Ä D E R


Upplev mer

Åh har fastnat för låten på bredbandsbolagets reklam!

THIS DAY


tjocktröja-bikbok,t-shirt-HM,jeans-Tiger of Sweden

The last thing

HEJHEJ! idag hade vi en lite varierande skoldag, Hade en lektion i skolan sen tog vi oss ut till värpinge där vi var på ett studiebesök sen var det två timmar tills nästa lektion började så jag och några andra tjejer från klassen stannade kvar inne i stan ett tag, gick i lite affärer och satt i solen som trottsallt kom fram idag. När vi kom tillbaka till skolan hade vi en idrottslektion där vi hade alkholteori. Efter tog vi bussen hem och jag hann hem om i ca 1 timme sen tog jag bussen till körskolan och körde. Gick jätte bra och körde på lite nya ställen och jag klarade av de momenten. Frida tittade inom här för en stund sedan men hon har stuckit nu igen och jag väntar på min pojkvän nu. Ska hjälpa han med hans matte så han kan klara av sitt prov. Ska först ta en snabb dusch.

New sunglasses

Har förresten handlat nya solglassögon nu när solen börjar komma fram(i perioder). Bild nedan. Inhandlades i lördags när jag var med mamma på nova. Nu måste jag platta mitt hår.

Riverside

Snart fem dagar sedan jag uppdaterade sist. Helgen var tråkig, var för det mesta bara hemma men det var även skönt vila ut sig! igår åkte jag hem till min älskling och tillbringade natten där. Mysigt, like always! Idag slutade jag inte förän runt 3 tiden, har längre mattelektioner nu inför nationella. Sen har jag pluggat lite, kollat tv, tränat, duschat och solat en liten liten stund. See you later!


Två glömda


be right back!

har varit dålig på att uppdatera nu igen, men jag ska. Men nu får jag ångest så måste gå!


Firande


(gillar det Andra, för 299:-. Så den ska testas!)
Hittat några snygga klänningar, tänkte köpa en ny att använda på någon student. Kan ju alltid användas efter också, vet nog exakt vad jag ska matcha en vitt kläning till.Har kollat några klänningar på gina tricot som ska testas, sen har jag hört att bikbok har väldigt många och snygga, så får nog ut och kika snart.

Over and over again

HEJ! idag hade jag en kort skoldag, mellan 10:25-12:30. Ena lektionen var där någon från någon transvestit förening som hade föreläsning för oss och på andra lektionen kollade vi på en film. Efteråt tog jag bussen hem, hann inom och sedan gå till bussen igen kändes det som. Åkte till körskolan och övningskörde sen tog jag bussen hem igen,åkte till busstationen och väntade på att pappa skulle hämta mig, så åkte vi till malmö..hämta några mobiler och åt

lacoste skor, g-star jeans, everest väst och bikbok tröja.

What i got its hard to find

Herregud vad trött jag blev efter jag duschat och satte mig i sängen, jag som skulle självtorka mitt hår sen platta det men det kommer jag nog inte orka så får platta det imorgon bitti. hann läsa några kapitel i min svenska bok, känns ändå rätt meningslöst. för vår lärare är inte där, På snart 2 terminer har vi kanske haft som max 10 lektioner, & hälften av dom har vi kollat film på. Sen får vi reda på att vi ska läsa en bok, så lika bra att göra det så läraren inte kommer sen och förväntar sig att det ska vara klart då,samtidigt som det känns rätt meningslöst för sen kanske läraren kommer och säger att vi inte hinner göra det för att vi inte hinner!

If tomorrow never come

har nyss varit ute och kört lite med pappa och måste snart hoppa in i duschen. Efter lunchen idag åkte vi till några backar för att ha någon ute sak, så vi åkte och spelade brännboll alla OP2orna. Riktigt kallt där men när man väl kom igång så blev man varm. Speciellt när man skjuter så långt och hinner springa en massa helvarv. Okej inte riktigt så nej.. Men iallafall det gick bra, Sen missar jag,sara,tessi och krissy bussen precis så vi gick in i en liten kiosk och krissy lånade toaletten och sara hann skämma ut sig lite, haha. Sen kom vi till sjukhuset och bussen gick inte förän om 6 minuter så jag och tessi orkade inte vänta så vi tog bussen till s.sandby sen vänta tills den gick tillbaka till lund och sedan vidare till staffanstorp så slapp vi stå ute och vänta dom 6 minutrarna iallafall, haha! Nej som sagt, Duschen nu sen blir det TV och kanske datan, Och får se om jag orkar läsa i min svenska bok också.

when im gone

Sitter i mina mjukiskläder ner bäddad i sängen. Riktigt härligt, har längtat efter det hela dagen i skolan idag eftersom det var så himla kallt! Försöker plugga också, Har en restuppgift i psykologin imorgon så måste plugga in det, sen måste jag plugga in ett arbete om Bröstcancer också så jag kan redovisa om det. Får se om jag hinner läsa lite i svenska boken också. bara fastnar i TVn hela tiden, men känns rätt drygt att plugga in två helt olika ämnen helt utantill och sen komma ihåg vilket som hör till vad. men jag får försöka! har förresten 4 prov nu dom 3 närmaste veckorna. Great!

Sov förresten hos min älskling inatt. Sara och Danne kom till Emil så körde vi ner till centrum och åt mjukglass och sen körde vi och handlade lite och så sen stack sara & danne tillbaka hem och vi stack till emil igen. han pluggade och jag kollade filmen ping pong-kingen tror jag den hette? riktigt skumm iallafall. haha.

Ska försöka uppdatera mycket mer nu. Jag har ju haft min vänstra arm skadad därför jag inte haft något intresse för att blogga med bara en hand. Men nu har den blivit mycket bättre som tur är för man vet verkligen inte hur maktlös man är med bara en arm förän när man väl har det. Därför har det inte blivit några outfit bilder heller för inte så snyggt att fota med en sån sak runt halsen som håller upp armen, haha. fast bättring nu så.

darling

sitter hemma hos emil nu, han står i duschen och så fort han är klar så ska vi dra ner till centrum och mötta sara & danne så ska vi kränga lite glass:) sen blir det hit och mysa med älskling igen.


känns som om han kommer döda mig för den bilderna, men den smällen får jag ta! hihi

i know

Förlåt, jag har inte skrivit på evigheter. Men jag har en del orsaker till det och jag lovar att snart bättra mig! Fortsätt kolla in för jag kan fotfarandra uppdatera när ni minst anar det. Berättar om allt som hänt sen också. Så stå ut.

Just another day


Do it

Jag är redan hemma, fastän det bara var en kvart sedan jag slutade, Blev körd hem. Helt sjukt hur mycket snabbare det går att komma hem då. Har iallafall så gott som gjort klart min omvårdnads arbete nu som ska lämnas in på fredag. Så nu har jag bara ett svenska prov att plugga in tills imorgon.

The next second

Har varit på ett tufft spinningpass på 1 timme för en liten stund sedan tillsammans med krissy och sara. Nu väntar duschen och sen blir det TV resten av kvällen ska bli riktigt härligt i myskläder och bara ta det lugnt. Kanske ska börja läsa på min svenska bok också, Vet inte riktigt när den ska vara klar? mest så jag inte är ute i sista sekunden sen..

Miss my darling

Haft en väldigt dryg dag i skolan idag, eftersom jag haft världens håla. Började med lektion för fyraåriga programet där min grupp(jag,emma&sara) visade förflyttningsteknik sen åt vi och sen hade jag rast till 20 i 2 då matten började. Fick vårt prov flyttat till måndag istället för fredag så vi hann jobba lite på fredag också. Sen efter skolan hade jag kör lektion, Började med nya steg och det gick hur bra som helst.

TODAY

lyckas alltid få kassa bilder när jag fotar med min mobil, helt suddigare eller något? aja,här är iallafall dagens outfit.

Bring it to me

har precis duschat, riktigt skönt frös ihjäl eller fryser fortfarande. Jag och Tessi beslöt oss för att åka rullor in till lund, ta en glass och sen rulla hem igen och det gjorde vi, så där fick vi bra med motion efter alla uppförsbakar och det är faktiskt rätt tråkig väg bara långsträckor hela tiden..Kom fram till att det blev lite över 18 km tillsammans(när vi räknade med kilometrarna från bilarnas väg vår är ju inte riktigt samma,nog längre t.o.m). Vi känner oss iallafall nöjda! hade lite problem med all kullersten inne i stan men vi lyckades utan att ramla. Nu ska jag snart måla mina naglar och sen platta mitt hår när det torkat lite så jag slipper fixa med det imorgon bitti eftersom jag är så morgon trött.


Its your time


the same thing every time

Inatt ska jag få sova i min egna säng igen, Det var 4 nätter sedan sist. Åkte till min pojkvän igår som sagt, tiden gick fort som alltid och direkt när vi vaknade tog jag mig till bussen, hatar bussar på söndagar så himla lång väntan. Finns ju inte direkt buss heller, drygt! Men iallafall när jag kom hem åt jag frukost och kollade TV och pluggade eftersom jag har psykologi prov imorgon, ännu en dryg sak eftersom det är riktigt svårt. Har även varit ute och övningskört med pappa i över en timme ikväll, han tog ut mig på landsvägar kändes som ett rallyspel eller något, När man kör i hög fart upp och ner, svängar hit och dit. Körde nästan över några fasaner också(tror det hette så?) trodde ju dom kunde flyga iväg men det förstod jag att dom inte gjorde så jag fick tvärbromsa, Men ingen kom till skada iallafall. Nu väntar min säng och Tvn.


White

Jag vill också ha ett par vita stövlar, Hur snyggt är inte det till rätt klädsel? Men det är inte så vanligt och har nog inte sett det eller iallafall inte några snygga i någon skoaffär så kanske därför jag inte äger ett par? känns lite sent att leta upp ett par nu eftersom att man ska börja gå i alla vår snygga skor snart men får hålla ögonen öppna till nästa höst/vinter.

I MISS YOU


Min älskade, Bild: från min brors konfirmation-09

snart ses vi igen..snart!

Just take it

Nu är jag hemma igen, Har sovit hos min kusin inatt igen eftersom jag passa han. Så kom vår andra kusin också dit och sov inatt, Vi gick och handlade godis och tog det lungt framför tvn och playstationet, så det blev helt enkelt en lugn fredag. Har precis städat mitt rum och snart ska jag gå och duscha och ikväll blir det hem till min pojkvän.

for the rest of the day

Im home, Har sovit lite efter skolan men nu är jag vaken igen och ska snart gå och laga tacos. Har sovit hos min kusin inatt eftersom jag passar han för hans övriga familj är iväg. Now its time to goo

Onsdag


I DON'T WANNA MISS A THING YOU DO

Inatt har jag sovit hos min älskling, Tog bussen ditt efter att jag hade kört igår. Blev mest mys framför Tvn. Sen idag vaknade vi runt 12 tiden så åt vi frukost och mös, sen duschade vi och fixade oss och sedan tog jag bussen home!

Right now

Nu är jag bara hemma om snabbt, ska gå till bussen om typ en halv timme. Nyss varit och träffat en för sommarjobb. Till skolan kom även älskling idag och lämnade lite godsaker från mormors, tack mina underbara pojkvän!! nu ska jag ordna lite innan jag ska gå till bussen igen för att övningsköra.

Stay the same

Bild på mig och mamma från i fredags.


that day

Nu har jag äntligen fixat allt jag skulle, Var tillbaka i skolan idag efter lovet och efter skolan övningskörde jag. När jag sedan kom hem lagade jag lite makaroner och sen tog det lite lugnt tills mamma drog med mig till nova för att handla en rullgardin bara och jag körde. Efter det har jag tränat, Blev löpning på löparbandet, boxning och lite övningar på viberatorplattan och sen la jag mig i solariumet i sådär 10 minuter sen blev det duschning och hann precis att se couger town och nu har jag packat allt inför imorgon, även tagit fram kläder och nyss läst igenom läxan i körboken. Imorgon kommer jag nog inte hinna uppdatera, Beror på om jag gör det hos älskling senare på kvällen, We will see!

Hury up!

har nyss kommit ut ur duschen, vart tog all tid vägen? har mycket att göra innan jag ska sova, frågan är bara om jag hinner allt. Får hoppas, Börjar bli lite hungrig också har bara ätit makaroner så får nog bli en knäckebröd macka nu innan det blir couger town och sen fixning av allt jag måste hinna,

Shopping

Nyss kommit hem från en shoppingrunda med min lilla älskling Maja. Pappa körde oss dit lite efter 11 sen tog vi bussen hem, Höll på att frysa ihjäl när vi väntade på bussarna, Riktigt drygt. Ska ta en varm dusch om en liten stund sen fixa mig och sen ska jag vara hos min älskling vid 5 på påskmiddag sen ska jag sova hos han.

Dinner please?

Nyss duschat och tagit på mig så himla skönt, Nu väntar jag bara på maten som snart ska beställas, Är så hungrig att jag kan dööö..

yesterday

Igår såg jag ut såhär! vet inte vad jag gör med ansiktet på första bilden? men det är klädseln som räknas


im home

Har nyss kommit hem från min kusins kalas, eller vad man ska kalla det? vi firade iallafall att hon fyllt 20. Mina fötter värker isönder, Klarade att inviga ett par av mina nya klackar, Men runt 12 slaget alltså efter 6 timmar så åkte dom av, Och vilken känsla! så imorgon hade det varit riktigt skönt med en fotmassage & lite fotbad..Haha. Nu vidare till sängen. Sleep tight! ...och nu kan det bara bli söndag tycker jag!

Inhandlat

har varit på obs en sväng med mamma, Jag körde både dit och hem och sedan till city gross också. Vi åkte dit bara för att handla en platttång/locktång till oss. Den babyliss iCurl så den blev det sen gick vi inom på salongen också och handlade silver schampoo till mig. Nu ser jag lite på Leaguly Blonde som går på 4an medan jag väntar på att pappa ska bli klar så vi kan åka till Nova och handla jeans och skjorta till honom.
 
För er som inte vet så är iCurl en tång som både kan platta och locka håret beroende på hur man vill ha det. Så man ändrar bara plattor beroende på om man vill ha sitt hår lockigt eller platt. Ska vara en enkel tång som man bara behöver dra igenom håret så blir det lockit/platt. Mycket lättare och smidigare än att stå och snurra runt håret tusen gånger för att få det lockit. Om det är bra det återstår och ser, Så vi får se när jag använt den!
Den kostar runt 600-800 kronor beroende på vilken affär man köper den i.

Today




den underbaraste


JAG SAKNAR DIG HJÄRTAT.

sweet dreams


Funderar på att köpa detta över söta nattlinnet. Kostar 149 kronor. Över sött och blir säkert perfekt i sommar när det är varmt. Att bara dra på sig när man tar det lugnt hemma.


RSS 2.0