söndag


var hemma och fixade och donade igår på dagen, sen ville frida så gärna att jag skulle komma ut med henne,krissy och tessi så jag gick ner till julskyltningen och mötte dom. gick en sväng sen stack jag och frida hem till mig. Mamma kom hem med kebab som vi åt sen kom oscar, efter ett tag kom linus också så vi såg ensam hemma som gick på tvn, sappade mellan den filmen och fotbollen. Mattias kom också under filmens gång och när filmen slutade, vid åtta så gick vi ut men jag var hemma till nio igen och kollade på mitt stora feta grekiska bröllop.

den sista november

Blogg.se har väldigt tröga problem, därför är det väldigt svårt att ladda upp något här just nu. idag har jag iallafall jobbar mellan 06:45-15:15, har varit jätte trött hela dagen och somnade ett tag efter jag kommit hem. Annars har min dag bara tillbringats framför Tvn och i duschen och ska snart gå och lägga mig och titta på O.C.


gårdagens klädsel


+ knähöga stövlar


söndag

det funkar inte att lägga upp bilder just nu, så får göra det sen!

Nu ska jag hänga upp julgardiner för att överraska mamma när hon kommer hem. later!

helgen

Fredags kväll kom emil och bobban hit, sen väntade vi på natha. När hon kom körde vi och hyrde film. Sen kom vi hit och såg den och efter det stack natha hem. Så gick vi in och kollade tv ett tag till.
I lördags väckte ian mig och vi alla åt bullar tillsammans sen åkte jag och pappa in till lund för han skulle klippa sig. När vi kom hem var johan här som vi skulle vara barnvakt till. Passade honom tills vi skulle dra till s.sandby på kalas. 10 i 10 tog jag bussen hem därifrån sen kom emil hit.


fredags klädsel


skämmigt

satt och klickade mig in på lite olika bloggar. Kom in på Kissies blogg där hon skrev att hon hade shoppat. Hon visade upp en bild på sin nya paljett kavaj och skrev :

Även om hon har täckt för prislappen så ser man att det är från bikbok för man ser det och eftersom nästan alla ungdomstjejer någon gång har handlat där inne så vet man. Så jag såg på deras hemsida och hittade:


Exakt samma kavaj för 699:- rätt patetiskt att ljuga om att en vara kostar över 800 kronor. Svårt att avslöja sanningen eller? ditt problem som du skrev över är kanske inte pengar men du har stora problem med att ljuga!


GUD?

det här med att man blir straffad för allt ont man gör kanske har en sanning i sig?
somliga straffas även tidigare än andra eller till och med på direkten:

tidigare i veckan:


efter:

fredag

sitter just nu och kollar på idol med mina två kusiner, albin och maja.

jobb jobb jobb

sitter och äter frukost nu och har fixat allt, ska bara ta på mig en kofta & ytterkläder. jobbar idag mellan 12:45-21:15. åh drygt! så vi får se om jag uppdaterar sen. Ha en bra dag.

julklänning

snygg klänning som hade varit perfekt till julen.


take me away

take me away to a warm land, there the ocean is blue.


OP2B


underbara dag

har tillbringat hela min lediga dag med min pojkvän, underbart! han kom hit när han slutat skolan vid halv 1. Han hade handlat med mat(frukost för min del) från mcdonalds. Medan vi åt det satt jag och kollade på när han spelade playstation. Sen gick vi in på mitt rum och såg O.C. Senare när min bror kom hem med timmy så fick emil köra dom till mormor och morfar, Och jag hängde då med. Sen kom vi hit igen och fortsatte mysa till O.C. Sen skulle vi äta och gratta pappa och då stack älskling hem.

i love my boyfriend.

idag är det din dag

GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN PAPPA.




present från frankrike

pappa var ju i frankrike förra veckan och när han kom hem hade han med sig en present till mig. Thanks!




one year

för exakt ett år sedan befann jag mig just nu i denna stugan/huset. Danmark Lalandia, Bäst och saknar det!







LÖRDAG

lördag kvälls klädsel


kläder

outfit ikväll när jag var och handlade med mamma.

fredag till tisdag

i fredags jobbade jag mellan 6:45-15:15 när jag kom hem tog jag det bara lugnt om jag minns rätt sen stack jag hem till mina kusiner. Senare gick jag och maja hem till mig och jag fixade mig sen gick vi tillbaka hem till henne. Mamma körde mig till lomma där jag träffade elin, Tog bussen hem från lomma runt 2 tiden. På lördagen tillbringade jag nästan hela dagen i sängen tills jag skulle fixa mig för att sedan bege mig till frida på fest. Hade följe hem med natha därifrån och i söndags tog jag det också lugnt och stack sedan till lund och hämtade pizza med pappa och hyrde sedan film, Efter det körde pappa mig hem till emil där vi såg filmen och hade det bara allmänt mysigt.
Veckan har jag jobbar mellan 6:45-15:15 och har varit helt slut efteråt.


älskling i fredags


sämst

åh vad jag är sämst på att uppdatera! kommer snart

I HATE IT

just nu hatar jag parlino. min operatör till mobilen alltså. Igår fick jag ett sms av dom där det stog att jag hade TVÅ dagar kvar med mina gratis sms och samtal. Idag när jag vaknar står det på ett nytt sms att mina gratis sms och samtal är slut nu. Efter bara en dag! och nyss när jag skulle kolla mitt saldo står det att jag bara har 29 kronor kvar när jag nyss hade över 250 kronor. skit operatör!


ALL I NEED IS YOU HERE

bild från : HM

Nu måste jag ta på mig och gå ner och lämna filmerna. När jag kommer hem sätter jag nog på O.C och lägger mig och kollar på.


älska din kropp som den är



P.S har gjorde detta i paint därför det är lite sisådär!


inbokat

idag klockan 20:00. mammas pojkar


och klockan 21:00. Glee


christmas

Blev hemma från jobbet idag eftersom det varit en jobbig natt inatt. Sitter och lyssnar på någon jullåt just nu, Det får mig att längta till julen. Den vita snön, all mysig belysning, allt med julen är faktiskt rätt mysigt. Iallafall hellre det än en massa regn,regn och regn.

I D I O T E R .

rätt roligt att det finns så många patetiska människor här i världen, och något som är ännu roligare är att dom tror att dom kan gå runt och kommentera vad som helst, men ni kanske borde veta att dagens teknologi utveklas och man kan spåra rent ut sagt det mesta som skrivs eller skickas på nätet, Och på bloggar sparas alla IP nummer som kommer in när folk kommenterar. Vilket är rätt synd för er idiotet som kommenterar anonymt och tror att man inte kan få reda på vem ni är.
Man läser på alla stor bloggare hur dom måste hålla sina förhållande utanför bloggen för att annars kommer folk med massa falska kommenterar och massa annat skit, jag är långt ifrån en stor bloggare men ändå händer samma sak, trodde inte man skulle behöva sluta skriva om visa saker i sin blogg för ni idioter ska komma med massa falska kommentarer för att ni inte har ett eget liv utan måste gnälla på andra, om det får er att må bra..visst fortsätt ni men vi kommer fortfarande att kunna läsa eran IP nummer. Idioter, väx upp!


Paris

vilket väder idag,vilken tur att jag har hyrt film och köpt godis. Har myskläder på mig och tänker ligga och mysa i min säng hela kvällen. Härligt va?

har jobbat idag mellan 6:45-14:45. Fick sluta en halv timme tidigare. Åkte till vårdcentralen och tog bort mina stygn och tessi var med mig som tur var. Sen körde mamma henne hem sen handlade vi. Har även fått några hälsningar från pappa, Han är i Paris nu. Hoppas att vädret är bättre där än här hemma hos oss.


kväll

Har nyss plattat mitt hår. Och nu fortsätter kvällen framför TVn all alone, Imorgon jobbar jag 6:45-15:15 och när jag slutat åker jag direkt till vårdcentralen och tar bort stygnen på hakan. Great!


funderingar

har gjort allt jag ska idag nu, förutom plattat håret och fixat lunch tills imorgon men det får jag fixa sen.
Håller på att bestämma mig om jag ska gå hem till frida eller inte, det är ju trots allt rätt långt dit. We will see!


next

NU; lägga in min tvätt i garderoben.

MYS KLÄDER

går runt i dessa sköna kläderna just nu. Idag har jag tränat,solat,duschat och fixat mina ögonbryn. Än så länge, Känns lite som söndag idag eftersom jag varit ledig nu i 3 dagar men imorgon börjar jag jobba igen så det är en liten "ta-hand-om-sig-själv" dag idag.

 


i miss you..

film idag som jag ska se, 21:00.

L O V E

i dont wanna live without your love,you was born to make me happy.

update

åh, jag har blivit så otroligt dålig på att uppdatera. Men har tappat suget för stunden iallafall,det går i perioder.ibland har jag hur mycket som helst att berätt och visa och ibland är där ingenting.

I fredags märkte jag inte alls av att det var fredagen den 13 iallafall, Tur det! jag fick sluta en timme tidigare från jobbet och tillbringade hela dagen och kvällen med frida. Hon kom hit efter hon slutat och vi såg massa Tv. Sen åt vi här med min familj och sen såg vi Tv igen. Sen gick vi ner och spelade bowling på Wii och jag som spelade det för första gången (fastän jag fick det i födelsedags present för snart 2 år sedan)vann hela tiden. Sen kom mina kusiner och dom också så satt uppe och snacka med dom och lite annat, Sen såg jag och frida en film med kusinerna & krängde godis. Och vid 11 tror jag.. stack frida iallafall och då somnade jag direkt.

Lördags var jag uppe vid 10, duschade,handlade på willys o.s.v sen körde pappa mig till jobbet, Började 12:45 och slutade 21:15, När jag slutat var pappa där och hämtade mig & tessi och körde hem. mamma hade gjort natchos som vi åt sen såg jag tv och somnade till ett tag.

Och igår så tog jag det mest lugnt, var i malmö med mamma & pappa också. Sen direkt när jag kom hem gick jag ut för att möta frida så snackade vi lite och var ute ett litet tag sen stack vi hem till mig & såg tv, och emil baby & danne kom förbi på en cigg sen gick vi in & såg tv igen och premiär av paradise hotell.

idag är jag ledig men mådde inte så bra så har spytt. Så blir bara dega framför tvn idag.

otursdag?

Fredagen den 13de idag. Vad kommer då hända? jag hoppas på inget..

man blir så glad


lördags

min klädsel,mitt hår och sminkning från halloween festen i lördags.


snyggast just nu


uppskatta det du har..

I tisdags när jag var och jobbade så stog jag och emil(en till praktikant)och snackade med en som jobbar på vår avdelning. Eftersom vi jobbar så högt upp har vi jätte bra utsikt och man såg en byggnad som han började berätta om. Han sa att han hade en dröm och berättade för oss om den. Han studerade där och ville bli något speciellt som stor. Men en dag var han ute och gick, en helt vanlig dag som helst. Så gick han över ett övergångsställe och där kom en bil och den stannade inte så han blev påkörd. Han fick stora skador i huvudet och hamnade i koma. Som han låg i ett bra tag. När man vaknade upp började han tänka på "varför gick jag just där då" och speciellt tänkte han på att hans dröm aldrig skulle gå i uppfyllelse nu. Han hade kämpat hela sitt liv för att bygga upp det han ville bli men på bara en sekund förändrades hela hans liv. Man blev helt rörd när han stog och berättade om detta och det fick mig att inse hur mycket jag ska uppskatta det jag har. jag har en bra familj/släkt, världens bästa pojkvän och alla mina underbara vänner. Dom som stöttar mig när jag behöver hjälp och som jag finns där för om något skulle hända. När dom än ber om det så finns jag där för dom. Men man tänker alltid på hur bra man kan ha det, åh varför har hon det så bra & jag har det såhär? så kanske man tänker. Men lär dig uppskatta det du har istället. Det räcker långt, mycket långt.


E.M

jag tänker på dig hela tiden.
du är det bästa för mig.
känslan att ha dig vid min sida är den bästa känslan som finns.

i love you to death.


rubrik lös

Har träffat Natha en stund ikväll. fast bara i ca en timme. Vi gick ut en sväng och gick bort om till frida och sa hej. Sen gick vi hem igen, blev en rätt kort sväng men som vi sa "vi fick iallafall lite motion", frida bor ju trots allt på andra sidan staffanstorp. har fortfarande ont i min haka, inte lätt. men får ju tänka på att det iallafall blir bra när det väl är färdigt. (bilden är från början av 9an)

klart

Kom nyss hem från city kliniken. Var och tog bort en leverfläck som jag haft på hakan. Känndes inte så mycket att skära bort den mest att få bedövningen. Men just nu gör det skit ont, snackar jätte konstigt och kan inte äta. Mormor och morfar körde inom mcdonalds & handlade cheeseburgare fast jag fick ge min till morfar eftersom jag inte klarade av att äta den. Men har plåsterlapp för nu och om en vecka ska jag ta bort stygnen. Nu ska jag gå ner och plocka undan lite på mitt rum och lite sånt.


snyggt med text tryck


onsdag

Gormorgon. Vaknade för ett tag sedan, Är ledig idag. härligt! runt halv 1 blir jag hämtad av mormor och morfar. Ska in till city kliniken och få något fixat. skit väder idag också..men ovanligt? hörs senare.

tisdag

Hemma efter en full dag.Har jobbat mellan kvart i 7 & kvart över 3 idag också, Har varit på röntken och lite sånt också idag. När jag slutat tog jag bussen till frisören med lizette och krissy.Sen efter det hem till lizette där jag färgade hennes hår. Klockan 9e kom pappa och hämtade mig så nu är jag hemma och ska nog se vad som finns på tv eller om det finns någon film. talk to you later.

idag har jag:


news

har fått nya löparskor och en vanlig tjocktröja.


halloweenfesten i lördags




sjukhuset

har jobbat idag mellan 06:45 och 15:15 så har varit uppe sedan 5 imorse och är helt slut nu. håller på att ringa till någon vårdcentral eller vad det är och försöka få en tid, men det är en jävla kö så kommer inte fram. Och det är inte ett skit på TV idag eller något, och det är skit kallt i vårt hus. Usch!

uppdetering

skriver ett snabbt inlägg nu mest för att uppdatera er, Är reklam i ensam mamma söker nu. Finalen. därför jag skriver snabbt. Igår var vi på halloweenfest hos ryllander, Kul! bilder kan komma upp, sen tog jag bussen till emil och tillbringade natten där. Pappa kom och hämta mig idag och sen har jag övningskört till hans jobb o.s.v
Hörs.

allt som ska ordnas

Nu har jag fixat klart mitt hår. Bara smink och kläder som återstår, Ska snart ner och leta fram något i garderoben satsar på mörkt/svart och massa smycken.. kan nog bli bra! återkommer senare eller imorgon


lördag


Väntar på att mitt hår ska bli tort så jag sen kan börja fixa det. Ska använda produkterna ovan. Klockan sju ska familjen vara borta på halloween fest hos familjen ryllander. Blir dock inte så mycket utklädnad för min del.


lindex har fått in snygga kläder


lindex är ingen affär jag brukar gå självmant in i. men när jag nyss kollade hemsidan hittade jag faktiskt en del snygga plagg.

Otrogenhet

jag sitter och läser lite olika bloggar och klickade mig runt och kom in på en tjejs som skrivit om otrogenhet. Tyckte att det hon skrivit stämde hur bra som helst och var väldigt bra skrivit.
Såhär skrev hon:

Fina flickor är inte otrogna..


Att otrohet är hemskt håller nog dom flesta med om,
men att det är ett brott vet jag inte om alla håller med
mig om. Kärlek kan vara både en lättsam sak
och något som kan ödelägga folks liv.


Otrohet är ett äktenskapsbrott och är man gift
så anser jag att att man borde kunna dömmas
i en rättsal för detta.Samhällstjänst och böter,
rakt av.


Jag tycker det är en HEMSK och VIDRIG "trend" bland
unga flickor idag att fnaska runt.Detta dissade jag totlat
i Amirs video men jag tror folk missförstod mig.
Fnask är inte ett utseende,det är ett beteende.


Dagligen hör jag vänners vänner som ligger med
andras pojkvänner,bröder,PAPPOR och dessutom
helt odiskret. För att ta er tillbaka till mitt nyår 09
där en väldigt intelligent brud går på en fest
med sin kille,drar med en annan helt dyngrak kille
in på toaletten,har sex med olåst dörr och sedan
blir påkommen.Utav pojkvännen.Otippat...


Att vara otrogen är INTE sexigt,eller något att skryta om.
Det är snarare något man borde skämmas över.
Det är smutsigt och oförlåtligt.



Ingen är perfekt och alla gör misstag,även jag.
Dock stävar jag alltid efter att vara moraliskt korekt
men detta är något som borde vara en självklarhet
för alla.Men idag är det tvärtom,ingen bryr sig
om vad som är rätt eller fel sålänge
man själv mår bra.


Idag är jag snäll.Jag tänker inge hänga ut några namn,
bilder eller historier.Men jag har god lust,för att lära er
en läxa.Men det är inte min uppgift att säga till hur ni ska
leva utan jag kan bara välja mitt eget livsnads sätt.


Jag hoppas ni precis som jag anser att otrohet
inte är acceptabelt någonstans.
Spelar ingen roll vad man har för ursäkter
för man har alltid ett val.


Vaknar man upp en dag och tänker
"åh vad jag vill ha sex med Erik fastän
jag är tillsammans med Karl"
Då älskar du inte Karl och då
ska du vara mogen nog att reda
ut det INNAN du gängar snett.
Annars är du inte mogen nog
att ha sex alls...

kvällens idol

Rabih åkte ut från idol ikväll, tråkigt!!

denna låten tyckte jag han gjorde bäst, underbart.

en outfit


biverkning efter sprutan


tog ju sprutan mot svininfluensan igår kände knappt något efter men när jag skulle gå och lägga mig började jag få ont i armen. Klockan fem imorse ringde klockan & jag steg upp och gjorde mig i ordning klockan sex gick bussen vid mig och in till jobbet. När jag sedan var inne hos en patient med min handledare och en annan anstäld började allt bli vitt och blinka, såg inte ett skit! min handledare stog och berättade saker för mig och jag hörde vad hon sa men uppfattade inte det, utan det var bara ord. jag fick ta stöd mot väggen och började kallsvettas och må jätte illa, kramper i öronen & världens huvudvärk. jag sa till min handledare och hon tog ut mig i korridoren och gav mig en spypåse. Började se igen och uppfattade saker sen tog hon in mig i personalrummet och gav mig ett glas vatten och en filt för jag började kraftigt att frysa och skakade hela kroppen, Jag satt där ett tag för att se om det blev bättre. Fick ringa mamma och hon fick komma & hämta mig. När jag gått ner och fick frisk luft började det kännas lite bättre men huvudvärken var fortfarande lika stor. Mamma kom och hämtade mig och vi körde till apoteket och handlade tabletter mot huvudvärken. Kom hem och la mig och vilade, kände mest huvudvärken och var yr då. Sen somnade jag och nu börjar jag att må lite illa igen.

sweet dreams

Godnatt.. Jobb imorgon 06:45-15:15

inlåst


Nu kollar jag sista avsnittet av Inlåst, Sen tillbringar jag kanske lite tid framför datorn eller så går jag och lägger mig och sätter på någon film. Får se vad jag har lust till då.

detaljer

snackar ofta om detaljer men det gör faktiskt en stor skillnad, Som dessa plagg/skor hade varit sig likt som vilket annat svart plagg som helst.



Nu;

mammas pojkar.

femte november

Håller på att se two and a half men just nu, har inget bättre för mig ju.. Väntar ju på att mammas pojkar ska börja. Va för en liten stund sedan på Willys och handlade lunch tills imorgon, min bror körde mig ut dit för det är ju en bit. Har inget mer intressant att komma med just nu så hejdå.

redan torsdag

Började jobba 06:45 idag så fick gå upp klockan fem. Regnigt och skit väder, som vanligt!! Slutade runt 1 idag och väntade på att Tessi skulle sluta sen tog vi bussen till skolan och vaccinerade oss. Gjorde lite ont efter men nu känner jag ingenting. När jag kom hem somnade jag nästan direkt och nu har jag precis duschat. Har även 3 månader med min älskling idag. Men vet inte om vi hinner ses..

Snålt med bilder

Blir inte många outfit bilder längre eftersom jag jobbar på sjukhuset nu i ett par veckor, Och där har man speciella arbetskläder så jag drar bara på mig ett par byxor & en enfärgad tröja varje dag och det känns inte lönt att fota, Men de dagar jag gör något speciellt eller de lediga helger ska jag försöka så gott jag kan.


















onsdag

åh vad slö dag! sitter fortfarande i soffan men fryser dock inte lika mycket nu för brasan har kommit igång. Och det är skit väder ute, tråkigt. Imorgon börjar jag 06:45 så får lägga mig i tid ikväll, Inte för att jag kommer somna i tid eftersom jag nästan sovit hela dagen.

something to wear


ledig dag

det känns verkligen som vinter nu, Sitter nerbäddad i soffan och fryser. Det är helt grått ute och det har till och med snöat! min älskling har sovit här inatt, har varit jätte mysigt och vi vaknade runt 12 idag och låg bara kvar och mös, sen kom bror hem med bullar till oss så åt vi frukost vid halv 2 sammtidigt som vi kollade på O.C, lite innan 3 stack han så har jag bara sutit här och frysit. Får nog tända brasan snart.

jobb

har jobbat idag mellan 12:45-21:15. Första dagen och allt gick jätte bra, Har inte tid att berätta mer nu för min älskade pojkvän ligger brevid mig. Puss!

3 november

Jag är vaken! ska ta bussen 11:50, Måste dock ner till Ica först och handla lunch, Suck.. Ska snart upp och fixa mig lite, Sätta upp håret och fixa mitt sår, Skar mig i handen igår så ska tvätta det lite o.s.v men det kommer ändå göra skit ont när jag spritar händerna idag, men jag får stå ut.

this is it

har nyss kommit hem från bio som jag var och såg tillsammans med Lizette. Det blev this is it med Michael Jackson, intressant film och hans musik och rörelser är fantastiska. Vi fick bara ett ryck och ville se bio, Så en kvart senare satt vi på bussen in till lund, Ja vi är snabba! kom in och handlade biljetterna sen väntade på att filmen skulle börja.

Hade även min första dag på praktiken idag, Gick bra även om jag inte va där så länge men blev runt visad och fick lite kort o.s.v.. Imorgon börjar det på riktigt, Känns dock nervöst. Rädd för att göra fel.
Just nu sitter jag och letar i handboken för min mobin hur man stänger av den jävla viberatorn..

Nu:

nu ska jag ta cyklen ner till torget och ta ut pengar sen vidare till Ica och handla bullar och sen cykla hem till lizette och äta frukost, Sen hem om och ta på mig jeans och ta mina saker.


ett handikapp?

har nyss klippt av mina långa naglar, var tvungen p.g.a praktiken. Det känns hemskt inget känns normalt, kan knappt skriva på tangentbordet.. känner mig fan handikappad. Haha att en sån liten sak kan göra så stor skillnad.

cocoo.se

snygga armband och ringar, Ja tack!


to do,

idag ska jag,
ut och springa i skogen och antagligen övninsköra dit,
åka till sjukhuset för att hitta min praktik plats
fixa mina naglar, alltså ta bort dom :(

fixa min svenska uppgift och skicka in den

och fixa lite saker inför praktiken


första november

sitter och kollar reprisen på Idol nu. Idag är det skitväder men vi har ju kommit in i november nu. Hör av mig mer under dagen.

halloween

några få bilder från fredags.



någon dag sedan..

bild från när jag var hos frida med henne och max och spelade spel. Så målade frida Sverige på mina kinder. man ser knappt den gula färgen, men den finns där.

svart,rött och guld

jag skrev ju att jag skulle gå och ta fram kläder till halloween festen i fredags, Och det skulle röra sig om färgerna Svart,Rött och Guld. Resultatet nedan. Ändrade dock ut tunikan till en annan.


RSS 2.0