är i göterborg

sitter i Göteborg nu, det blev övernattning trotts allt. somnade redan klockan 8a igår kväll, men vaknade klockan 9e åt macka sen somnade igen, snacka om att jag var helt slut. imorse fick jag hotell frukost, så himla gott alla som känner mig vet att jag tycker det är det bästa som finns.
ska på kalas sen när jag kommer hem så vet inte om jag hinner uppdatera innan, vi får se ha en bra dag. puss!

göteborg

nu har jag packat för imorgon drar jag till göteborg för att jobba, jag har packat väskan eftersom jag inte riktigt vet om det blir övernattning eller inte. så därför blir det inte så bra uppdatering imorgon.

ikväll har jag umgåts med natha,sofie och cajsa. vi hamnade hemma hos sofie och hade bara allmänt trevligt.
men godnatt nu för åker tidigt immorgon bitti.

puss!

ny duschad nu och ska snart fixa mig, har varit iväg med mamma idag och handlat lite olika saker sen tog vi en fika hos mormor och morfar. ska äta jordgubbar med vit chokladsås om ett tag och sedan träffa natha och sofie. pusss!

mycket gjort med lite ord

vaknade i tid idag, kollade sjunde himlen,cykla & lämna filmen, gick ut med hunden sen körde till Lund med gunnel och anna-johanna, när vi kom hem satte vi oss ute i solen sen gick jag och anna-johanna ut på en långrunda med hunden. när vi sedan kom hit igen städade vi här nere och senare stack anna-johanna, så jag gick och fixade mig och stack sedan till Frida. var där ett tag sen gick vi ut och mötte Max sen vidare hem till Tessi, och bara sa hej! sen gick vi vidare mot torget och senare kom Natha så gick vi ut till mcdonalds, efter det gick jag och natha hem till mig, kollade paradise hotell sen gick vi ner till komunhuset eftersom det hade hänt något där, när vi sen kom tillbaka väntade vi tills Kim och Emil skulle hitta hit,de handlade med sig choklad och läsk, när de kom valde vi en film, det blev Hus i Helvete. sen såg vi lite TV, och sen stog vi utanför mig och bara snackade och sen stack dom nu för ungefär en halvtimme sedan (03:30), jag är pigg nu och sitter och ser TV med min bror eftersom han heller inte kan somna.

bild på mig och max eftersom han kom hem idag,

och en bild på mig,lizette och natha för att natha också kom hem idag och för att lizette är jätte saknad.


natt bloggning.

jag och anna-johanna gick till nöjes och hyrde film sen,det blev Legally blondes 3,såg den hemma hos mig sen gick vi hem till gunnel och kollade Beck som gick på 4an, påvägen hem till gunnel mötte vi jonas och maja så maja gick med oss, hon satt och mös i mitt knä och somnade sedan där,riktigt mysigt! när beck slutade gick jag hem, kom inte mer än innanför dörren innan jag gick igen, gick till badet och mötte Kim och Emil från lomma, snackade med dom en stund sen gick hem och kollade paradise hotell med mammi.

lördag

lördagens håruppsättning.

today is.

maja kom hit igår, vi kollade rachel zoe sen lite annat och efter det gick vi ut på lekplats, sen när vi kom hem körde vi till mcdonalds och handlade mat och sen klockan 10 började en film på 6an, minns inte riktigt vad den hette men den var rolig, maja låg brevid mig och somnade och efter filmen bar jag ner henne så sov vi.
ikväll ska jag nog upp till gunnel för anna-johanna är där, vad vi sen ska hitta på får vi se, puss!

gammal bild på mig och anna-johanna i simrishamn.

mina nya älsklingar

när jag var på entré med mamma,anna och maja berättade jag ju att jag hade hittat ett par snygga skor, här är bilder på dom, dock är dom mycket,mycket snyggare i verkligheten. och just nu är dom mina favorit skor!



idag och igår

igår blev det fest hemma hos marcus med trevligt folk, tack för det!
nästan direkt efter jag skrev här igår kom emelie, så gick vi hem till gunnel och åt sen hem hit igen och jag fixade mig, sen gick vi till torget för vi skulle möta evelina där, det började regna så vi fick ta skydd under taket sålänge sen när det slutade gick vi hem till marcus, runt ett tiden begav visa sig hem och andra till statiol, sen gick jag,tobbe,linus och oscar hem till oscar, linus somnade men sedan följde jag och oscar han en bit så han kom hem och la sig, sen satte oscar på någon rolig svensk serie som vi låg och kollade på. sen sov jag och tobbe där och jag vet inte riktigt när vi alla somnade.
vaknade idag runt 1 och satte på MADE på mtv. sen vid halv 3 gick jag och tobbe hem.

idag ska jag bara ta det lungt, jag vet fortfarande inte om maja kommer?.. men TVn är inbokad idag, mamma ska iväg på tjejmiddag och pappa & jeppe vet jag inte när dom kommer hem,

make-up


nu är mitt hår och smink klart, bara kläderna kvar som jag inte har valt ut än, ångest! men ska först hem till gunnel och äta middag, och emelie borde vara här nu när som helst så hoppas på lite hjälp från henne. vi hörs förmodligen inte förän imorgon, puss!

24 juni

anna väckte mig idag runt 12 och frågade om jag skulle med henne och mamma till entré, självklart ville jag det så jag gick upp och fixade mig. jag,mamma,anna och maja åkte dit, shoppade och fikade på wayne´s coffee, riktigt gott!
handlade ett par skor, som är sååå snygga! visar bild senare. lyckades även få nackspärr, gör så ont.. när vi kom hem kom frida hit så slappade vi framför TVn eftersom jag inte kunde göra så mycket, sen åt vi mat och frida åt även här. senare stack pappa och jeppe och är nu borta hela helgen, så kom anna hit, jag och frida gick ut och gjorde dom sällskap och spelade sedan ett lite annorlunda memori som de handlade idag. sen var vi rastlösa så vi gick ut en sväng alla 4a plus hunden, gick till ica och handlade lite gott sen kom evelina också dit, gick hem till oss och såg tv och åt choklad.
måste gå och lägga mig snart, eller ska lägga mig och se paradise hotell för att komma upp i tid imorgon och fixa en massa  innan emelie kommer, inte träffat henne på evigheter så ska bli kul.
kladvalet för idag.

den som väntar på något gott väntar aldrig för länge..

jag är lika seg som alltid, har inte lagt upp bilderna på mina köp från när jag var med sofie på obs, men nu så kommer dem!
snygg röd väska

jeans kjol

vit kjol

vita och bruna örhänge, dålig bild.


och igår när mamma varit i lund hittade hon ett par vita spets tights till mig

young, single and angry


hyrde film med frida och evelina ikväll, det blev Young, single and angry. Den SÖG! så hyr inte den, var jätte dålig. så mitt i filmen fick jag ryck och tog fram alla ingredienser och så gjorde vi en kladdkaka, den blev riktigt lyckad! efter filmen var vi i mitt rum lite sen gick vi och lämnade filmen igen och hade följe en bit och sen gick vi hem, Kollade på paradise hotell när det började och fel person åkte ut, Susan skulle åkt ut enligt mig och jag tycker riktigt synd om mads nu, men men life sucks!

wish candle

svårt med presenter? eller bara sugen på att överraska den du älskar? eleven.se har jätte fina önske ljus som faktiskt är rätt coola, finns i många olika sorter med olika önskningar på. är dock rätt dyra, 179 kronor. men du kanske tycker någon är värd det.

girls just want to have fun

nyduschad och fixad, nu? ska jag gå ner till filmkedjan och möta frida och även evelina när hon är klar, vi ska hyra film och handla lite gott, en härlig liten myskväll med tjejerna alltså,

it´s the truth.

lyssnar på "let it be" och kollar gammla bilder, saknar verkligen det. men man kan inte stoppa tiden och vara ett barn föralltid, man måste växa upp, måste fortsätta livet och utbilda sig och lära sig nya saker, det kommer perioder då allt är jobbigt och skit, men man får kämpa och tänka att man någongång får ut något av det man kämpar för..

födelsedag

för idag är det emmas födelsedag, Grattis snygging :)

klämmer in en sovande bild på dig när du sov här också, ha en underbar födelsedag!


let it be

jag fick träffat min älskling sofie idag, vi hyrde film och det blev  "Marlie & jag" rolig och även sorglig film så i slutet låg vi och grät, har haft en helvetes huvudvärk nu i två dagar, kanske beror på detta vädret? det  är varmt ute, sån äcklig värme och regn, hur kul är det egentligen?

linn <3 sofie

seg dag, har bara kollat paradise hotell och sytt, nu väntar jag på maten sen ska jag fixa mig och ikväll ska jag träffa sofie älskling. pusss

bilden är från nyår -07.

E OCH F.

varit och shoppat med saknade sofie idag, blev en tur på obs med fika. vi kom dit vid halv 11 och tog bussen hem 20 över 2, lite shoppat blev det också, blir kanske foto på det imorgon. när jag kom hem gick jag till mormor där christel och gunnel var, sen körde gunnel mig hem.

bilden är på mig och sofie från göteborg i julas.

runt halv 7 kom sedan frida till mig så åt vi jordgubbar med vit chokladsås, sen kollade vi på paradise hotell och sen paris hilton, efter det kom evelina så började filmen Störtkär så vi fastnade framför tvn till den tills min mamma kom in och frestade oss med nachos (hon hade två arbetskamrater här på tjejkväll) så vi bestämde oss för att göra egna, dom blev dock dränkta i ost, och det blev för mycket HOT sås menmen ändå rätt lyckat. när vi ätit upp fick vi frida att gå och diska efter oss så jag och evelina kunde se klart filmen, vilka underbara kompisar vi är va? när filmen var slut gick vi till kyrkan och satte oss där och väntade på linus och marcus, vi roade oss med att sjunga och meditera, sen när de kom följde vi evelina hem, eller linus och marcus vände efter halva biten sen hade jag och frida följe till åkershus sen träffade jag min morbror och hans fru så min morbror följde mig hem så började paradise hotell.

bevis på att frida diskade

på vägen till evelina plockade vi blommor till håret.

kisses and huggs!

godmorgon

jag är inte alls så trött som jag trodde att jag skulle vara fastän jag bara sov 4a timmar, nu måste jag gå ska möta sofie utanför pressbyrån om 20 minuter, puss!
idag ser jag ut såhär!

måndag

nu har jag tagit min dagliga smoothie och gjort rostbiff macka, så nu är det bara att invänta paradise hotell som börjar om 25 minuter. mitt rum är fortfarande inte klart så jag får fortsätta efter jag varit på Obs med sofie imorgon.
jag har inte bara städat idag, utan var hos mina kusiner och åt kina mat, sen fick jag vänta med att gå hem p.g.a det dåliga vädret! sen stack jag och frida till marcus och såg en film med linus och emil också, sen stack vi hem igen.

what now?

hoppades på att vakna i tid idag men icke, vaknade senare än vanligt till och med. jag gick  upp och gjorde frukost och satte mig och tittade på The City marathon, nu ska jag byta om och göra lite nytta, hoppas jag!

IM A EGO

var hos mina kusiner och åt tacos och till efterrätt blev det jordgubbar med vit chokladsås, när jag ätit upp gick jag till bråhög och mötte frida, vi gick en sväng och mötte sedan matte på central. gick till busstationen och väntade på emil som kom först och sedan evelina, vi gick till nöjes sen hem till matte och tittade på high school musical 3, den var sorglig och mina ögon fylldes med tårar massor av gånger, jag har bara sett den en gång innan och det var på bio när jag och mitt ex var i stockholm hos rebecka och erik, så det var ett tag sedan. när filmen var slut runt 00:30 började vi gå hemmåt, på vägen mötte vi linus,marcus och martin som också gick med oss. vid bråhög hittade evelina en bukett så jag och hon gifte oss och frida var vår präst, haha! vi följde först frida sen evelina sen följde killarna mig hem, jag tog min dagliga smoothie och gick ner och satte mig vid datorn.
EGO PIC.



ha en trevlig söndag

nu måste jag snabba, ska vara hos mina kusiner nu klockan 18 och äta middag, sen ska jag träffa frida, matte och emil än så länge, har massa ego bilder som kommer sen, hihi. puss

kroatien del 3

ONSDAG.






TORSDAG.


han tror nog att han fortfarande är ungdom?

FREDAG.




var tvungen att täcka för, eftersom jag var röd som en kräfta i huvudet.


make me tired

skit väder, och ska snart hämta pizza.

friday

familjen ryllander kom somsagt hit på middag, vi grillade flintastek och till det åt vi potatisgratäng, mycket gott. när jag ätit stack jag hem till linus, där var emil t och marcus, matte kom också, vi gick ut och då kom oscar. linus och marcus stack för att fixa lite så vi andra stack till mossen. efter ett bra tag kom linus och marcus tillbaka och då kom även evelina. det började regna så vi stack hem till linus, gjorde popkorn och satte på filmen "jalla jalla", när den var slut stack vi och mötte natha, jag och natha gick hem till angjelo där bara viktor var, snackade och lite annat, sen vid ett stack jag och natha hem. nu ska jag snart sova!

färdig och klar

nu är jag äntligen klar, orkade inte göra något med mitt hår så fäste det bara med två klämmor,tog påmig bruna tights, oranget linne, jeans jacka och smycken. resultet blev såhär:

ser sjukt sur ut, men det är jag inte, nu måste jag gå upp, vi håller på att grilla för familjen Ryllander är påväg hit på middag.

onsdags kväll

efter jag kommit hem från malmö i onsdags fixade jag mig sen körde pappa mig,frida,krissy och emil till lomma. natha och emil t hade redan kommit, vi gick in på hemköp och handlade lite sen väntade på mer folk, vi gick bort till grillplatsen och spenderade kvällen där, natha och linus stack lite tidigare, senare gick vissa hem, vissa åkte hem och vissa stack till danne, jag var en av dom som stack till danne, det var även krissy,emil och hampus. när vi kom dit gjorde vi pommes och ägg, vi satte oss där ute och åt, lyssna på musik och bara snackade. sen gick vi upp och dom satte på en killfilm så jag och krissy gick ner och badade jacuzzi, efter ett tag tog killarna sig in i badrummet och det blev skummkrig, tillslut blev de så blöta att de tog av sig och alla sprang ut och slängde sig i poolen, sen in i jacuzzin igen, så vi satt 5 stycken i jacuzzin så ni förstår nog hur trångt det var, när vi badat klart gick vi upp och kollade klart filmen, vid halv 6 gick krissy och emil ner och la sig, danne gick in i sitt rum och la sig och jag & hampus somnade i sofforna.



onsdags

i onsdags var jag i malmö med mamma,pappa,anna,albin och maja. gick i stan och vidare till en lekplats, sen åkte vi och åt middag. på bikbok hittade jag en översnygg klänning.


120 minuter

på två timmar har jag hunnit:
- sola
- städa toaletten
- putsa mina speglar
- duscha
- dammsugat mitt rum + toaletten

och nu sitter jag här och dricker smoothie, super gott!

why do people always have to change?

det blåser idag, rätt tråkigt så därför hamnade jag vid datorn men när jag då ser +24 grader fick jag lite panik av att sitta inne när det nu är så fint väder, för en gångs skull! så nu åker bikinin på och ut i trädgården, hörs senare

inköp

FREDAGENS INKÖP. (GÖTEBORG)

vanlig vit tröja från Mango

oranget linne även från Mango

brun tunika från Mexx

sport topp från Adidas

TISDAGENS INKÖP. ( burlöv center)


riktigt sköna och snygga jeans från Vero Moda

jeans dress från Bik Bok

röda mysljus till mitt rum från Hemtex

hårprodukt och smink från Kicks

alltid något dåligt

varför är det alltid så att när man tror allt äntligen blir bra vänder det och blir sämre?
jag trodde bara att man hade en otursdag men jag verkar ha fler, igår var jag i lomma och tappade min Guldring som jag fick av mina föräldrar i konfirmation, jag älskade den och tog på mig den direkt och har haft på mitt finger i 2 år, igår tappade jag den och nu känner jag mig "naken" utan den, det är hemskt.
dagen blev inte bättre idag min cykel fick punka och min dator har gått sönder, går inte ens att starta!

ni förstår kanske att jag inte orkar med att blogga nu, så min dag igår kommer när jag får lust, har även massa bilder jag skulle visa men det får väntas till och om min dator börjar funka igen.

dagens info

var som sagt på OBS idag med mamma och gunnel, åt middag och lite blev det även shoppat, bilder kommer imorgon, antagligen. ska inte lova för mycket och såfall kommer även bilder på göteborgs shoppingen.
när jag kom hem från obs såg jag Paris Hilton My new BFF, sen mötte jag frida. Tillslut slutade det med att jag,frida,oscar och matte såg film hemma hos mig, The hills have eyes, dock hade jag och oscar redan sett den.

outfit för idag

kroatien del 2

vet att jag är seg med semester bilderna, men dom kommer lite då och då.
MÅNDAG.










TISDAG.







not here

nu ska jag till obs med mamma och gunnel, vi hörs !

måndag

vaknade upp med älskling (maja) igår igen. jag kollade TV nästan hela dagen sen runt halv 5 körde jag och pappa till malmö och hamnade på Caroli, tog oss en Frapino, mango/jordgubb. var hemma runt 6 igen och åt tacos med mina kusiner. sen gick jag ner och städade mitt rum, sen pausade lite och gick upp och spelade skip bo en runda med mamma och anna. vid halv 11 mötte jag frida,krissy och anton vid busstationen sen stack anton så gick vi andra till emil, sen vidare till torget och mötte linus,oscar,matte och marcus så gick/cyklade vi till statiol sen stack alla hem var för sig.

gårdagens outfit


SÖNDAGS

bild 1. jag i fredags i Göteborg.
bild 2. söndagens mysoutfit
bild 3. efterrätt. jordgubbar,maränger och vit chokladsås
bild 4. älskling sover i mitt knä




college

tiden bara springer iväg, klockan är redan över 2 men snart ska jag lägga mig tillrätta, Hyrde ju filmen College ikväll och den var bra och en typisk ungdomsfilm, något jag rekomenderar. när filmen slutade ringde jag emil t så har vi nyss snackat i lite mer än en timme, och nu ska jag lägga mig ner och sätta på filmen igen så jag kan somna till den. extra mycket mys ikväll eftersom maja ligger bredvid mig. bilder? imorgon, Godnatt!


kisses

just nu sitter jag ute i trädgården med datorn på bordet, mitt emot mig sitter pappa och jonas (morbror), snackar och dricker öl. Anna och Albin stack nyss, vi var ju hos dom och grillade innan åt även jätte god efterrätt, har bild som kommer sen! när vi ätit allt tog jag,mamma och anna bilen till nöjes och hyrde vars en film sen körde vi hem till oss och körde kubb, tjejerna mot killarna och vi vann med 2-1 sen ville killarna ha mig så då vann vi en runda också. nu kallar min älskling, Maja. som ska sova här hos mig inatt vi ska ner och se filmen jag hyrde nu, Collage. om jag inte blir så trött så uppdaterar jag efter annars hörs vi imorgon. pusspuss

FASHION

volanger är så snyggt, och kan göra någon tråkig färg till en så snygg outfit.

den första (rosa) och den andra (röda) är mina favoriter.

paris hiltons garderob

man kan inte bli mer än avundsjuk, hennes garderob är lika stor som en lägenhet och det ser ut som en affär som har allt.

aldrig som planerat

jag har haft en toppen helg och är rätt så slut efter två nätter med inte så mycket sömn, vill helst bara ta mina ostpopkorn, hyra en film och göra lite läsk i soda stream maskinen och ha en heldag i soffan med mina myskläder, Men.. så blir det inte, för klockan sex ska vi vara hos mina kusiner och grilla.
hörs senare!


hörs imorgon?

hade inte tid med att uppdatera igår, eftersom jag vaknade, fixade mig sen drog vi till Göteborg för att shoppa. Det blev lite shoppat iallafall och bilder bjuds det nog på sen. när jag kom hem (runt halv 11) var natha här, så vi tog min moppe till nöjes innan de stängde och handlade godis, sen stack vi till ica och mötte frida,krissy och tessi. De hade hyrt film tidigare, Wild Child som jag dock redan sett men den är så bra så det gjorde inget, vi såg filmen sen stack frida och tessi så gick vi ut i uterummet och bäddade och sen in och kollade filmen "tretton"
snackade även med killarna ett antal gånger i telefon, dom är i simrishamn och tältar och var lagom fulla. vid 3 gick jag,krissy och natha ut i vårt uterum och la oss, vid halv 5 somnade vi och då var det ljust ute. vaknade 12 och pappa hade handlat bullar, sen kollade vi life of ryan som jag fortfarande tittar på.

runt 3 kommer nog natha hit igen, vi ska se stylista och mommy's boys sen blir det middag och en massa annat kul, återkommer imorgon. kisses and hugs!

bjuder på en bild på han från wild child, mest för att han var så snygg! (ser dock tråkig ut på bilden)

godnatt från mig till dig

tänkte lägga mig en lite mer lämplig tid idag, har blivit väldigt sent de senaste dagarna nu, så jag ska gå och ta bort mitt smink och borsta tänderna, har inte bestämmt mig om jag ska fläta håret nu eller om jag väntar tills imorgon? jag tror jag väntar. sov gott

KROATIEN del 1

FREDAG.
båten trelleborg - tyskland

LÖRDAG. utsikt från vår balkong framme i Kroatien, Pjescana Uvala

SÖNDAG.
frukost
 




pannkakor med chokladsås

pizza



lite uppdatering

igår hade jag en trevlig kväll med mina babes, natha och sofie! vi träffades på åkershus och gick sedan en runda och hamnade på citygross där vi handlade ostpopkorn och dricka, så gick vi och satte oss vid den dammen där och bara snackade i det härliga vädret, när vi suttit där ett tag gick vi till busstationen där vi träffade max så gick vi hem till rasmus där några få va, var där ett tag och kollade på ett program på tv3.

maja har även sovit här inatt så hon vaknade rätt tidigt så jag satte på en film, annars har vi mest myst framför tvn.


bilder från kroatien kommer snart också, jag lovar!

gårdagens outfit


tröja från HM, jeans tights från MQ och nya skor från hamburg (tyskland)

waking up in vegas

åt frukost med mamma,pappa,moster,mormor och gunnel idag. ute i solen sen satt vi bara och snackade i solen, sen gick vi in och såg filmen från kroatien och sen ut i solen igen. sen stack dom igen så satte jag och pappa på Paris Hilton my new BFF, men den hacka efter halva och funkar inte nu?.. så vi får fortsätta senare.
ikväll har jag inget bestämmt än, jag tror faktiskt att jag bara ska vara hemma och ta det lungt med film och kanske lite gott, vi får se!


min dag

jag är super trött och somnar närsom därför blir det ett kort inlägg om dagen,
mötte krissy runt halv 3 vi satte oss på torget så kom matte, vi satt och snacka en liten stund sen begav vi oss till busstationen för att vänta på att emil t skulle komma med bussen, sen kom även emil e, oscar, oskar, marcus, linus. senare kom killarnas buss och så kom tobbe med, snackade en snabbis med han sen cyklade jag och krissy hem till henne så kom min pappa dit och hämtade mig så körde vi till svågertorp och hämtade släktingar som varit i portugal.

senare hade vi gäster från Norge här, sist jag träffade dom var jag endast 1 år och minns ju självklart inget från det, runt åtta tiden kom linus och emil t hit, så gick vi till torget mötte krissy,frida och tessi sen vidare till bråhög och mötte resten av killarna och senare kom även natha. vid halv 11 stack de flesta och jag,natha,krissy,oscar,linus och oskar stack till nöjes hyrde film och handlade godis sen gick vi hem till linus och mös till filmen och hans mamma bjöd även på glass.

kvällens outfit kommer imorgon, för jag är så trött!

hemma

nu är jag hemma igen, och har en massa bilder att visa. dock får ni vänta ett tag innan ni får se dom. :)


RSS 2.0