bra bättre bäst

I lördags blev det kalas för några vänner till familjen. Sen hämtade älskling mig där så körde vi först hem till mig och hämtade mina saker och sen vidare och handlade lite gott sen körde vi hem till honom.
Va där ett tag och mös framför tvn tills vi skulle hämta hans föräldrar sen när vi kom tillbaka mös vi igen framför tvn och somnade sedan.
Tidigt på morgonen nästa dag så väckte hans pappa oss så åkte vi in till banan och kollade lite tills regnet kom då körde jag och han hem till han igen så somnade vi en stund tills hans mamma,syster och systers barn kom. Så umgicks vi med dom och kollade lite bring it on o.s.v sen stack älskling med sin pappa för att fixa lite sen när dom kom tillbaka beställde vi pizza. När vi ätit blev det lite tv sen körde vi och handlade godis till hans syster och sen körde hem till henne så fick jag kolla på hennes nya lägenhet också sen körde vi hem och mös framför tvn tills min pappa kom och hämtade mig. Hel dag med älskling blev det, helt underbart.

Idag var det väldigt onödig skoldag. Hade en lektion där vi bara satt och glodde, sen en kvarts lärarinformation sen hem igen. Somnade till lite tills min trafiklärare ringde sen kunde jag inte somna om så kollade på tv tills jag och mamma körde till nova. Letade efter klänning i varje affär känndes det som, antingen så finns det inte ett skit eller så är det jag som är kräsen?!

Har inte fått upp några bilder på datan än, kopplingen mellan min mobil och min dator funkar inte riktigt som jag vill, så vi får se när det funkar.

lördag

har hållt på med mitt rum nu i någon timme. Har även fått lite av en "dröm" uppfylld idag, LOVE IT! visar senare för nu måste jag fixa mig snabbt,snabbt..för vi ska vara borta om en halv timme. Så nu snabb fixning.

i like the pink one

Den lilla söta rosa datorn på bilden nedan har blivit min, fick den igår av pappa. HIHI. Så nu får vi hoppas..eller det ska bli bättre uppdatering nu!


Friday

Godmorgon, Nästan. Har ätit frukost iallafall.
 
Igår blev det kort dag i skolan, som alla torsdagar. Sen direkt efter åkte jag till trafikskolan och körde, gick jätte bra och klarade det momentet. Sen åkte jag hem och somnade och när jag vaknade smsade jag & tessi till varandra samtidigt, hur stora är odsen liksom?haha. Iallafall så möttes vi på busstationen och tog bussen till lund. Vi gick först till mcdonalds så jag fick mat, sista måltiden där på länge. Jag och tessi bestämmde oss för att efter den dagen, alltså IDAG ska vi börja banta, okej..vi kom fram till att vi inte skulle kalla det banta för det ska vi inte göra, utan äta nyttigare. Får väl se hur länge det håller.När jag fått mat i magen så gick vi in på konsum och hon handlade glass sen vidare till bion för att kolla lite med biljetter och så sen åkte vi hem igen och jag byta om sen gick hem till mormor och stack där ifrån vid halv 11.

Nej nu får jag gå och klä på mig och sen ta mig till skolan.

Like it Like it


dangerous

nyss kommit ut ur duschen, innan det så dansade jag nästan i en timme. Just Dance heter spelet och finns på Wii, hard work. Faktiskt bra träning, rör på sig väldigt väldigt mycket och har sett det i många tidningar där dom rekomenderar det om man vill ha lite roligare träning. Så rekomenderar verkligen. I duschen gjorde jag även en hårinpackning och kropps peeling. Peelingen luktar amazing. Men nu börjar ugly betty så måste gå. Efter det måste jag plocka undan mina kläder på mitt rum och blir antagligen lite ansiktsmask och sånt härligt också innan couger town börjar. CYA

its never to late

Bild från i söndags hemma hos farmor. I love you!

today


25 maj

nu är jag hemma igen. Sov ju hos min favorit inatt. När han kom tillbaka från träningen så duschade han sen stack vi ner till stranden och mötte lite folk, blev bara en kort sväng eftersom det blåste jätte mycket. När vi kom hem till han igen så frös jag ihjäl så jag tog en varm dusch sen när jag kom ur gjorde han varm choklad till mig sen mös vi framför tvn tills vi tillslut somnade. Sen idag körde han mig till skolan. Var en kort dag på nästan 2 lektioner fick sluta mycket tidigare så nu har jag tagit på mig varma tjocka myskläder och ska nog slänga mig i soffan ett tag innan jag ska börja göra lite nytta idag. Känns som om det behövs, men vad som sen blir gjort får vi se!


Darling

Sitter hemma hos min älskling,Han hämtade mig efter skolan så stack vi hit hem till honom. Han är och tränar men kommer nog snart igen. Sitter och pluggar för fullt skrivit i flera timmar massa arbete på datorn nu, är helt slut och kommer snart se fyrkantikt. Men får snabba nu så det kan bli klart någon gång!!!

Söndags middag

Idag har jag,älskling,min familj och några till från släkten varit hos farmor på middag. Var där vid halv 5. Åt förrätt,huvudrätt och sen efterrätt sen efter ett tag gick jag och älskling hit och kollade lite tv tills han stack. Sen har jag duschat, lagt in bilder och nu kollar jag på a cinderella story.

Today


Gifts

Skrev ju tidigare att jag fick två smycken av min pojkvän igår och jag lovade en bild(nedan).Det var ett sött hjärtarmband och ett par stora runda örhänge, har ägt ett par likadana örhänge innan men dom gick tyvärr isönder för någon dag sedan. men tack älskling!

outfits

några bilder från veckan som varit.

Från frilufsdagen i lomma. Onsdags.


Torsdags.


Lördags förmiddag.


Igår kväll.



mums

åt en jätte god paj för någon dag sedan med mamma, blåbärs paj.


happy day

TJATJA. Igår var jag först och firade Carro, trevlig kväll med massor med gott att äta. Senare vet inte hur mycket klockan blev men iallafall så kom tessi,emil och danne och hämtade mig så körde vi och handlade godis sen körde vi och satte en bil. Sen körde vi vidare efter mina och tessis planeringar. Så vi beskrev vägen (försökte så gott vi kunde) och killarna hade ingen aning om vart vi skulle eller vad vi skulle göra. Men iallafall så lyckades vi hitta dit alltså till malmö hamn/bo01 där vi satte oss på en filt,åt godis,snackade och bara kollade ut på havet. Satt där ett tag sen tog vi oss vidare en bit bort där vi skulle på en stor lekplats, Vilket tyvärr inte gick för det var jätte blött där så vi körde hem till mig en stund.

Fick förresten ett par örhänge och ett armband igår av älskling, visar senare.

Lördag

Håller på att fixa mig för fullt nu. Eller egentligen är det bara kläderna kvar. Men det är det jobbigaste också, att bestämma sig. Sen blir det hem till min barndoms vän som fyllt 18 år och fira henne. See you later!
  
   
   
tog bilderna från hennes blogg eftersom min egna dator inte funkar,men här är då en del bilder på oss från alla olika händelser/minnen. Klicka på dom för att få större!

Hoppas att du får en trevlig kväll "Carola". 18 år tillsammans (den 16 maj) Älskar dig.

Tatto

Har glömt att berätta att jag tatuerat mig, för en vecka sedan. Gjorde 3 stycken. 2 på handlederna och 1 på foten.


Big bowl

 Här kommer även några bilder från bowlingen förra veckan eller något.



Titta mina grymma poäng. Jag=Underst. 4 spärrar i rad sen 2 strike!

Anna-Johannas Konfirmation

Här kommer några bilder från anna-johannas konfirmation som var för någon helg sedan.







Torsdag

Sitter här nyduschad och väntar på att mitt vitlöksbröd ska bli klart i ugnen. Har nästan precis kommit hem från min kusins musikal som han hade med sin skola/förskola. Innan idag hade jag en kort skoldag med 2 lektioner. Eller knappt det, den första lektionen fick vi sluta 40 minuter tidigare och den andra fick vi gå när vi skrivit klart vårt prov. Sen hade jag körlektion klockan 1. När jag kom hem kollade jag tyra show sen somnade till lite tills anna ringde. Så tog jag på mig och gick ner och hämtade maja på dagis sen gick vi hit och åt lite glass och kolla tv tills vi skulle ner till församlingsgården.  

Har lite bilder att visa men får bli nu till helgen när jag kan använda pappas dator och ladda upp dom på eftersom det inte funkar här.

I LOVE IT


UPDATE

hej igen. Efter jag skrev här så gick jag och la mig i soffan. Var helt slut men så kommer min älskade pojkvän in och pussar på mig. Så jag fick ta mig upp igen och laga mat till oss. Fick bli kebab i bröd med lite dressing och sallad. Sen gick vi ner och la oss och jag somnade till lite sen stack han så fortsatte jag att sova/titta på tv.
Åh jag vill att min egna dator ska fungera!! funkar ej lägga upp bilder på denna dator iallafall. DRYGT

100518

TJA! idag har jag skrivit nationella i Matte B. får hoppas på det bästa. Fick sluta efter iallafall och var klar vid 10 tiden så då drog jag och tessi oss hemåt igen. så jag tror att det blir soffan för min del nu, känner mig rätt trött så får jag se om jag blir piggare sen för att kunna göra lite nytta.. Behövs plockas undan i mitt rum IGEN.suck. Måste även hitta de svar på frågorna till omvårdnadsprovet jag ska ha imorgon. Men först soffan och TVn. CYA!

vidare..

Nu ska jag fortsätta med att dricka min Lemon Lime läsk och kolla på american pie.

Förresten..JAG ÄLSKAR MIN POJKVÄN MEST I VÄRLDEN.

Från veckan




Bowling

Detta kan ni också läsa om några inlägg ner. Har några få bilder till fast dom ligger på min kamera och detta är mobil bilder. Där finns även en bild på poängtavlan eftersom jag var rätt så grym! Första rundan på slutet så om man får en strike eller spärr så får man ju slå en tredje gång och på den sista satte jag 3 strikar i rad. GRYMT!




Sämst bilder eftersom de är tagna med mobiler. Men får duga.


Lekpark

Bilder från idag på lekplatsen(Läs i några inlägg ner!)





Klänning

Var inne på gina tricot och provade denna klänningen. Men köptes inte.


Konfirmation

Var ju även på en konfirmation förra helgen. Har några få bilder på min kamera men den har jag inte kopplat in än. Men jag har Två som fotades från min mobil.


Lång inlägg

HEJHEJ! kom hem från min älskling tidigare idag eftersom jag sov där inatt. fick jätte ont i magen tidigare så pappa fick hämta mig. Senare idag har jag och pappa varit på lekplats med maja. En rätt så stor med stora kanor(heter det så?). Sen på vägen hem handlade vi med glass. Och nu sitter vi bara här i soffan och kollar på american pie, Eller maja har somnat. Håller på att ladda upp bilderna här på datorn med, Så snart läggs de upp.Om allt funkar som jag vill!

Det var även en kort vecka i skolan denna veckan. I onsdags sluta vi tidigt eftersom att vi hade ett prov till sista lektion. Jag somnade till senare och vaknade vid 7 tror jag det var? då Tessi var påväg till mig. Pappa kom ner till mig innan hon hann komma och fråga om vi skulle bowla. Men då var jag inte sugen på det, Nyvaken och allt men ca 10 minuter efter satt vi i bilen och var påväg in till malmö. Jag,Tessi,Mamma,Pappa och Jonas(min morbror).
Körde två rundor och jag vann både två, Gryma poäng på 147 ena och 146 på andra. När vi var klara med bowlingen tog vi en runda i spelrummet då jonas först klassade ut mamma på air hockey och sen stod jag,tessi,pappa & jonas på vars ett par skidor och tävlade förfullt. Sen blev det en runda i parkeringshuset också eftersom vi inte kunde hitta bilden. Eller jag och tessi hittade inte den. Gick runt som ett par yra höns. Sen tillslut hamnade jag och tessi på statoil i lomma där vi blev hämtade av emil och danne. Sen körde vi hem till mig och satte på en skräckfilm och efter halv 2 stack dom.

Och igår började jag dagen med storstädning i källaren. Höll på i några timmar och vid halv 5 kom Tessi då hade jag bara garderoben kvar sen efter det gick jag och duschade sen fixade mig sen tog vi det lungt framför TVn tills emil och danne kom med pizza. När vi ätit och kollat på några tråkiga program körde killarna och handlade godis sen tillbaka hit så kollade vi på lite blandade program tills halv 11 då jag och emil stack hem till han.

SORRY!

Förlåt att jag inte har uppdaterat på evigheter! men min dator är somsagt i sönder, och på familjens data kan man inte ladda upp bilder här på bloggen. Men sitter på min pappas dator nu så då kanske jag kan lösa det lite. Har iallafall hur mycket bilder som helst att bjuda på! ni får helt enkelt hålla utkik efter dem, för dom kommer.

Step it up

Nu ska jag packa min väska sen ta bussen till trafikskolan och sen blir det förmodligen vidare hem till min man en stund. LATER!

TODAY


A walk to remember

Tisdags

Onsdags


Problem

Min dator funkar för ett ögonblick, den lever sitt eget liv. Iallafall så är det därför jag inte har kunnat uppdatera. I tisdags var jag och fikade med sofie på espresso house efter skolan. Sen tillbringade jag kvällen hemma med träning och lite solning. Igår var jag ledig, väntade på att mamma skulle komma hem så körde vi en sväng till obs för att handla present till min kusin som ska konfirmeras och sen spenderade jag resten av dagen framför tvn.

PS. Bilden är 1 och ett halvt år gammal.


3 maj

Drygt att vara tillbaka i skolan idag, väldigt trött och längsta dagen. Fick stanna kvar i lund efter jag slutat idag eftersom jag skulle köra 16:15, gick mycket bättre än vad jag hade förväntat mig.
Efter jag kört gick jag in och handlade lite godis och tog bussen hem för att överraska min pojkvän eftersom att han ligger sjuk. Var där knappt i två timmar sen kom jag hem och såg top modell och nu håller jag på att se svenska hollywood fruar. Efter det blir det nog sängen är så himla trött!

A gift from school



Wish


Söndag

Har nyss kommit ut ur duschen, gjorde även en kropps peeling och hårinpackning. Innan dess var jag på en lekplats med maja. nu över till nytta..


Film tips


Ikväll, Tv3 21:00

Amerikansk komedi från 2007. Charlie Logan har en förbannelse över sig. Varje kvinna han har ett förhållande med möter den rätte och dumpar honom. Hittills har detta inte medfört några större problem eftersom han inte varit så brydd om sina flickvänner. Då han möter och förälskar sig i den vackra Cam börjar han dock att oroa sig för förbannelsen som vilar över honom. Men kan han bryta den innan det är för sent?

I rollerna: Dane Cook, Jessica Alba, Dan Fogler, Michelle Harrison, Annie Wood.


Lets play some music





det var den helgen..

Min pojkvän kom och hämtade mig igår så stack vi hem till han och lagade mat, grillat med kroketter sen kom danne också så åt vi, Ett tag efter vi ätit så stack danne så gick vi ut i garaget för han skulle fixa något sen körde vi in till malmö för att hämta hans pappa och när vi kom tillbaka höll dom på lite i garaget och jag låg inne och titta på tv, imorse vaknade vi rätt tidigt så låg och mös lite och skojade lite med varandra och så, sen hämtade pappa mig runt 1 kanske så körde jag, så stack vi till nova så pappa fick handlat ett par byxor. Nu skrek pappa att det var mat!

i veckan


Yesterday

Hade detta på mig igår, Fast hade hudfärgade strumpbyxor och nitklackar innan vi stack ut istället.

Spetströja,hög jeanskjol,nitskärp,strumpbyxor


RSS 2.0